Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 22 сеп 2014 16:29

Има и такива мачове. Мисля, че прибързваме с изводите и крайните мнения.
Признавам , че вчера не бях на себе си : безкрайно афектиран и дори първичен.
Обаче много е вярно, че утрото е по - мъдро от вечерта.
Днес си дадох сметка за много неща.
Истината е, че всяко нещо си има логично обяснение :
1. Много нови футболисти
2. Страхотен потенциал в офанзивен план и безумно слабо дефанзивно звено (вратарски пост, защита )
3. Нужда от време тези 6 нови футболисти и останалите да се сработят, опознаят, нагодят един към друг, пък и като колектив и чак тогава може да говорм за отбор !
4. Съдията наистина оказа огромно влияние, без това да ни оправдава. Ако не беше тази дузпа, аз съм сигурен ( убеден на 100 %) щяхме да вкараме и четвърти, че и пети гол !
5. Проблем, че когато получиме гол ние рухваме. Това се натрупа като психологически проблем от миналата година.
6. При този потенциал в атака, няма абсолютно никакъв начин да не ни върже и да не ни се получат нещата !
7. Реакцията на Ван Гаал след мача е правилна. Не бива по никакъв начин да търси проблемите извън собствената си къща !

Убеден съм, че нещата не са безнадеждни, въпреки сериозните ни проблеми !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 сеп 2014 16:32

smoothc написа:Ситуацията с Вангелис е под категория №1.

Алекс само ми кажи, кое му беше класното на Манчестър Юнайтед, преди шесте трансфера ?

Аз ако бях на мястото на Ван Гаал, с неговите авторитет, опит, самочувствие и класа щях да изисквам минимум 9 нови попълнения, за да си гарантирам необходимото минимално качество като изискавания за отбор от ранга на Юнайтед, с цел да си осигуря необходими достатъчни условия за осъществяване на поставените от ръководството сезонни цели !

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 сеп 2014 16:44

Ванка,ясно е че се забелязва положителна промяна в поведението и стила на игра,но в тези първи кръгове,по-важно от всичко друго беше точковия актив!
Част от обстоятелствта вече ясно показаха,че проблемът не е толкова и в тактическата схема 3-5-2.
Звучи странно и дори навино,но срещу този род съперници(Суонси,Съндърланд,МК Донс,Бърнли,Лестър) актив от 2 точки е....просто нямам думи.Или по-грубо казно-да не спечелиш нито един двубой(+3 точки) срещу отбори в пъти под класата и мениджърското реноме.
Ок,не е правилно да се прави подобен паралел,но все пак...Да,Дейвид Мойс е доста по-ниско в йерархията от Вангелис,но си спомнете,че срещу отбори извън топ 10 и то като гости,и с доста по-слаб състав от текущия,ние буквално с лекота печелехме точките,с голова разлика също така.
"Вангелис започвал по-слабо сезоните"....Ок,но в нашия случай това изобщо не е оправдание! Добре,паднахме от Суонси-случва се,но след това...чак след три мача печелиш първа победа и то срещу отбор,който като цяло не създаде нищо опасно...Това нормално ли е?
Дори и без новите играчи,ние най-малкото не трябва да губим от този род съперници,а то какво се случи...3 загуби от 5 мача.
Изводът е,че има някакъв сериозен проблем в системата и колкото по-бързо се открие и реши,толкова по-добре!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 сеп 2014 16:49

smoothc написа:Ванка,ясно е че се забелязва положителна промяна в поведението и стила на игра,но в тези първи кръгове,по-важно от всичко друго беше точковия актив!
Част от обстоятелствта вече ясно показаха,че проблемът не е толкова и в тактическата схема 3-5-2.
Звучи странно и дори навино,но срещу този род съперници(Суонси,Съндърланд,МК Донс,Бърнли,Лестър) актив от 2 точки е....просто нямам думи.Или по-грубо казно-да не спечелиш нито един двубой(+3 точки) срещу отбори в пъти под класата и мениджърското реноме.
Ок,не е правилно да се прави подобен паралел,но все пак...Да,Дейвид Мойс е доста по-ниско в йерархията от Вангелис,но си спомнете,че срещу отбори извън топ 10 и то като гости,и с доста по-слаб състав от текущия,ние буквално с лекота печелехме точките,с голова разлика също така.
"Вангелис започвал по-слабо сезоните"....Ок,но в нашия случай това изобщо не е оправдание! Добре,паднахме от Суонси-случва се,но след това...чак след три мача печелиш първа победа и то срещу отбор,който като цяло не създаде нищо опасно...Това нормално ли е?
Дори и без новите играчи,ние най-малкото не трябва да не губим от този род съперници,а то какво се случи...3 загуби от 5 мача.
Изводът е,че има някакъв сериозен проблем в системата и колкото по-бързо се открие и реши,толкова по-добре!

