Любо Пенев със забрана да напуска България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: ЦСКА без Л.Пенев в Англия

Мнениеот ivo1964 » 01 дек 2009 16:07

blue avalanche написа:
unist_gp написа:поредната идиотщина на Бургаския окръжен съд. ако сте прочели внимателно му отказват да вдигнат забраната,защото банката не е разгледала документите му!!!!!
идиотщина е,защото престъпникът Любо Пенев можеше да бъде охраняван по време на престоя му в Англия, както се полага на известен човек като него. Разбира се,ако беше убиец, щеше да е по време на целия си престой на острова и с белезници!!! Нямам думи. да не забравяме,че това е съдът, който дава глоба 2500 лева за непредумишлено убийство, оправда категорично Максим Ставитски, както години наред раздава леки присъди на доказани криминални елементи като Ивайло Дражев, ваклин стойновски или митю очите....
Жалко за Любо,не е заслужил такава гавра от група идиоти набедени за държавни юристи! :evil:

Нали тогава ревахме,че известните не трябва да са с привилегии,че мутрите трябва да си получават заслуженото!И,когато нещата опряха до Ел Пенев-опааааа!На хора,дето вземаха кредити и не ги връщаха,в миналото не им ли викаха "кредитни милионери"?

Да - точно така им викаха. Но те не си обезпечаваха кредитите. Това вече е ипотечен кредит, който няма нищо общо с кредитните милионери. Verstehen Sie?

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 дек 2009 16:08

blue avalanche написа:
unist_gp написа:поредната идиотщина на Бургаския окръжен съд. ако сте прочели внимателно му отказват да вдигнат забраната,защото банката не е разгледала документите му!!!!!
идиотщина е,защото престъпникът Любо Пенев можеше да бъде охраняван по време на престоя му в Англия, както се полага на известен човек като него. Разбира се,ако беше убиец, щеше да е по време на целия си престой на острова и с белезници!!! Нямам думи. да не забравяме,че това е съдът, който дава глоба 2500 лева за непредумишлено убийство, оправда категорично Максим Ставитски, както години наред раздава леки присъди на доказани криминални елементи като Ивайло Дражев, ваклин стойновски или митю очите....
Жалко за Любо,не е заслужил такава гавра от група идиоти набедени за държавни юристи! :evil:

Нали тогава ревахме,че известните не трябва да са с привилегии,че мутрите трябва да си получават заслуженото!И,когато нещата опряха до Ел Пенев-опааааа!На хора,дето вземаха кредити и не ги връщаха,в миналото не им ли викаха "кредитни милионери"?

и аз това ти казвам, позакон могат пак да му позволят да напусне страната и да го третират като мутра. коце маца например беше с отнет задграничен паспорт ама можеше да се разхожда с белезници в Германия :mrgreen:
дучето ще пише до мин. цветанов и ще го пуснат, ще видиш.
има закони. и трябва да се помага за постигането на спортни успехи. ние не сме държава като хондурас, иран или белорус!

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Кърлеж от бургаския плаж пие кръвта на ЦСКА

Мнениеот USF » 01 дек 2009 16:12

Бургаският административен съд постанови, че жалбата на треньора на ЦСКА Любослав Пенев срещу забраната за пътуване в чужбина е неоснователна. Така Темида осуети възможността Пенев да ръководи отбора си в мача срещу Фулъм.
Любо Пенев нееднократно е доказвал, че е човек, който държи на честта и не е оставял друг да му опира пешкира. Това, че има дългове не значи, че ще емигрира в Лондон, за да продава палачинки на някой ъгъл като бургаски циганин, но пък е удобен повод на шайка корумпирани юристчета да плюят на реномето на най-успелия български отбор, както и на човек, превърнал се в емблема на българския футбол по света. Но нали бургаските мафиоти и сводници им плащат разходките с яхти от Созопол до Слънчев бряг – защо да се разправят с тях? Явно най-големият проблем на съда в Бургас е треньорът на ЦСКА.
Любо ще остане в България. Той може да пише един СМС на футболистите и това да е достатъчно на ЦСКА да победи в Лондон именно защото респектът, който излъчва го прави икона. Той знае какво да каже на момчетата, за да изорат терена в Лондон. И не се притеснявайте, юристчета - той и борчовете ще си върне… защото не е мишка като вас. А на вас браво, отчетохте дейност и за декември, че направо и преработихте. Отивайте да си стягате квартирите, че лятото идва, нали за това си мислите?
Справка http://armeici1948.com/index.php?page=n ... ews_id=684

Много, ама много точно казано!!! Като им дават коката и уискито в дискотеката цял живот ще лижат гъза на мафиотчетата!!! Но един българин прославил България, май им е трън в очите! :evil:
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 01 дек 2009 16:12

[/quote]
и аз това ти казвам, позакон могат пак да му позволят да напусне страната и да го третират като мутра. коце маца например беше с отнет задграничен паспорт ама можеше да се разхожда с белезници в Германия :mrgreen:
дучето ще пише до мин. цветанов и ще го пуснат, ще видиш.
има закони. и трябва да се помага за постигането на спортни успехи. ние не сме държава като хондурас, иран или белорус![/quote]

Много ми се иска да си прав, че не сме като Хондурас или Беларус. Но пък не се знае кое е по-обидно. `Щото и ние не сме визитната картичка на Европа...

