Стойчо и отбора заслужават пълна подкрепа от трибуните за това което правят ... снощи изиграха по моите разбирания от футбол много приличен мач ... особенно 2рото полувреме. Буш , Тони Силва и най-вече Сънди бяха навсякъде

Предстоят още много тежки битки ( всъщност те едва сега започват ) така че ние трябва да подкрепим отбора ... вижда се пари няма , база няма , стадиона ни се опитват началниците малко от малко да го освежат ... но това няма как да стане без нашата помощ ... неможе снощи да има 800-1000 човека в сектор В ? грях е спрямо отбора ... В момента сме 1ви ... биеме и сме толкова ... ами ако падахме ? какво остава тогава ? как доказваме обичта си към отбора ? Аз съм от Бургас ... живея във Варна и не пропускам гостуване на отбора в близките за мен градове ( Варна , Разград , Стара Загора ...до миналата година Бургас и Сливен ) Хора разберете ако продължаваме така скоро ще сме като Славия и Локо сф по 1 файтон хора ... ЦСКА ТОВА СМЕ НИЕ !!! Мощна подкрепа за отбора и Стойчо Младенов навсякъде където играе ... знам че можем и сме длъжни да ги направиме !!!