Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Някой да иска да ми даде съвет за интернет в Овча купел?
Извинявам се, че питам втори път ама преди нямаше почти никой и не ми отговориха 

- Red_Girl
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:Някой да иска да ми даде съвет за интернет в Овча купел?Извинявам се, че питам втори път ама преди нямаше почти никой и не ми отговориха
Където и да си бъди на Мегалан. Много съм доволна. Сега може да има промоции..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- ralka_levskarka
- Контакти:
Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Стойчо пак реве . Няма такъв боклук като него . Ето заради такива убитаци като него ЦСКА е мизерно и скапано отборче . Когато и да се скапат все ще е късно . Ебати безобразниците .
Я си гледай твоя отбор и не се занимавай с нас. Щото много знаете за тва сте на тва дередже и дълго ше сте така.
То и затова Стою ъолкова го обичат вашите, защото вашето дередже е прекрасно
delqnski47 написа:ЕМИЛ написа:Стойчо пак реве . Няма такъв боклук като него . Ето заради такива убитаци като него ЦСКА е мизерно и скапано отборче . Когато и да се скапат все ще е късно . Ебати безобразниците .
Не мисля,че тук е мястото за избиване на комплекси.
Комплекс ли е, когато вашият треньор е вечно недоволен, но не от играта на отбора, а от нещо друго? Комплекс ли е, когато ви подпират, ама така, както беше по времето, когато ви наричаха "Съдийско знаме":във Варна не отсъдиха явна дузпа, днес не признаха редовен гол.. и вие се радвате, че сте голям отбор!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Red_Girl
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Стойчо пак реве . Няма такъв боклук като него . Ето заради такива убитаци като него ЦСКА е мизерно и скапано отборче . Когато и да се скапат все ще е късно . Ебати безобразниците .
Я си гледай твоя отбор и не се занимавай с нас. Щото много знаете за тва сте на тва дередже и дълго ше сте така.
То и затова Стою ъолкова го обичат вашите, защото вашето дередже е прекрасноИзказа се едва ли не миналата година жяхте на финал в ШЛ.
Самият факт, че в нашето състояние още не можете да ни биете говори достатъчно.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Защо го отмениха редовния гол на Локо СФ ? Щото съдията се е насрал и е инструктиран да свири за ЦСКА за да не реве Стойчо , ама той е прасе гадно и е безобразник до припадък и пак грухти
- ralka_levskarka
- Контакти:
Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Стойчо пак реве . Няма такъв боклук като него . Ето заради такива убитаци като него ЦСКА е мизерно и скапано отборче . Когато и да се скапат все ще е късно . Ебати безобразниците .
То и затова Стою ъолкова го обичат вашите, защото вашето дередже е прекрасноИзказа се едва ли не миналата година жяхте на финал в ШЛ.
Самият факт, че в нашето състояние още не можете да ни биете говори достатъчно.
Е вие пък като практикувате един футбол, неземен, мани, заеби
Red_Girl написа:YANTRA_FOREVER написа:Някой да иска да ми даде съвет за интернет в Овча купел?Извинявам се, че питам втори път ама преди нямаше почти никой и не ми отговориха
Където и да си бъди на Мегалан. Много съм доволна. Сега може да има промоции..) Никой от другите не струва в сравнение с тях.
Нетуоркс са по-добри, но ги няма в София
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- modor
- Контакти:
Red_Girl написа:YANTRA_FOREVER написа:Някой да иска да ми даде съвет за интернет в Овча купел?Извинявам се, че питам втори път ама преди нямаше почти никой и не ми отговориха
Където и да си бъди на Мегалан. Много съм доволна. Сега може да има промоции..) Никой от другите не струва в сравнение с тях.
НЕТ 1 също са добри
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.