Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Когато става въпрос за интернет Мегалан наистина са лидери .
Red_Girl написа:Кашчей написа:
Този мач ли гледа? ...Или не ти отърва да си признаеш, че голът бе редовен?! Във втори пореден мач съдиите предотвратяват повеждане на съперника ви през първото полувреме. На това му казвам аз несправедливост към ЦСКА!
С тоя или бе тоя гол ги биехме. Във Варна проблема не беше толкова съдията, колкото смотания им "терен", ако може да се определи за такъв. Не случайно половината отбори се зорят, а не са реално нищо особено.
Зайколюбова, едно е да ти поведат и да обърнеш мача, друго е да не признаят редовен гол и мачът да продължи, но съперникът да има едно наум за съдията.
Теренът във Варна е еднакъв и за двата отбора. Ако си мислиш, че футболистите на Черно Море са специалисти по картография и имат сонари, за да знаят къде са неравностите.. това е друг въпрос!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
pomiqr185 написа:Смърт за ултрасите и фанатизираните вярващи.
Куче, ти влизаш ли си в скайпа, та ева?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Red_Girl
- Контакти:
Кашчей написа:Зайколюбова, едно е да ти поведат и да обърнеш мача, друго е да не признаят редовен гол и мачът да продължи, но съперникът да има едно наум за съдията.
Теренът във Варна е еднакъв и за двата отбора. Ако си мислиш, че футболистите на Черно Море са специалисти по картография и имат сонари, за да знаят къде са неравностите.. това е друг въпрос!
Има разлика. Едно е всеки ден да риташ на него, друго е изведнъж да попадаш в дупки и топката да подскача навсякъде... Стегнете се.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Red_Girl написа:Сега не съм им гледала офертите. Миналата година го подписах, сега може да са други. ТРябва да провериш.
П.п Сега погледнах.. Имаш за 15,90.
Да ама като гледам картата и те нямат покритие там, където ще съм

- Red_Girl
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:Red_Girl написа:Сега не съм им гледала офертите. Миналата година го подписах, сега може да са други. ТРябва да провериш.
П.п Сега погледнах.. Имаш за 15,90.
Да ама като гледам картата и те нямат покритие там, където ще съмМай ще е каквото може
Къде си ти точно? Познавам добре Овча Купел.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Кашчей написа:Зайколюбова, едно е да ти поведат и да обърнеш мача, друго е да не признаят редовен гол и мачът да продължи, но съперникът да има едно наум за съдията.
Има разлика. Едно е всеки ден да риташ на него, друго е изведнъж да попадаш в дупки и топката да подскача навсякъде... Стегнете се.
Я се осъзнай малко! Ти като ритнеш топката два пъти един след друг, и двата пъти ли целиш едно и също място?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Red_Girl написа:Къде си ти точно? Познавам добре Овча Купел.
На Боряна. Извън отбелязаните зони е там на картата в сайта.

- Red_Girl
- Контакти:
Кашчей написа:Я се осъзнай малко! Ти като ритнеш топката два пъти един след друг, и двата пъти ли целиш едно и също място?
При условие, че сам видя какъв им е терена, що продължаваш да спориш?? Щото иначе не може. Стига глупости. И реал да дойде, ше е същото положение. Те ше се хванат за главата.
Офтопик: