Синдик влиза в ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Синдик влиза в ЦСКА?

Мнениеот Черният козел » 19 сеп 2014 16:40

suni написа:
Черният козел написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Кои са активите на ЦСКА, които за кратко време могат да се обърнат в пари?

Първото място-можем да го продадем на лудите,после второто на Берое и така!

На нас може ли да ни продадете 4-тото ? :lol: :lol: :lol:

Преди това ще трябва да си купите шестото, па и петото,.. ама отде пари ?

Не бери грижа,има ли сделка за 4-тото ? Един приятел от Симитли сподели,че за купата ако се паднете с тях сте харизали мача :P :)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 19 сеп 2014 16:43

Изображение
Видях го в темата с вицовете :)
Последна промяна от diablorojo на 19 сеп 2014 16:43, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2014 16:43

Черният козел написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Кои са активите на ЦСКА, които за кратко време могат да се обърнат в пари?

Имате ли кинти!?Щот баждека друго разправя!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 19 сеп 2014 16:44

BRF написа:
Черният козел написа:
BRF написа:

Имате ли кинти!?

Имаме,Тити ще пусне някоя и друга сълза :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2014 16:44

pampi написа:
Tommi написа:Бих ти ги дал, ама ти си доказал, че корпоративните финанси не са ти много ясни. :oops:
Коефициентът на ликвидност, драги, показва съотношението между краткосрочните активи/краткосрочните активи без материалните запаси/паричните средства/паричните средства + някои ценни книжа (в зависимост дали търсиш текуща, бърза, абсолютна или незабавна ликвидност) и текущите задължения. Като имаш предвид, че почти всички ваши задължения са текущи, може да си направиш сметка колко добри са коефициентите на ликвидност. ;)

Намерил си го, прочел си го, това добре, ама да беше го и разбрал що значи... :lol:
Задълженията били текущи, ами приходите какви са...? Ти тока и водата за да ги платиш, телевизора си ли продаваш или гледаш да заработиш някой лев...? Вий от де знаете, какви приходи са заявили от ЦСКА?

Заявените да не са реални? От договори, от трансфери, от билети, от продажба на фен-артикули, от реклама.... от какво са ви тези необхватни приходи, които ви осигуряват ликвидността? Материални активи нямате. Ако тръгнете с нематериалните да погасявате... ще останете без отбор, защото бъдещи вземания са трудно доказуеми, предвид безкрайните ви съдебни дела, повечето осъдителни, които са разходи, а не приходи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2014 16:45

Черният козел написа:
BRF написа:
Черният козел написа:
BRF написа:

Имате ли кинти!?

Казах вече,той не е вариант,нали е голям брат!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 сеп 2014 16:46

Черният козел написа:
suni написа:
Черният козел написа:
BRF написа:

Преди това ще трябва да си купите шестото, па и петото,.. ама отде пари ?

Не бери грижа,има ли сделка за 4-тото ? Един приятел от Симитли сподели,че за купата ако се паднете с тях сте харизали мача :P :)

За vas не ми дреме, мъчно ми е за др.Батков,.. добър комсомолец беше, а кво ла"но стана ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2014 16:48

eelche написа:
russia написа:
eelche написа:
russia написа:
eelche написа:Кога ще си отиде комунизма от България? Когато ЗАКРИЯТ последното комунистическо отроче ЦСКА!

100 години след идването му. Значи още трийсетина години ще се плюнчиш по форумите! :lol: :mrgreen: :lol:

Неук и необразован плебей такъв, ако комунизма не беше дошъл в България, този ведомствен отбор на Народната армия нямаше да съществува и милионите армейци щяхте да сте фенове на Локо София,Славия или каузата Лудогорец :roll:

Овчи мозък слънчасал, нали питаш кога ще си отиде комунизма? Отговорих ти. Не ти ли се чака толкова? Мухъл като тебе заслужава подобни отговори.
И понеже все погребвате този и онзи отбор, смятай че при вас нещата ще се случат много бързо и без мъки. Просто изведнъж, без да очаквате и без медийни драми.
Заспиваш като левскар, събуждаш се измекяр. Не че има разлика.
:lol:

Момче,никога не ми е било и няма да ми е жал за теб и отбора ти...Друго ми е интересно,вие не си ли задавате въпроса защо ви се случиха всички тия неща с лицензи,драми,финасови неуредици и т.н.? Ами много просто,защото всичките сте вътрешно комплексирани по един или друг начин,обединени в омразата си към нас,единствено и само заради нея и повярвай ми синко,вашата агония ще продължи адски дълго време,защото имате много лошо наследство на вашите създатели - мракобесници!

