Осем кръга по-късно...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Осем кръга по-късно...

Мнениеот парци » 19 сеп 2014 11:42

Изображение
Изминаха 8 кръга от новото първенство и колкото и много да бяха песимистите за играта и резултатите на Локомотив предвид последните три години, тимът ги опроверга на 100%.

Без шумни попълнения и кой знае каква организация, със скромни възможности като база и почти нулево финансиране, осем кръга по-късно Локомотив се озова на 3 точки от първото място във временното класиране. И основен "виновник" за тази драстична и бърза промяна е треньорският щаб.

Със завръщането на Димитър Васев беше ясно, че локомотивецът ще коли и беси и няма да позволи да му се бъркат в работата, както се случваше с неговите предшественици. От първия ден на неговот назначение той започна да прави подбор на играчи, които ще му свършат работа. Изиска от ръководството да му бъдат привлечени футболисти, които единствено ще са от полза за каузата "Локомотив". Не като при едни други треньори, които не заслужават да бъдат назовани по име - да взима играчи с меко казано съмнителни качества на кило. Между другото, някой потърси ли отговорност за това кое от въпросните лица кой е довел и колко пари е прибрал от комисионни? Както се вижда явно от схемата на Васев обаче, те, играчите, му се отблагодаряват. Друг е въпросът колко още играчи е бил набелязал треньорът и защо те не са били привлечени.

Отборът започна с тежка програма - гостуване на Ботев, домакинство на Литекс и гостуване на Левски. Предстоеше дерби със Славия и домакинство на шампиона и настоящ участник в Шампионската лига - Лудогорец! Лека-полека Локомотивът набра скорост и в един момент от закъснял и изостанал пътнически влак, по коловозите на "А" група започна да се движи Локомотив, приличащ на Експрес. За да се превърне в постоянен Експрес, ще трябва още много работа, време и стабилна Организация.

Това, което се вижда като стил на игра обаче, себераздаването и дисциплината на терена, заслужават само адмирации. Като вперим поглед в титулярния състав се виждат само три (3) нови имена в сравнение с отбора от края на миналото първенство, а именно Антонио Ливраменто, Влади Романов и Ламджед Шехуди. Още от началото на шампионата прави впечатление, че по време на подготовката е работено и в една основна насока - да не си личи липсата на миналогодишния лидер на отбора Маркиньос. Тогава на бразилеца се разчиташе адски много, но сега неговата липса изобщо не личи. В средата на терена ТОМ и Антонио Ливраменто са господари, подпомагани от Иво Иванов, който прави сигурно най-силния сезон в кариерата си! Въпреки, че последните двама не са чисти нападатели, напред Романов, Дани Генов и Шехуди тормозят противниковите защити като стършели. Защитата ни е допуснала само четири гола (най-малко в цялата "А" група), а заради невероятните си изяви на вратата Божидар Митрев получи повикване в националния отбор...

Цялата статия можете да прочетете тук
Изображение

praistoria
Контакти:

Re: Осем кръга по-късно...

Мнениеот praistoria » 19 сеп 2014 12:03

Играете приятно, да. Ако попадна на ваш мач по телевизията ще оставя канала, но това не променя факта, че миналата година трябваше да сте изпаднали. Все пак чест ви прави, че си го признавате и дори бяхте завели някаква жалба за уредени мачове срещу собствения си клуб. Може да сте малко като публика, но за мен сте един симпатичен отбор. Напред и нагоре само мога да ви пожелая :) !
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 19 сеп 2014 12:27

Както и Ботев играете добре с малко ресурси, не знам докъде ще стигнат двата отбора но определено ще бъдат трън в дупето на така наречените силни отбори.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 19 сеп 2014 13:49

Винаги съм твърдял,че Локо сф е за локомотивци и фактите го потвърждават.Васев изхвърли "перлите" и от останалите футболисти плюс 4-5 нови направи отбор.Преди да прочета темата си мислех дали някой помни Маркиньос и къде бях ме с него ,а къде сме сега.В първенството може да стане всичко но тези 8 кръга върнаха вярата на всички локомотивци.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 19 сеп 2014 15:40

Браво на Васев, на Ицо Коилов и Дидо Петков ! БРАВО !

САМО ЛОКО !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 19 сеп 2014 17:52

Васев върна Локомотв, браво на екипа му и момчетата в отбора.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 сеп 2014 18:14

Аз бих го нарекъл ,осем години по -късно(2006г.)!Ерата Грозданов ,сега е ерата Васев! Успех!!!
Последна промяна от FLANKER на 19 сеп 2014 18:16, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 сеп 2014 18:15

atanas7510 написа:Както и Ботев играете добре с малко ресурси, не знам докъде ще стигнат двата отбора но определено ще бъдат трън в дупето на така наречените силни отбори.

Факт Наско.Успех и на вас!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 сеп 2014 18:47

Честно казано,не очаквах да имате толкова добри резултати след напускането на Маркиньос.Приятно ме изненадвате 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 20 сеп 2014 20:55

slash1912 написа:Честно казано,не очаквах да имате толкова добри резултати след напускането на Маркиньос.Приятно ме изненадвате 8-)

В единствения мач без него миналата година победихме с 5:0 .

Върни се в “Локо София”