memnto написа:На дедо Къшей вече му плащат да троли и през деня. Издига се.
Какво ти беше казал Терата:
-С който и ник да пишеш, нищо умно няма да напишеш!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:На дедо Къшей вече му плащат да троли и през деня. Издига се.
modor написа:

Red_Girl написа:Аз няма да нося разголени дрехи.. Вчера се обърках.. Февруари ми е сесията, което значи, че ше преподавам март, април и май в най-лошия случай.
memnto написа:Tерата, мерата се тая, всички си ги слагам на едно място.![]()
А колко ника имам? Я дай некви доказателства, иначе си правиш вятър на устата само.За което ти и плащат де.
ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Аз няма да нося разголени дрехи.. Вчера се обърках.. Февруари ми е сесията, което значи, че ше преподавам март, април и май в най-лошия случай.
Точно когато пролетта напъпва
Кашчей написа:memnto написа:Tерата, мерата се тая, всички си ги слагам на едно място.![]()
А колко ника имам? Я дай некви доказателства, иначе си правиш вятър на устата само.За което ти и плащат де.
Напиши си банковата сметка, за да ти пренасоча част от сумите, които получавам, за да пиша във форума.. особено в спам-темата.
Колко ника ли-един на латиница и един на кирилица, или ще отречеш?!
Къде ги слагаш всички ми е все тая, важното е, че не можеш да водиш нормален диалог, ако насреща ти не са на твоето мнение, като с всеки твой пост към мен нарушаваш една от точките на Правилника!
boabbb написа:Някой ако има андроид телефон под ръка, да отвори в настройките дето му пише варианта на Андроида и да чукне няколко пъти бързо на тоя ред![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта