(КБ) Спартак (Варна) - Левски (София) | 1-7 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой отбор ще продължи в следващата фаза на турнира

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Спартак (Варна) - Левски (София) | 23.09.2014 - 16:00ч.

Мнениеот Stahlgewitter » 21 сеп 2014 17:43

ralka_levskarka написа:
futbolqga написа:
Teo написа:Рано, рано ще пукате гума от тоя турнир ми се струва :idea: :lol:

Мисля, че един друг отбор, начело на който е един всеизвестен специалист в турнирните битки, трябва да се притеснява повече. Ти Левски не го мисли!

Те както са с Монтана :mrgreen:

Иначе, едно 3:0 за нас е достатъчно. С другите екипи ще играем, нали?

Да,ама няма да са юбилейните май :lol:
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: (КБ) Спартак (Варна) - Левски (София) | 23.09.2014 - 16:00ч.

Мнениеот tevez » 21 сеп 2014 18:14

0:5
Oчаквам да видя Наумовски,Орачев, Пламен Димов, Стойчев,Прохазка, Велев, Цонев, Мисяк, Антон Огнянов, Аниете, Илия Димитров

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2014 18:52

tevez написа:Oчаквам да видя Наумовски,Орачев, Пламен Димов, Стойчев,Прохазка, Велев, Цонев, Мисяк, Антон Огнянов, Аниете, Илия Димитров

Добре изглежда подобен състав.

А дано, ама - надали "Гонзо" ще посмее. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 сеп 2014 21:10

THE G.A.M.E написа:
tevez написа:Oчаквам да видя Наумовски,Орачев, Пламен Димов, Стойчев,Прохазка, Велев, Цонев, Мисяк, Антон Огнянов, Аниете, Илия Димитров

Добре изглежда подобен състав.

А дано, ама - надали "Гонзо" ще посмее. :|

съставчето го бива,но ми липсва десния бек,ако не си решил Прохазка да играе там.Мисля си и че Амари ще играе за да трупа мачове,Краев също има място в отбора.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 сеп 2014 22:06

Да, мисля, че Прохазка ще е десен бек.
Крумов не го знам колко жълти картони има. Ако "виси" за Лудогорец, то трябва да бъде запазен.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 сеп 2014 22:11

Крумов е един от най-слабите играчи в отбора...В защита е тотална дупка- тромав, оставя пространства, неориентиран, несигурен и лесно преодолим дори от играчите на Хасково...Това момче трябва през зимата да му се търси отбор, защото е под всякаква критика...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 сеп 2014 22:24

santiliana написа:Крумов е един от най-слабите играчи в отбора...В защита е тотална дупка- тромав, оставя пространства, неориентиран, несигурен и лесно преодолим дори от играчите на Хасково...Това момче трябва през зимата да му се търси отбор, защото е под всякаква критика...

Така е, но кой друг да играе?
Взехме Р. Димитров, но след 2 мача го освободихме.
Реално Крумов е без алтернатива.
На левия бек е г/д същото. Разликата е, че поне при контузия на Минев имаме играч, който наистина си е ляв бек, а не да преквалифицираме Прохазка или някой друг.
Гонзо след края на мача с Хасково му зададоха въпрос дали е намерил титулярните 11, защото играят едни и същи, а смените му са идентични. Той каза, че избира играчите според съперника... На пръв поглед много умно, но после си задавам въпроса какъв избор има при положение, че в отбора са само 2,5 централни защитници? Да, Пламен Димов не го броя за цял защитник, защото е адски некадърен. Или алтернатива на Крумов? Или на Педро и Амари? Огнянов дори в групата не влиза, а Мисяк играе само за дублиращия отбор. Е, наистина голям избор има. За малко да повярвам, че е така, както казва.

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 21 сеп 2014 23:34

0-5
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 22 сеп 2014 00:21

Няма съмнение, че ще излезем в доста променен състав. П. Илиев може би ще пази, за да си трупа игрови минути след контузията. Отзад защитата ще е нова ( Прохазка, Д. Иванов, Йети, Орачев), Гаджев и сърмата и те би трябвало да не играят (Цонев и Велев най - вероятно). Аниете може би ще започне титуляр за сметка на Домо ( друг е въпроса, че в сериозните мачове трябва да играем именно така), Амари ще си играе за форма и ми се иска Деко да поиграе, зад Аниете, като плеймейкър. Краев или Мисяк също има вероятност да попаднат в стартовите 11. Разбира се, това са само догадки и е възможно Гонзо да не мисли така. Дано вкараме първи гол, защото иначе ще ни е тежко.. много сме лабави!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”