Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот tevez » 19 сеп 2014 14:12

В Левски взеха окончателно реше­ние за съдбата на дошлия на проби нападател Ахил Анани. Георги Иванов не го одобри и той беше отпратен от "Герена". Така сините за по­реден път удариха на камък в търсенето на нов нападател чрез проби. До този момент Маурисио Гомес - Хормона, Дани Н'Гесан, Фредерик Нимани не бяха одобрени от треньорския щаб, а сега същата съдба сполетя и Ахил. Така след продажбата на Валери Божинов неговият съименник Домовчийски остана единственият централен напада­тел в селекцията на Гонзо.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 19 сеп 2014 15:42

Живко6461 написа:
Foreigner написа:Защо имам чувството, че всеки път като играем без публика бием?!
Може и да бъркам,...

Не бъркаш. 3 мача - 3 победи, 9 точки. Постигнати след упорита борба до последния съдийски сигнал.
Футболистите обичат "най-верните си привърженици" и играят за тях. С ентусиазъм, себераздаване ... От своя страна "най-верните привърженици" осигуряват възможно най-комфортните условия за любимците си. Следващото домакинство е срещу "Лудогорец" ... Подготовката за мача може да започне още утре в Хасково.
Между другото, привържениците на "Хасково" наистина ли не са допуснали никакво нарушение на съществуващите нормативни документи по време на гостуването си в "Ловеч"? Или БФС ни мрази и се страхува от очертаващата се победна серия на "Левски"?

Още от миналата година е така, и не само като домакини, Локо (Пд) ги бихме като гост без публика също.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Левски дължи 120 хиляди на Локо Пд

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 19 сеп 2014 16:55

Членът на Съвета на директорите на Фондация „Бъдеще за Локомотив“ д-р Константин Думанов разкри за Гонг, че Левски им дължи 120 хиляди лева за трансфера на Аймен Белаид.

„По принцип имаме такива взимания специално от Левски. Те са около 120 хиляди лева по трансфера на Аймен Белаид. Предстои ни разговор с ръководството на Левски. Ние държим да запазим добрите си взаимоотношения с ръководството на Левски и ще намерим необходимия компромис, за да си бъдем взаимно полезни“, сподели Думанов.

„Едва ли има отбор, за който 120 хиляди лева не означават нищо за него. Ще намерим необходимия баланс, за да може и двете страни да не бъдат притиснати.“

„За сега Локомотив е осигурен финансово, но постоянно възникват задължения. Ще трябва да се нагласяваме според обстановката“, каза още д-р Константин Думанов.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски дължи 120 хиляди на Локо Пд

Мнениеот Tommi » 19 сеп 2014 17:00

Ти хубаво бързаш да пуснеш темата, за да не те изпревари някой червен, ама поне да беше прочел какво казва човекът. :)
Последна промяна от Tommi на 19 сеп 2014 17:01, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 сеп 2014 17:00

Да обявават фалит и В-окръжна. Време е да се пречистят !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 сеп 2014 17:01

То си е написано ясно и точно. Сядат двете ръководства и се разбират. Ама кой ли да чете 8-) Но какво са 120 000 лв. на фона на вашата финансова стабилност :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 19 сеп 2014 17:02, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 19 сеп 2014 17:02

Но са много на фона на вашата НЕстабилност. 8-)

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 19 сеп 2014 18:41

Перловски написа:
Stahlgewitter написа:
Перловски написа:
Stahlgewitter написа:
hd-fen написа:
futbolqga написа:Нормално. Гонзо ни направи селски отбор, като гости играем все едно играчите ни са се запознали на загрявката за мача. На който му се занимава да погледне и статистиката на Гонзо в Черно море като гост...

+ 1 ! Така ще е защото докато Лудогорец има за треньор Георги Дерменджиев,Берое е с треньор Петър Хубчев и т.н. и т.н. ние си имаме Ракел Ачмонек.

Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !

