Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2009 21:01

slavia_forever написа:
MORSKI написа:
SkArY_9 написа:Добре, защото иска да му махна бана, а нито съм го слагал аз, нито имам право да му го махам ;)

Той може много неща да иска ;) Писах му го и на ЛС, за мен си беше за бан по ип завинаги ;) Не от вчера го раздава много отворено, но както и да е- сега ще може пак да си ме псува на воля :lol:

Завинаги ли каза? За толкова ли си го баннал?

Ако беше завинаги нямаше да пише ;) За 1 месец го баннах ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 ное 2009 21:03

MORSKI написа:
Ако беше завинаги нямаше да пише ;) За 1 месец го баннах ;)

хахахаха ок, вчера се е върнал по случай на победата на Барса на Ел Класико. ;) :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2009 21:05

slavia_forever написа:хахахаха ок, вчера се е върнал по случай на победата на Барса на Ел Класико. ;) :lol:

да бе той искаше да ме бие :) Да видим дали още иска :?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

!

Мнениеот slavia_forever » 30 ное 2009 21:09

MORSKI написа:да бе той искаше да ме бие :) Да видим дали още иска :?

Нормално. Мен ако знаеш, колко са искали да ме бият... :lol: Ако можеш не им обръщай внимание, ако можеш - обърни им такова! :twisted: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 дек 2009 18:22

Не е ли време да се помисли вече за някаква защита от проксита и такива неща, защото иначе ще ни правят на маймуни :roll:
С лорда си писахме на Лс, та той ме втрещи с това :roll:

"А колкото до това какви права имаш или не... пет пари не давам! Винаги съм следвал МОИТЕ правила, винаги съм правил това, което АЗ ИСКАМ и това ще си остане така, защото МОГА да си го позволя! - И това изобщо не ме прави по-лош!

Няма смисъл да продължавам повече да ти пиша... само ще ти кажа, че това не е първият форум, в който са се опитвали да ме нагодят към техните правила... и никъде досега не са успявали, нито са успявали да ме изгонят!!! В крайна сметка хората разбират, че с мен на глава не могат да излязат и клякат пред моите условия, защото няма друг начин човек да се разбере с мен!!! Както констатирахме наказанията се заобикалят лесно... т.е. мога до безкрай да правя това, което АЗ искам, за да ви стане ясно, че накрая няма да съм аз този, който ще се огъне!!!
Дето се вика целта оправдава средставата! Изобщо не ми пука какво и колко ще ми струва... важното е накрая да стане на моето и досега ВИНАГИ, АМА АБСОЛЮТНО ВИНАГИ Е СТАВАЛО НА МОЕТО! ;)"

При все, че да речем си е залсужил бан и го е получил и го избягва това винаги- не ставаме ли ние леко безпомощни?
Това ми напомня за мъките на Коцето със Седем на Два.....

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 дек 2009 20:25

Морски, разбирам те! :lol: Само ще ти кажа, че няколко вече се отказаха (засега). Тази заявка за безсмъртие и власт, която би ни подчинила на нечии правила, звучи най-малкото помпозно и кралски и е присъща на кралска особа! :lol: Би следвало същият да е привърженик на Реал, а той-точно обратното! :lol: Затова е силен само на приказки! Кралете са крале именно защото, те просто са си такива! Не защото се бият в гърдите, че са такива! :idea: :!:
И още нещо, който иска да е такъв, или онакъв, той просто го постига, а не го натяква! Познаваме примери, които постоянно ни напомняха, как винаги когато пожелаят, могат да бъдат фактори във форума, а постигнаха само да понамирисва от тях от време на време. А всъщност само могат (което си го могат, го могат), да увеличават напрежението, което единствено са състоятелни да направят! ;)

П.С. Използвам случая да помоля Дарина, когато влезе във форума, да информира програмистите за случая на Сашо (MORSKI).

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 дек 2009 21:16

slavia_forever написа:Морски, разбирам те! :lol: Само ще ти кажа, че няколко вече се отказаха (засега). Тази заявка за безсмъртие и власт, която би ни подчинила на нечии правила, звучи най-малкото помпозно и кралски и е присъща на кралска особа! :lol: Би следвало същият да е привърженик на Реал, а той-точно обратното! :lol: Затова е силен само на приказки! Кралете са крале именно защото, те просто са си такива! Не защото се бият в гърдите, че са такива! :idea: :!:
И още нещо, който иска да е такъв, или онакъв, той просто го постига, а не го натяква! Познаваме примери, които постоянно ни напомняха, как винаги когато пожелаят, могат да бъдат фактори във форума, а постигнаха само да понамирисва от тях от време на време. А всъщност само могат (което си го могат, го могат), да увеличават напрежението, което единствено са състоятелни да направят! ;)

П.С. Използвам случая да помоля Дарина, когато влезе във форума, да информира програмистите за случая на Сашо (MORSKI).

