Има ли свободен пазар в САЩ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Има ли свободен пазар в САЩ?

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2014 15:53

Гледай сега, под "мангусти" имам предвид Бразилия, които засилиха икономическите си връзки с Русия ;) Колячите са в Африка и Близкия Изток ;) Дръпнатите им е време и те малко да са отгоре :!: Предпочитам ги пред САЩ, като трябва да отбележа, че одобрявам вътрешната политика на Обама 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 сеп 2014 16:00

boabbb написа:Гледай сега, под "мангусти" имам предвид Бразилия, които засилиха икономическите си връзки с Русия ;) Колячите са в Африка и Близкия Изток ;) Дръпнатите им е време и те малко да са отгоре :!: Предпочитам ги пред САЩ, като трябва да отбележа, че одобрявам вътрешната политика на Обама 8-)

Явно не си запознат много с Южна Америка, картели, наркотрафиканти, много влиятелни хора с голям човешки и военен ресурс. Жълтите поне да бяха будисти повечето, малко по-спокоен щях да съм за човешкото развитие.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2014 16:04

diplomat написа:
boabbb написа:Гледай сега, под "мангусти" имам предвид Бразилия, които засилиха икономическите си връзки с Русия ;) Колячите са в Африка и Близкия Изток ;) Дръпнатите им е време и те малко да са отгоре :!: Предпочитам ги пред САЩ, като трябва да отбележа, че одобрявам вътрешната политика на Обама 8-)

Явно не си запознат много с Южна Америка, картели, наркотрафиканти, много влиятелни хора с голям човешки и военен ресурс. Жълтите поне да бяха будисти повечето, малко по-спокоен щях да съм за човешкото развитие.

Каквито и да са, са за предпочитане пред католиците :!: Католиците предпочитат чалми пред нас :!: Силните картели са основно в Колумбия и Мексико ( Меделин и Сиудад Хуарез ) :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 сеп 2014 16:09

boabbb написа:
diplomat написа:

Каквито и да са, са за предпочитане пред католиците :!: Католиците предпочитат чалми пред нас :!: Силните картели са основно в Колумбия и Мексико ( Меделин и Сиудад Хуарез ) :!:

Това за католиците не е баш така, учил съм в католическо училище, там дори и да не си християнин, те караха да ходиш на църква, бая голяма гавра с мюсюлмани и други.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 сеп 2014 20:49

boabbb написа:
Tommi написа:
boabbb написа:Опаа, дипломата :lol: :lol: Тука ми излиташ с някакви аргументи за бройка население :roll: Ами, те американците са 300 милиона, бе, а Русия е по-малко от половината ( 140-тина милиона ) ... Аз не съм поддръжник на тезата, че Русия има някаква мега-икономика, но истината е, че Русия има огромно богатство чисто природно, по-голямо от която и да било друга държава по света :!: Не ми харесва "мазния" алианс на САЩ и ЕС, в който ние сме от грешната страна на к*ра :!:

Огромни природни богатства, огромна територия, огромно население (в Топ 10 на света са), пък няма някаква мега икономика. Изводът е: Кофти управление и развитие. ;)

В сравнение с Европа, икономиката й е мега. Кофти управлението на Горби и Елцин почти ебаха мамата на държавата :!: Колкото и да не искате да признаете, при Путин Русия търпи развитие и не е разградения двор от 90-те години :!:

Как "мега" бре човек ? :|

Икономиката на Русия е сравнима с тази на... Италия !
А Италия, съвсем не са от най-заможните Страни към момента.
Русия, срещу Германия, Великобритания и Франция да тича, не може ги стигне в близките 50 години.
Не срещу трите... Срещу всяка една по-отделно.

А това, че действително са Държавата с най-много природни ресурси, просто е пирон в ковчега им.
Не може с всичкият този природен благодат, минималната им заплата да е сравнима с нашата, средната им да е едва 2 пъти повече.
Та ние сме най-бедната Държава в ЕС !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 19 сеп 2014 20:56, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 сеп 2014 20:54

По-темата ...

Не ги мислете "Янките".
Фалирали-нефалирали, винаги са се оправяли.
Стандарта на голяма част от населението не се влияе от проблемите на Държавата, което трябва да признаем, е забележително.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 сеп 2014 20:57

Не.
И за какво ги давате техните градове за пример ? Много грозни. Небостъргачи на всеки 10м, гета и сгради под средното ниво. Дори център нямат. Европейските градове са класи над техните подобия на градове.
Те и държава не са. Евреите си правят каквото си искат с тях, чак ФР им взеха. И с тези дългове.....закривай!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 сеп 2014 21:30

THE G.A.M.E написа:По-темата ...

Не ги мислете "Янките".
Стандарта на голяма част от населението не се влияе от проблемите на Държавата, което трябва да признаем, е забележително.

Тя и Русия с 20 трилиона заеми ще направи всяко селце да свети като картинка, но какво от това? Закривай!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 сеп 2014 21:45

sin4ec написа:

Не ги мислете "Янките".

Тя и Русия с 20 трилиона заеми ще направи всяко селце да свети като картинка, но какво от това? Закривай!

"Янките" със всичките откраднати ресурси, пак немогат се доближи до това, което Русия има в Сибир.

Тогава, какъв е извода ?
Че не става само с дуене на мускули, трябва и акъл. ;)

Можеби Русия щеше да е сложила отдавна Щатите в джоба си, ако 90 % от печалбата на ресурсите си, не отиваха в джобовете на олигарсите близки до Путин.
А и в самата сметка на господин Президента.
Щото той е в топ 10 на богаташите в света.
Едвали е от едната президентска заплата.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 сеп 2014 23:57

THE G.A.M.E написа:
sin4ec написа:

Не ги мислете "Янките".

"Янките" със всичките откраднати ресурси, пак немогат се доближи до това, което Русия има в Сибир.

Тогава, какъв е извода ?
Че не става само с дуене на мускули, трябва и акъл. ;)

Можеби Русия щеше да е сложила отдавна Щатите в джоба си, ако 90 % от печалбата на ресурсите си, не отиваха в джобовете на олигарсите близки до Путин.
А и в самата сметка на господин Президента.
Щото той е в топ 10 на богаташите в света.
Едвали е от едната президентска заплата.

Питайте Абрама, нали сте Челсисти повечето. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”