Ние може да сме в криза,но вярата на милионите сини фенове,както и доброто бъдеще е пред нас! И Батков ще си отиде,и пак ще има върхове,ще има и падения,те са неизбежни,но ФОРМАТА Е МОМЕНТНА,КЛАСАТА И МАРКАТА НА ЛЕВСКИ Е ВЕЧНА!

По темата:защо не си погледнете стадиона,който прилича на кочина(при цялото ми уважение),дължите пари на всички институции и футболисти,освен на дядо Господ,на всеки 6 месеца треперите да не ви отнемат лиценза,а след последната победа в Дербито се скарахте с ръководството си...Другият път внимавай с употребата на думи като измекяр ;)

Вземи се стегни малко!Дължите 3 милиона на НАП(при всичките укрити данъци) поне така каза Батков(да иляди при вас)!Съдят ви футболисти,спират ви строежа(за н-ти път),не плащате заплати,нямате футболисти ...........
Не гледай в чуждото канче!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 19 сеп 2014 16:48

BRF написа:
Черният козел написа:
BRF написа:
Черният козел написа:
BRF написа:

Имате ли кинти!?

Казах вече,той не е вариант,нали е голям брат!

Точно,гледаемост по-всяко време ! Кинтите ще прииждат като река ! Има ли сделка ?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 19 сеп 2014 16:48

eelche написа:Момче,никога не ми е било и няма да ми е жал за теб и отбора ти...Друго ми е интересно,вие не си ли задавате въпроса защо ви се случиха всички тия неща с лицензи,драми,финасови неуредици и т.н.? Ами много просто,защото всичките сте вътрешно комплексирани по един или друг начин,обединени в омразата си към нас,единствено и само заради нея и повярвай ми синко,вашата агония ще продължи адски дълго време,защото имате много лошо наследство на вашите създатели - мракобесници!

Ние може да сме в криза,но вярата на милионите сини фенове,както и доброто бъдеще е пред нас! И Батков ще си отиде,и пак ще има върхове,ще има и падения,те са неизбежни,но ФОРМАТА Е МОМЕНТНА,КЛАСАТА И МАРКАТА НА ЛЕВСКИ Е ВЕЧНА!

По темата:защо не си погледнете стадиона,който прилича на кочина(при цялото ми уважение),дължите пари на всички институции и футболисти,освен на дядо Господ,на всеки 6 месеца треперите да не ви отнемат лиценза,а след последната победа в Дербито се скарахте с ръководството си...Другият път внимавай с употребата на думи като измекяр ;)

Не се ли усещаш, че вкарваш автогол точно като Везалов...Я да сменим някои думички... :lol:
..."Момче,никога не ми е било и няма да ми е жал за теб и отбора ти...Друго ми е интересно,вие не си ли задавате въпроса защо ви се случиха всички тия неща с лицензи,драми,финасови неуредици и т.н.? Ами много просто,защото всичките сте вътрешно комплексирани по един или друг начин,обединени в омразата си към нас,единствено и само заради нея и повярвай ми синко,вашата агония ще продължи адски дълго време,защото имате много лошо наследство на вашите създатели - мракобесници!

Ние може да сме в криза,но вярата на милионите червени фенове,както и доброто бъдеще е пред нас! И Лупи ще си отиде,и пак ще има върхове,ще има и падения,те са неизбежни,но ФОРМАТА Е МОМЕНТНА,КЛАСАТА И МАРКАТА НА ЦСКА Е ВЕЧНА!
По темата:защо не си погледнете стадиона,който прилича на кочина(при цялото ми уважение),дължите пари на всички институции и футболисти,освен на дядо Господ,на всеки 6 месеца треперите да не ви отнемат лиценза,а след последната победа в Дербито се скарахте с ръководството си...Другият път внимавай с употребата на думи като измекяр
...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”