В случая няма причина да го банвам доживот, та да се налага да бяга от бан по ип, но го предупредих, че с това си поведение ще си го изпроси в бъдеще, но той явно ми показва, че това не го притеснява....Жалкото е, че наистина стига да пожелае може да избяга от бан по ип- уж крайна мярка ;) Тоест нашето крайно и най-силно оръжие в действителност не работи :shock:

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 01 дек 2009 21:47

MORSKI написа:В случая няма причина да го банвам доживот, та да се налага да бяга от бан по ип, но го предупредих, че с това си поведение ще си го изпроси в бъдеще, но той явно ми показва, че това не го притеснява....Жалкото е, че наистина стига да пожелае може да избяга от бан по ип- уж крайна мярка ;) Тоест нашето крайно и най-силно оръжие в действителност не работи :shock:

Аз мисля, че тоя пич просто се прави на велик. То е ясно, че ако го баннем по ай-пи, може и в игрална зала да отиде и пак да си пише.И понеже съм сигурен, че едва ли програмистите ще могат да направят нещо по тоя и подобни случаи, то мисля, че ние заедно можем да се справим без проблем, и ако се наложи, не мисля, че на нас ще ни писне да му слагаме банове, когато трябва (все пак , за това сме тук). И тогава ще видим, кой пред кого ще клекне. Саше, ти само го следи, кога и за какво ще наруши правилата, а пък след това ще видим дали няма да се нагоди към правилата ни. До колкото знам, Лорда не е от най-големите нарушители, освен че се опитва винаги да налага собственото си мнение. Може би, такъв си му е характера и за това се държи по-тоя начин. Но, за всеки майстор си има майстор.Само дай знак ;) ( но, да е по правилата).
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 дек 2009 23:17

Офффф, хем не искам да го пиша, хем трябва! Пичове, не трябва да останем без потребители!.. Нека всички да разберем, че имаме отговорности, а не власт! МОРСКИ, Саше, когато имаш личен разговор с потребител, винаги се поставяй на неговото място! Не използвай силата да докажеш доводите си! Говорихме на тази тема! Ако не успееш да намериш достатъчно доводи или се откажи от спора, но не налагай сила в замяна на това, че не можеш да отговориш! Има за какво да получи наказание, но това което цитираш, за мен не е достатъчен довод! Аз сигурно съм от хората които най - много банират, не знам, не проверявам, но трябва да следваме принципите, правилата и да се поставяме на мястото на потребителите, ние с нищо не сме повече от тях!!!! Форевъра е прав, че само хабим повече нерви и безсънни нощи, но никой не ни е карал да го правим това! Имаме честта да бъдем модератори на форум "Гонг" и трябва да я защитаваме тази чест! Може би за младите, това са изтъркани думи, но повярвайте ми, има ги в живота!.... Ако има лична нападка, опитвам първо с ЛС, ако имам насреща силен опонент, продължавам ( мога!!!), ако ме убеди, даже мога и да не го накажа! Има и по-умни от нас!.......Човек се учи докато е жив! Но в момента сме се събрали много читави хора, и трябва да защитаваме това което успяхме да направим!..... Така мисля аз!...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2009 00:04

След като с нежелание баннах един "умник" от нашите venci_1913 за пореден път, след многократни предупреждения (по ник и по ай пи), същият ми пише лична с нов ник следното:

GooZBumpS написа:Re: ot venci_1913 Чакам да ми се даде обеснение за бана?При положение ,че пожеланията към онези бастуни от Латекс ги бях сложил в оффтопик!!!Мен ще баннвате...
http://www.prikachi.com/files/1195051X.jpg
Тъпо е да баннете точно мен не мислиш ли?

Ето и причината, която съм цитирал и я има в последни действия:
"Бан: IP причина "Среден за galacacomr или там къв беше..Също и неговата марионетка ПАЦЕТО Говоря с уважение към заралията ,а пак недоволни модератори пищат!"
» 195.34.110.22"
Как е успял да заобиколи и той бана по ай пи и как ще се справим, ако се научат повече хора, да заобикалят ограниченията?!

Съгласен съм с kartago, че е както въпрос на чест, да си част от екипа, също така и личен избор, а също и отговорност.

Но всеки има своите отговорности. Както може хората, които дават много от времето си за форума, така резонно е хората които им е задължение (програмистите или и аз не знам вече кой), да си осигурят програмно и софтуерно форума, така че на нас "доброволците", дори да ни е трудно, поне да не ни е възможно да си вършим поетите ангажименти, без да ни прескачат, което е унизително.

По отношение на бановете и аз съм съгласен с kartago, че е хубаво да се предупреждава на лична и да се прави всичко възможно, да не губим потребители.

Върни се в “Модератори”