Мнениеот smoothc » 22 сеп 2014 15:53
Точно така,но и никога не съм предполагал,че част от играчите ще действат по такъв долен начин!
Фактите,че Юнайтед беше в топ 3 на най-добрите гости + подходите в Шампионската лига и меко казано страхотното представяне в турнира(някои още в началато прогнозираха,че ще отпаднем в групите,след загубата от Олимпиакос пък ни бяха тотално зачеркнали,а вече срещу Байерн Мюнхен се прогнозираха резултати от рода на 5-0 и пр.) ясно показват,че това не е случайност.
Няколко основни неща провалиха Дейвид Мойс:1.Част от играчите,които не го харесваха 2.Високата честота на контузиите,особено на Рууни и Ван Перси.3.Амортизиралия състав и липсата на адекватни трансфери.4.Той също си е виновен за някои неща,но отношението към него и онези идиотщини със самолета и плакатите...просто жалка история!
Казвал съм го и преди:Вината за случилото се през сезон 2013-2014 е колективна,но по-високия процент се дължи на играчите,които си мислеха,че с апатичното си поведение всъщност прецакват Дейвид Мойс,но...за съжаление те прецакаха Манчестър Юнайтед и нищо повече!
Единствената по-сериозна вина на Дейвид Мойс е,че показа лоялност към хората,които му забиха ножа в гърба.
Всеки си има мнение за всичко през сезон 2013-2014,както и за Дейвид Мойс,но какъвто ще да е,този човек мисля че не заслужаваше цялото това унижение.
На този етап ситуацията и ролите са разменени:Играчите играят мотивирано и се старят(още на турнето се видя),още повече че надградихме и с доста сериозна класа,но точно Вангелис е човекът,който със спокойното си поведение просто "блокира" възходящата градация и най-вече положителните резултати.
А точно в това специфично начало,един подобен подход щеше да бъде и ключов за постигането на добри резултати!
Каквото и да се случва,тези 5 спечелени точки са направо умопорачително парадоксални и то на фона на класата на съперниците.
Последна промяна от
smoothc на 22 сеп 2014 16:02, променено общо 1 път.