Man Utd v Tottenham Carling Cup Quarter-Final

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Man Utd v Tottenham (20:00) Carling Cup Quarter-Final

Мнениеот _RoKi_ » 01 дек 2009 13:46

Бижутера написа:
fr3ak_boy написа:
Бижутера написа:най-мразения отбор в света срещу най-безразличния на всички такъв....очаквам 4 дузпи за юнайтед и победа с 5-0 :twisted:

Според проучванията Байерн Мюнхен е най-мразения отбор в света иначе очаквам 1-1.

байерн и юнайтед са най-мразените, заедно с реал....защо ли?
Стига с тези твои теории за "Големият взрив" или за това кое е първо-яйцето или кокошката :!: Като пък си казал 5 дузпи,пет да са :twisted: Сякаш само МЮ ги подпират в цял свят,във всяко първенство го има това,друг е въпроса,че защото мразиш МЮ говориш така...съмнявам се,ако му беше фен дали щеше да говориш така :evil: 8-)
По темата:Трудна победа за МЮ,нещо от сорта 2-1,та може и до дузпи да се стигне...Юнайтед най-вероятно ще играят с резервите и юношите

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Man Utd v Tottenham Carling Cup Quarter-Final

Мнениеот Lord of memory » 01 дек 2009 13:49

battlestar31 написа:
Lord of memory написа:много е рано все още, все си мисля че Анчелотката ще ги оплете филмите по някое време и шампионата ще е 4 in a row. :lol:

предпочитам всеки друг да стане шампион но не и манчестър :lol: :lol:

Те всички предпочитат винаги така и накрая шампионО е все един и същ. ;)
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 01 дек 2009 14:31

Като се изключвам от споровете за това колко дузпи дават на Юнайтед на мач - мисля че след като сър Алекс вече си каза че пусне младоците, а за Тотнъм този мач може да е шанс да спечелят нещичко и да пуснат по сериозни играчи за мен предимството е на Тотнъм. Младоците на Юнайтед ги видяхме срещу Бешикташ за мен са слабички.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 01 дек 2009 14:37

трудна победа за Ман Юнайтед 8-)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 01 дек 2009 18:58

Ако пусне САФ резервите Тотнъм става фаворит в мача, но това не значи че ще го спечели лесно.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 дек 2009 20:33

yarkost написа:Като се изключвам от споровете за това колко дузпи дават на Юнайтед на мач - мисля че след като сър Алекс вече си каза че пусне младоците, а за Тотнъм този мач може да е шанс да спечелят нещичко и да пуснат по сериозни играчи за мен предимството е на Тотнъм. Младоците на Юнайтед ги видяхме срещу Бешикташ за мен са слабички.

То си е твоя преценка, като явно не си ги гледал последните 3 год.
И двата отбора ще играят с млади играчи подплатени с няколко ветерана, както обикновенно. И Тотнъм няма причина да излиза с титуляри, умен човек като Хари Худини го осъзнава.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 дек 2009 21:37

Lord of memory написа:
yarkost написа:Като се изключвам от споровете за това колко дузпи дават на Юнайтед на мач - мисля че след като сър Алекс вече си каза че пусне младоците, а за Тотнъм този мач може да е шанс да спечелят нещичко и да пуснат по сериозни играчи за мен предимството е на Тотнъм. Младоците на Юнайтед ги видяхме срещу Бешикташ за мен са слабички.

И двата отбора ще играят с млади играчи подплатени с няколко ветерана, както обикновенно. И Тотнъм няма причина да излиза с титуляри, умен човек като Хари Худини го осъзнава.

Lord,
хващаме ли се на бас,че спърс ще излязат с основния си състав. за девилс не съм сигурен, може малко да се пазят,амо кам края Бербатов ще влезе. Тотнъм бие с 2-1,с дузпа за Маню

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 дек 2009 22:44

unist_gp написа:
Lord of memory написа:

Lord,
хващаме ли се на бас,че спърс ще излязат с основния си състав. за девилс не съм сигурен, може малко да се пазят,амо кам края Бербатов ще влезе. Тотнъм бие с 2-1,с дузпа за Маню

Я пак ? :lol:
GGMU

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 дек 2009 22:47

lord,
тотнъм са наистина с титулярите ;)
усещаш ли как съдията тънко подпира ънситизънс ;)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 дек 2009 22:52

Така е, а ние сме с две промени Де Лает и Берб от мача с резаците, а Тотнъм имат 2-3 промени в дефанзивен план.
Иначе, единственото дето усещам е че опитваш да опровергаеш всичко което не ти харесва със субективни фактори.
Рефера е Марк Наклатения, известен скаузър заради който преди няколко години беше наказан за последно Господ и преди година-две беше изхвърлен във втората дивизия, заради съдийството си в полза на Пуул в дербито с Евертън (5-6 отменени гола и 7-8 дузпи).
Иначе мача потвърждава факта дето се знаеше отсякъде, че оная загуба беше чиста случайност и стечение на обстоятелствата.
GGMU

Върни се в “Манчестър Ю”