Не го мислиш сериозно нали ? Мачовете миналата година, в които ние играехме приятен за окото футбол се броят на пръстите на едната ми ръка !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2014 16:54

Алекс има предвид мачове като тези:

Aston Villa 0:3 Manchester United
Norwich City 0:1 Manchester United
Crystal Palace 0:2 Manchester United
West Bromwich Albion 0:3 Manchester United
West Ham United 0:2 Manchester United
Newcastle United 0:4 Manchester United

Айде сега вижте и сравнете с гостуванията на Съндърланд, Бърнли и Лестър :| Сега забелязвам, че даже не сме допуснали и гол :shock:

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 22 сеп 2014 16:55

smoothc написа:За себе си аз разсъждавам така(в случаите,когато трябва да се отсъди тежестта на вината):
1.Когато си топ мениджър,поемеш класен отбор и след това се провалиш-основна част от вината е твоя!
№1:Жозе Моуриньо в Реал Мадрид + Жозе Моуриньо в Челси(частично от сезон 2013-2014).

Смея ли да питам в какво се е провали Жозе Моуриньо през сезон 2013/14?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 сеп 2014 16:59

Алекс е напълно прав за тези мачове. Чак красиво не сме играли, но наистина с отборите от долната половина на таблицата, нямахме абсолютно никакъв проблем , когато гостувахме. Но при домакинствата го ядохме от всеки един отбор, та дори и последните в класирането.
Започвам да си мисля и глупости, като прокоба, която тегне над Юнайтед. (феновете на ПУУЛ ни кълнят и палят свещи :D )

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2014 17:01

MASTER_COOL написа:Започвам да си мисля и глупости, като прокоба, която тегне над Юнайтед. (феновете на ПУУЛ ни кълнят и палят свещи :D )

Ще се повторя, че и потретя.
[offtopic]Говори се, че фен на Ливърпул е набарал дух от лампа и е поискал 3 неща: Смъртта на Тачър, Сър Алекс да се откаже и Ливърпул шампион :)[/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 сеп 2014 17:04

Алекс само ми кажи, кое му беше класното на Манчестър Юнайтед, преди шесте трансфера ?

Визирам класата,ранга и институцията Манчестър Юнайтед!
Знаеш ли,ако примерно аз трябваше да избирам от всички мениджъри за заместник на сър Алекс,то абсолютно никога нямаше да избера Дейвид Мойс.А колкото до Вангелис-при перфектни обстоятелства,също никога нямаше да го избера за мениджър на Манчестър Юнайтед.Но просто на този етап,той в действителност е най-добрият избор-като опит и реноме.
В интерес на истината,моят личен избор за мениджър на Манчестър Юнайтед(заместник на сър Алекс по конкретно) винаги е бил Пеп Гуардиола!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 сеп 2014 17:08

А моят фаворит абсолютно винаги е бил само един Жозе Моуриньо :idea:
Убеден съм, че само той е способен да започне работа след САФ и да преодолее заедно с отбора проблемите по възможно най - безболезнен и спокоен начин !
Другият ми любимец е Юрген Клооп.

Ван Гаал обаче със сигурност е добър треньор! Не знам дали ще спечели трофеи, но съм сигурен, че ще положи основите на един печеливш и можещ отбор. Най - вероятно наследника му ще обере всичките плодове на труда на холандеца.
Последна промяна от MASTER_COOL на 22 сеп 2014 17:11, променено общо 1 път.

Върни се в “Манчестър Ю”