Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот TristaNNN » 17 сеп 2014 12:49

Вчера преди мача на образецът ви на следване (според подсъдимият другар Томов :) ), ми направи впечатление, че имаше доста интервюта с достолепни футболни персони, които до един пожелаха успех на Лудогорец и коментираха ползата от това за футбола в България. Само гусина от село Плоски каза, че е за Лъвърпул, 'щото н'ам к'во си :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 сеп 2014 12:53

TristaNNN написа:Вчера преди мача на образецът ви на следване (според подсъдимият другар Томов :) ), ми направи впечатление, че имаше доста интервюта с достолепни футболни персони, които до един пожелаха успех на Лудогорец и коментираха ползата от това за футбола в България. Само гусина от село Плоски каза, че е за Лъвърпул, 'щото н'ам к'во си :|

И кво?Човекът няма право на мнение ли?Каквото мисли,това казва!Другите си говорят каквото трябва!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 сеп 2014 12:56

BRF написа:
TristaNNN написа:Вчера преди мача на образецът ви на следване (според подсъдимият другар Томов :) ), ми направи впечатление, че имаше доста интервюта с достолепни футболни персони, които до един пожелаха успех на Лудогорец и коментираха ползата от това за футбола в България. Само гусина от село Плоски каза, че е за Лъвърпул, 'щото н'ам к'во си :|

И кво?Човекът няма право на мнение ли?Каквото мисли,това казва!Другите си говорят каквото трябва!

Точно Вуцан и Големият Венци да говорят каквото трябва ... :roll: Както и да е, радвайте му се на гусина от Плоски, как да е иначе-човекът "с мнение" е решил да угоди на червената общност, понеже сега според вас коренът на всички злини са зелените...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 сеп 2014 16:12

TristaNNN написа:
BRF написа:

Точно Вуцан и Големият Венци да говорят каквото трябва ... :roll: Както и да е, радвайте му се на гусина от Плоски, как да е иначе-човекът "с мнение" е решил да угоди на червената общност, понеже сега според вас коренът на всички злини са зелените...

Няма корен на злини!Човекът се кефи на Ливърпул и точка!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 сеп 2014 22:00

Искам да попитам нещо феновете на ЦСКА, понеже не съм фен на отбора и пропускам новините покрай него, обаче няма как да пропусна едно - Стойчо Младенов след всеки един мач прави високопарни изказвания, срещу неизвестни лица, че мачкат и пречат на ЦСКА.
Нито един път не съм чул пряко обвинение срещу някой, предимно това всичко е насочено срещу съдията на конкретен мач или срещу отказ на някоя инстанция или институция по юридически въпроси и така си остават нещата - без развитие от страна на ЦСКА, никой не се чувства засегнат.

Мисълта ми е, че с такива силни изказвания, като днес, където според него им го "хакат", дали Стойчо не отвлича вниманието от истинските проблеми на ЦСКА (с които не съм запознат, както казах, но все се въртят едни и същи неща - проблеми с лиценза, стари задължения към играчи и други лица, свързани с треньори, пари за трансфери, бази, стадион и пр.)
Един вид да консолидира феновете около идеята, че има външен вмешател, който пречи на ЦСКА да се развива (в една или друга форма).

ПП: Не е провокативно питането, просто наистина ми е интересно, а и всичко ми изглежда като един театър, честно да ви кажа.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 сеп 2014 22:14

Много се радвам като гледам как синичките се гърчат от злоба и избиват комплекси псувайки Стойчо по форумите, а той човека просто си ги слага на оная работа всеки път.
Оплакванията от съдиите след всеки мач и прехвърлянето на вниманието към него не е случайно, ама трябва малко акъл за да го разберете това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 сеп 2014 22:18

Прийом, който Сър-а редовно използваше. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 сеп 2014 22:53

Serafim написа:Искам да попитам нещо феновете на ЦСКА, понеже не съм фен на отбора и пропускам новините покрай него, обаче няма как да пропусна едно - Стойчо Младенов след всеки един мач прави високопарни изказвания, срещу неизвестни лица, че мачкат и пречат на ЦСКА.
Нито един път не съм чул пряко обвинение срещу някой, предимно това всичко е насочено срещу съдията на конкретен мач или срещу отказ на някоя инстанция или институция по юридически въпроси и така си остават нещата - без развитие от страна на ЦСКА, никой не се чувства засегнат.

Мисълта ми е, че с такива силни изказвания, като днес, където според него им го "хакат", дали Стойчо не отвлича вниманието от истинските проблеми на ЦСКА (с които не съм запознат, както казах, но все се въртят едни и същи неща - проблеми с лиценза, стари задължения към играчи и други лица, свързани с треньори, пари за трансфери, бази, стадион и пр.)
Един вид да консолидира феновете около идеята, че има външен вмешател, който пречи на ЦСКА да се развива (в една или друга форма).

ПП: Не е провокативно питането, просто наистина ми е интересно, а и всичко ми изглежда като един театър, честно да ви кажа.

Може да консолидира само зомбираните от неговата секта :lol: В очите на останалите изглежда просто жалък :| А тука чак го и величаят заради ''великите'' му изказвания.. Колко мъка има по тоя свят...
Изображение

Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 сеп 2014 22:56

През втория полусезон разликата в точките намаля до четири и в отбора влезе голямо напрежение. Трябваше да измисля нещо, за да отбия напрежението от играчите и да го насоча изцяло върху мен. На една пресконференция казах груба реплика срещу двама журналисти, които уважавам и ценя като големи професионалисти. Обръщението ми беше скандално, но връщане назад нямаше. Така всички медии започнаха да се занимават с мен и забравиха за отбора. Тренирахме тихо, биехме, а медиите плюеха по мен. Важното беше, че върнахме спокойствието и самочувствието на отбора.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 сеп 2014 08:29

Няма проблем Младенов да поеме злобата на сините ни приятелки стига отбора да се раздава на терена.Един от най-бързите начини ЦСКА да изплати дълговете си е да станем шампиони и да влезем в групите на Шампионска лига.Тази цел си заслужава Младенов да изтърпи цялата омраза на противниците ни!
[rimg]http://img2.sportal.bg/uploads/tinymce/fenikcsk.jpg[/rimg]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”