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 01 дек 2009 16:20

Любо Пенев: Държа отново да кажа, че банковият кредит съм го обезпечил с недвижими имоти, чиято стойност е над 150% от размера на кредита. Съгласно сключения с банката договор, ако последната към даден момент е счела, че това не й е достатъчно, тя е имала задължение да ме уведоми и да поиска допълнително обезпечение. Нито съм получавал такова официално уведомление, нито пък някой от банката ме потърси, за да намерим разрешение на въпроса. Съвсем друг е въпросът, че законът изобщо не се интересува от настроенията на банката, а изрично забранява да се налагат забрани при наличието на предоставени обезпечения, какъвто е моят случай. В тази връзка следва да подчертая, че съдебният изпълнител на банката умишлено е заблудил полицията в Бургас, като не им е предоставил информация за дадените от мен обезпечения.

А ето и отговора. И к`во стана сега? Май нещата не са такива, каквито ни се представиха. Нещо ми прилича на Туийн Пийкс цялата работа - всеки да си мисли каквото си поиска, нали някой някому сега трябва да доказва, че няма сестра... made in Абсурдистан!!!

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Re: Кърлеж от бургаския плаж пие кръвта на ЦСКА

Мнениеот aleks751226 » 01 дек 2009 16:20

мисля 4е сега е момента футболистите да покажат 4е стоят за ПЕНЕВ един добър резултат ще оправи нещата ,ма4каите АРМЕИИЦИ
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Кърлеж от бургаския плаж пие кръвта на ЦСКА

Мнениеот ***cska*** » 01 дек 2009 16:24

Вече има такава тема: :arrow: http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=&t=34375
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 дек 2009 16:27

ivo1964 написа:
blue avalanche написа:

Да - точно така им викаха. Но те не си обезпечаваха кредитите. Това вече е ипотечен кредит, който няма нищо общо с кредитните милионери. Verstehen Sie?

Ми щом са му запорирали и заплатите от ЦСКА,май не са много обезпечени,а?Я ни "открехни" ,че нещо не verstehen много-много.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 дек 2009 16:32

пръсъдената от съда в Бургас забрана на Любо Пенев да присъства на Крейвън Котидж ще се отрази в медийното пространство в поне три държави - България, Англия и Испания и ще нанесе негативен имидж на Чичовото.
така напр. през сезона 2004/05 в ШЛ, Байерн не можеше да разчита на нападателя си Али Даив мача срещу Макаби Хайфа в Израел от груповата фаза.на гражданите на ислямска република Иран по закон е забранено да посещават обетованата земя и спортистът беше заплашен с нота от министерството на вътрешните работи на страната,че ще създаде сериозни проблеми на родата в Иран,ако пътува с баварците при гостуването.
през есента на 2006та отборът на Хамбургер гостува на ЦСКА в мач от купата на УЕФА. Тренер на немците тогава е Томас Дол, но това надали е било ясно е на служител от гранична полиция на летището в София. Причината - германецът носи само шофьорската си книжка в себе си. :mrgreen: разбире се с подобен документ минаваш в Европа навсякъде,но не и в България, половин година преди присъединяането й в ЕС. Германецът е спасен в крайна сметка с разрешително на мин.на вътр. работи Румен Петков.
още по неприятна идиотщина се случи и наскоро на легендата на ЦСКА и Сентетиен, Георги Димитров - Джеки, който беше опандизен като криминален субект при пристигането си на летище София.
прилики :evil:

Дано Любо Пенев и Мъри Стоилов скоро се махнат от България, защото заслужават да се развиват в чужбина!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 дек 2009 16:35

ivo1964 написа:Любо Пенев: Държа отново да кажа, че банковият кредит съм го обезпечил с недвижими имоти, чиято стойност е над 150% от размера на кредита. Съгласно сключения с банката договор, ако последната към даден момент е счела, че това не й е достатъчно, тя е имала задължение да ме уведоми и да поиска допълнително обезпечение. Нито съм получавал такова официално уведомление, нито пък някой от банката ме потърси, за да намерим разрешение на въпроса. Съвсем друг е въпросът, че законът изобщо не се интересува от настроенията на банката, а изрично забранява да се налагат забрани при наличието на предоставени обезпечения, какъвто е моят случай. В тази връзка следва да подчертая, че съдебният изпълнител на банката умишлено е заблудил полицията в Бургас, като не им е предоставил информация за дадените от мен обезпечения.

А ето и отговора. И к`во стана сега? Май нещата не са такива, каквито ни се представиха. Нещо ми прилича на Туийн Пийкс цялата работа - всеки да си мисли каквото си поиска, нали някой някому сега трябва да доказва, че няма сестра... made in Абсурдистан!!!

Като е "обезпечил",да не значи,че не трябва да плаща?Или и за това му трябва уведомление?На Пичонито за 50 000лв дългове за хотел му прибраха паспорта,на Ел Пенев за милиони кво трябваше да му направят?

Върни се в “ЦСКА”