Е нали вече в игра са Фалкао , Рохо , Ди Мариа и отново се оплаквате от съдията ! 2:3 до 5:3 има цели 3 гола ! Съдията ли ги вкара тези голове а ?!
Явно на този етап толкова си можете ! Да не уволните ЛВГ преди да се аклиматизирал към ВЛ.
ВЛ | 5-ти кръг | Лестър Сити - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лестър Сити - Манчестър Юнайтед
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
Много грешки в защита...
Блекет направи адски много грешки. Трябва доста да поработи, докато се превърне в добър централен защитник. Евънс и Смоулинг си ги знаем. Рохо не става за ляв бек! Трябва да си е в центъра на защитата. Нито се включва адекватно в атака, нито нищо. Джоунс да се оправя по-бързо и да влиза в центъра до него, че е мъкаа. Шоу отляво. До 3-1 водехме перфектно мача. Оная тъпа дузпа ни прецака много яко. Никаква дузпа! После нещо се панирахме и яко ни натиснаха. Въпрос на време беше да ни вкарат. При 3-3 също се бяхме панирали яко. След това тръгнахме да печелим мача, при оставащи 20 минути. Хванаха ни на 2 контри и ни биха. Даже съм изненадан, че ни вкараха едва 2 гола след това. Поздравления за Лестър!
Блекет направи адски много грешки. Трябва доста да поработи, докато се превърне в добър централен защитник. Евънс и Смоулинг си ги знаем. Рохо не става за ляв бек! Трябва да си е в центъра на защитата. Нито се включва адекватно в атака, нито нищо. Джоунс да се оправя по-бързо и да влиза в центъра до него, че е мъкаа. Шоу отляво. До 3-1 водехме перфектно мача. Оная тъпа дузпа ни прецака много яко. Никаква дузпа! После нещо се панирахме и яко ни натиснаха. Въпрос на време беше да ни вкарат. При 3-3 също се бяхме панирали яко. След това тръгнахме да печелим мача, при оставащи 20 минути. Хванаха ни на 2 контри и ни биха. Даже съм изненадан, че ни вкараха едва 2 гола след това. Поздравления за Лестър!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Много грешки в защита...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
- old_traff
- Контакти:
Тонка, ще те помоля и ти да започнеш да триеш хейтърските мнения и обиди. 
- MASTER_COOL
- Контакти:
Лузърпуул на 5-6 място ?? Та те и в топ 8 не ги виждам милите !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- levskar_95
- Контакти:
diablorojo написа:Представете си ако това се беше случило на ЦСКА-то,колко декларации щяха да се изпишат.
Стойчо щеше да си направи публично харакири
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
Serafim
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Serafim
Толкова ли си прост наистина ?
Ако твърдиш, че играчи, като Флетчър, Карик и Андерсон стават за нещо, и то в последните 3 години, явно съм прост, да.
Ако твърдиш, че играчи, като Еванс, Смоулинг, Рафаел и Джоунс някога са ставали за нещо повече от отбор, витаещ около 7-12 място, явно съм зле, да.
Ако твърдиш, че Шоу, Ерера, Блинд и Рохо заслужават тия почти 87млн. паунда, явно съм зле, да.
Или може би сгреших с това, че 87-те млн. паунда + Фалкао + Ди Мария не са водили подготовка с отбора
Последна промяна от Serafim на 21 сеп 2014 18:06, променено общо 1 път.
MASTER_COOL написа:Лузърпуул на 5-6 място ?? Та те и в топ 8 не ги виждам милите !
Ама и ние няма да сме по-напред, ако продължават подобни слаби мачове срещу новаците
Не съм гледал мача, защото нямах възможност, но видях по едно време, че водим 1:2 в лайвскора.
Викам си - ще ги бием лесно.
Прибирам се и какво да видя
...
От 1:3 новак те обръща и те бие с 5:3... Срам и позор.
Чета сега, че съдията бил виновен и не знам си какво, но каквото й да се случва не може, след като водиш с 2 гола, да загубиш мача с 2 гола.
Тепърва ще гледам репортаж, но самият факт, че Лестър те прави да си говориш сам, е показателен за състоянието на отбора в момента.
[offtopic]Losho mi e...[/offtopic]
Викам си - ще ги бием лесно.
Прибирам се и какво да видя
От 1:3 новак те обръща и те бие с 5:3... Срам и позор.
Чета сега, че съдията бил виновен и не знам си какво, но каквото й да се случва не може, след като водиш с 2 гола, да загубиш мача с 2 гола.
Тепърва ще гледам репортаж, но самият факт, че Лестър те прави да си говориш сам, е показателен за състоянието на отбора в момента.
[offtopic]Losho mi e...[/offtopic]
Последна промяна от tevez на 21 сеп 2014 18:06, променено общо 1 път.
MASTER_COOL написа:Лузърпуул на 5-6 място ?? Та те и в топ 8 не ги виждам милите !
Гледай си ти отборчето , че като гледам тази година и в топ 10 няма да сте ! След като отбор като Лестър ви обърна от 1:3 до 5:3 !
Та не знам днес кои са загубеняците а ?! И аз твое сведение имам повече точки в момента и така ще е през цялата година ! Свиквайте !
2 сезон без съдийска подкрепа и вече ревете като ...
Последна промяна от iliyan на 21 сеп 2014 18:07, променено общо 1 път.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]