А по другите форуми си имат интелигентни потребители,а ние тук hd-fen.

Намери се кой да го каже. :lol:
Ти освен да обиждаш другите и да пишеш безсмислени неща друго не можеш.
Наясно ли си ,колко е прав човека, при положение, че твоят "любимец" имаше възможност да прави селекция и да наблюдава футболисти от началото на годината, а той ,като герой от някой водевил , продължава да се лута вече девети месец и не може да сглоби състав?
Това дори вече не е мъпет шоу, това не е и цирк.Това е клиничен случай на човек в неравностойно умствено положение.
Само прост човек може да го защитава още. :mrgreen:

А ти какво си очаквал да се случи в клуб без пари за селекция?Или си големия футболен капацитет,който може да види уникални таланти без пари само с един поглед.Виж каква е реалността после се изказвай неподготвен.
Много знаете вие,много сте видяли и много сте разбрали.
Да не мислиш,че аз съм много щастлив,че нещата се развиват по този начин?И аз съм против цялата тая неуредица,и мен ме е яд,че Гонзо не пуска Мисяк,Краев,Цонев.И мен ме е яд,че стадиона е зациклил и перчема говори глупости наизуст.
Ама не съм ревнал по форуми като вдовица за к.р да търся "главни виновници"
АЗ ПОДКРЕПЯМ ЛЕВСКИ!
И това ще бъде до края на живота ми,каквото и да става.
Кого защитавам,можеш да прецениш сам,ако не можеш проблема си е изцяло твой и на останалите като теб.

Напълно потвърди думите ми. :lol:

И стига с това-" клуб без пари за селекция" , че ставаш смешен.
В Локомотивите има ли пари? черно море, сега и Ботев, Берое,...да продължавам ли?
Цесекато прави многомилионни трансфери ли?
:lol:
Ракел Ачмонек. :lol: :lol: :lol:

Браво hd-fen.. С Ракел Ачмонек уцели десятката.Дори и визуално Гонзо има прилика с героинята от Алф когато дава ''мъдри'' интервюта.До Stahlgewitter - ако си истински левскар трябва час по-скоро да се включиш в редовете на всички които искат отстраняването му.Пет години Гонзо или по-скоро Ракел Ачмонек си играе на ръководител и треньор но се видя че на човек за когото най-щастливите години в живота са седемте години преди казармата прекарани в 5-ти клас умствения потенциал е крайно ограничен да не кажа че изобщо липсва.Той и именно той с подкепата на своето протеже Гаджев унищожават клуб като Левски.Час по-скоро лицето Георги Иванов трябва да бъде изгонено от Левски за да може отбора да се спаси от поредния резил-отпадане от А група.
Последна промяна от dimitar59 на 19 сеп 2014 19:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 сеп 2014 19:40

ENTOMBED написа:http://www.blitz.bg/sport/article/244191
Е, това е прекалено.

Абе да го пробват. Поне ако става нещо от него няма да яде парите с черпака направо.
А ако не става.. да му пожелаят успех с университета.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 сеп 2014 19:43

boabbb написа:
Tommi написа:
Долно уйно написа:В момента въобще не е важно дали е бежанец или син на кралицата, тук питането е това момче до сега къде и как е тренирало футбол, тъй като на 18 години да почваш от А-Б е леко несериозно за клуб като Левски.

Дрогба, Клозе, Ван Нистелрой и други започват своите кариери в професионални клубове горе-долу на такава възраст, даже и по-стари. ;)

Имаше един хърватин - Дадо Пършо, дето беше почнал да играе професионално на 26 :lol: :lol: Преди това бил механик в сервиз и пушел по 2 кутии цигари :mrgreen:

Това ако е верно е крайно време Гонзо да ме покани в отбора. Някога съм цъкал нелошо футболче (ама не професионално), сега пуша (ама рядко минавам само с 2 кутии цигари). От време на време и пия, така че отговарям и на това изискване. И те така.. щом Пършо може, аз що да не мога, я?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”