IX Кръг: ЦСКА - Локомотив (София), 20.09.14, 3:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: IX Кръг: ЦСКА - Локомотив (София), 20.09.14, 3:0 FT

Мнениеот ivo55 » 21 сеп 2014 23:56

cska-632 написа:Имаше ли гол за Локо Сф? Кукоч трябваше ли да бъде изгонен?
Стойчо, млъкни. Вкарваш на футболистите непокрито самочувствие, че са много добри.
Едно време заради същото отвратителкно поведение на Сираков и Лафчис избрах ЦСКА.

Градев, сбъркал си отбора.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 сеп 2014 23:58

Това нещо е нашия дом и такива като тебе не са добре дошли. На истинският фен не му трябват козирки, седалки с гръб и кенефи.Аз съм ходил с години по стадиони с дървени пейки, ама какви футболисти съм гледал!Пикаеш си в храстите и готово.Много лигаво поколение се извъдихте!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2014 00:12

onegavon написа:Това нещо е нашия дом и такива като тебе не са добре дошли. На истинският фен не му трябват козирки, седалки с гръб и кенефи.Аз съм ходил с години по стадиони с дървени пейки, ама какви футболисти съм гледал!Пикаеш си в храстите и готово.Много лигаво поколение се извъдихте!

На истинският фен му трябва пиро, надъхващи речи от треньор и ръководство.. и не е далеко от Мюнхен 1923-а
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 сеп 2014 00:25

Нали знаеш,че не се цитира мнението преди тебе. Това с Мюнхен е нелепо сравнение.Няма нищо общо със спорта.Туристите и кренвиршите да ходят на националния да гледат метросексуален футбол в лукс. На нас не ни пука за времето ,противника, терена.Важен е адреналина , а не клозета или козирката. Ти понеже си от село и нямаш никаква представа за футболна атмосфера за това плещиш глупости.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2014 00:40

onegavon написа:Нали знаеш,че не се цитира мнението преди тебе. Това с Мюнхен е нелепо сравнение.Няма нищо общо със спорта.Туристите и кренвиршите да ходят на националния да гледат метросексуален футбол в лукс. На нас не ни пука за времето ,противника, терена.Важен е адреналина , а не клозета или козирката. Ти понеже си от село и нямаш никаква представа за футболна атмосфера за това плещиш глупости.

Затовали си пълните стадиона, щото не ви вълнува времето? Защото сте милиони, само в София.... Ай де не приказваме как сте го пълнили, когато сте били като "Лудогорец"-те поне не се обединяват през година, за да играят А група 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 сеп 2014 11:52

bastuna2003, ако беше фен на ЦСКА нямаше да си с аватар стадиона на Левски и подпис с президента на Лудогорец. Жалко е да твърдиш, че си за някого, а омразата ти да е по-силна от любовта. Стойчо отблъсква децата с говоренето си, както Лафчис и Сираков го правеха преди 20 години. Когато отворите очи ще разберете, че от Стойчо треньор не става, а Томов е в ЦСКА, за да прави пари на гърба на клуба.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 сеп 2014 14:51

cska-632 написа:bastuna2003, ако беше фен на ЦСКА нямаше да си с аватар стадиона на Левски и подпис с президента на Лудогорец. Жалко е да твърдиш, че си за някого, а омразата ти да е по-силна от любовта. Стойчо отблъсква децата с говоренето си, както Лафчис и Сираков го правеха преди 20 години. Когато отворите очи ще разберете, че от Стойчо треньор не става, а Томов е в ЦСКА, за да прави пари на гърба на клуба.

Не мога да разбера какви ти са претенциите към Младенов.Ако смяташ,че ЦСКА е най-грубия отбор в А група,просто го кажи.Но после да не се чудиш защо ти се смеят. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 сеп 2014 16:13

Исторически мач за МЕН!Закарах 4 годишния си син за първи път на Армията!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 22 сеп 2014 16:21

BRF написа:Исторически мач за МЕН!Закарах 4 годишния си син за първи път на Армията!

Честито,да ти е жив и здрав!
[offtopic]И да се осъзнае по-рано :lol:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 22 сеп 2014 16:46

Stahlgewitter написа:
BRF написа:Исторически мач за МЕН!Закарах 4 годишния си син за първи път на Армията!

Честито,да ти е жив и здрав!
[offtopic]И да се осъзнае по-рано :lol:[/offtopic]

[offtopic]Момчето ако види вашите, ще го откажете от футбола! :mrgreen:[/offtopic]
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “ЦСКА”