Вижте за какви ситуации Стойчо рИве че са дадени картони срещу ЦСКА, то бива наглост ама това неговото е върха на наглостта:
http://www.sportal.bg/news.php?news=509455
Берое-ЦСКА-1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Луд Гидия 123
- Контакти:
Re: Берое-ЦСКА-28 септември от 19:30 часа
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
- Bojko Berojko
- Контакти:
От където и да го погледнеш най-стратегическия мач на полусезона.Надявам се на добра игра от Берое и победа.Това ще ни донесе самочувствие и увереност за следващите мачове ,а и 1то място.
Победа с два гола разлика за Берое.Всичко друго различно от това ще е сензация 
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Според мен ЦСКА в последните няколко години са един доста посредствен отбор с голямо самочувствие, което им помага да печелят своите мачове. Надявам се да нямат късмета от последните ни двубои с тях и съдийството да е безпристрастно. Такива отбори ги биеш, колкото може повече за да млъкнат, иначе няма значение, колко положения си изтървал, а те с ритната от Сливен топка да ти вкарат гол.
-
Луд Гидия 123
- Контакти:
Dido SZ написа:Според мен ЦСКА в последните няколко години са един доста посредствен отбор с голямо самочувствие, което им помага да печелят своите мачове. Надявам се да нямат късмета от последните ни двубои с тях и съдийството да е безпристрастно. Такива отбори ги биеш, колкото може повече за да млъкнат, иначе няма значение, колко положения си изтървал, а те с ритната от Сливен топка да ти вкарат гол.
Не вярвам, че от многото бой ще млъкнат-справка Лудогорец
Луд Гидия 123 написа:Dido SZ написа:Според мен ЦСКА в последните няколко години са един доста посредствен отбор с голямо самочувствие, което им помага да печелят своите мачове. Надявам се да нямат късмета от последните ни двубои с тях и съдийството да е безпристрастно. Такива отбори ги биеш, колкото може повече за да млъкнат, иначе няма значение, колко положения си изтървал, а те с ритната от Сливен топка да ти вкарат гол.
Не вярвам, че от многото бой ще млъкнат-справка Лудогорец
В моето мнение съм казал кога ще млъкнат, когато им напълниш кошницата. В края на мача се броят головете, а не положенията и играта, резултата остава за историята.
-
Луд Гидия 123
- Контакти:
bub написа:ЦСКА е най- успелият отбор в България. Смешно е някакъв човек със спорна националност, да се мазни на беройци, само и само да получи същото към своя уродлив отбор
Ех, спомени....
Колко пара е билета за гостуващата агитка? Досега не съм бил в СТЗ и мисля, да си направя една екскурзиика.
Иначе за мен това е мача на кръга.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!
Пичове от ЦСКА, защо вашия ревлив треньор подбутва Лудогорец за инициатива за съдийството?
Ами когато Ст.Тодоров ни вдигна 7 картона срещу същите тези, тогава Младенов мълчеше? Нима аршина трябва да е различен?
Ами когато Ст.Тодоров ни вдигна 7 картона срещу същите тези, тогава Младенов мълчеше? Нима аршина трябва да е различен?
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
RedSkin написа:Колко пара е билета за гостуващата агитка? Досега не съм бил в СТЗ и мисля, да си направя една екскурзиика.
...................
Предполагам 8 кинта, колкото и за нас
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016