Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 18 сеп 2014 16:29

Айде сега да видим има ли някой акъл в тоя клуб някой или наистина всички са тъпаци. Вземането на това момче ще е страхотен PR ход - обратно-пропорционален на простотиите на качулките и фашистите окупирали част от стадиона на клуба, носещ името на най-свободолюбивия българин - човек умрял за България и за благото на всички народи в нея:

Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българинът. Така ще е в наша България!

Да не говорим, че той физически по-зле от Бедои-медои, божиновци, макриевьци и всеква гмеч - няма как да е... Макар че с нашия кондиционен "спец" и Роналдо ще го направим едва-движеща се флегма...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 сеп 2014 17:19

Avanti_Ragazzi написа:От бежанец до бежанец има огромна разлика! Едно е арабела като оная дето преби момичето (тия транспаранти са именно от тогава, по случай онази случка) дето е дошла в Европа щото иска да имигрира и не и се живее вече при другите дюнери! Друго е човек на който са му убили родителите, братята, сестрите, деца и т.н. и бяга за да си спаси живота! Едно е бежанец емигрант гастарбайтер, друго е бежанец който бяга за да спаси живота си и този на неговите близки!

Може и да го обобщим до това - от човек до човек има разлика. Има прекрасни хора,има и ужасни. Именно затова е глупава цялата истерия срещу бежанците. А,иначе в Левски е пълно с аматьори. Не виждам с какво един 19 годишен ще е по-лош от тях. А,да не забравяме Легендата. По-селските групи игра и дойде с москвича на Герена. Носеха се слухове,че като е разбрал каква е заплатата му се е разревал,защото не е можел да повярва,че ще взима толкова пари.
110 години любов!

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 18 сеп 2014 18:02

Stahlgewitter написа:
hd-fen написа:
futbolqga написа:Нормално. Гонзо ни направи селски отбор, като гости играем все едно играчите ни са се запознали на загрявката за мача. На който му се занимава да погледне и статистиката на Гонзо в Черно море като гост...

+ 1 ! Така ще е защото докато Лудогорец има за треньор Георги Дерменджиев,Берое е с треньор Петър Хубчев и т.н. и т.н. ние си имаме Ракел Ачмонек.

Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !

А по другите форуми си имат интелигентни потребители,а ние тук hd-fen.

И по другите форуми си има платени клакьори,а ние тук "Stahlgewitter".

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 18 сеп 2014 18:10

Stahlgewitter написа:
Перловски написа:
Stahlgewitter написа:
hd-fen написа:
futbolqga написа:Нормално. Гонзо ни направи селски отбор, като гости играем все едно играчите ни са се запознали на загрявката за мача. На който му се занимава да погледне и статистиката на Гонзо в Черно море като гост...

+ 1 ! Така ще е защото докато Лудогорец има за треньор Георги Дерменджиев,Берое е с треньор Петър Хубчев и т.н. и т.н. ние си имаме Ракел Ачмонек.

А по другите форуми си имат интелигентни потребители,а ние тук hd-fen.

Намери се кой да го каже. :lol:
Ти освен да обиждаш другите и да пишеш безсмислени неща друго не можеш.
Наясно ли си ,колко е прав човека, при положение, че твоят "любимец" имаше възможност да прави селекция и да наблюдава футболисти от началото на годината, а той ,като герой от някой водевил , продължава да се лута вече девети месец и не може да сглоби състав?
Това дори вече не е мъпет шоу, това не е и цирк.Това е клиничен случай на човек в неравностойно умствено положение.
Само прост човек може да го защитава още. :mrgreen:

А ти какво си очаквал да се случи в клуб без пари за селекция?Или си големия футболен капацитет,който може да види уникални таланти без пари само с един поглед.Виж каква е реалността после се изказвай неподготвен.
Много знаете вие,много сте видяли и много сте разбрали.
Да не мислиш,че аз съм много щастлив,че нещата се развиват по този начин?И аз съм против цялата тая неуредица,и мен ме е яд,че Гонзо не пуска Мисяк,Краев,Цонев.И мен ме е яд,че стадиона е зациклил и перчема говори глупости наизуст.
Ама не съм ревнал по форуми като вдовица за к.р да търся "главни виновници"
АЗ ПОДКРЕПЯМ ЛЕВСКИ!
И това ще бъде до края на живота ми,каквото и да става.
Кого защитавам,можеш да прецениш сам,ако не можеш проблема си е изцяло твой и на останалите като теб.

Напълно потвърди думите ми. :lol:

И стига с това-" клуб без пари за селекция" , че ставаш смешен.
В Локомотивите има ли пари? черно море, сега и Ботев, Берое,...да продължавам ли?
Цесекато прави многомилионни трансфери ли?
:lol:
Ракел Ачмонек. :lol: :lol: :lol:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 18 сеп 2014 20:08

Тия дето си ги изредил евроколоси ли ти се видяха?Много красива игра ли показват?
Смешен ставаш ти и останалите като теб,които по цял ден мрънкат.
Ще дойде момент,в който Левски ще има шанс за нещо и вие настоящите мрънкачи ще станете най-върлите фенове.Няма с какво да ме изненадате.
Изображение

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 18 сеп 2014 22:17

Stahlgewitter написа:Тия дето си ги изредил евроколоси ли ти се видяха?Много красива игра ли показват?
Смешен ставаш ти и останалите като теб,които по цял ден мрънкат.
Ще дойде момент,в който Левски ще има шанс за нещо и вие настоящите мрънкачи ще станете най-върлите фенове.Няма с какво да ме изненадате.

Момче, ти вече не си на себе си и не знаеш как да си завъртиш д`рника, само и само да не паднеш по гръб. :lol:
За твое сведение, аз подкрепям Левски от близо 50 години и съм трето поколение левскар.
Демек, когато ти си бил още любовен блясък в очите на баща си.
Бил съм по стадионите и съм гледал такива колоси в Отбора на Народа , като Гунди, Патрата, Соколето, Фифи,Меци, Котето, Добата, ...да не изброявам още и още.
А този, на когото някои викат "жива легенда" е като джудже спрямо тях.
А като управленец е просто гном.
Познавам Витлачил, Шпайдела...
А сега ме наречи мрънкач. :lol:
Смешен си.
Спирам да ти обръщам внимание , освен, ако не изръсиш пак някоя чутовна прос`отия.
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 18 сеп 2014 22:38

Перловски,ако наистина си на около 50-те и използваш изрази,като "когато ти си бил още любовен блясък в очите на баща си",правиш лошо впечатление.
Иначе,спрете с ,това мрънкане,няма смисъл.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 18 сеп 2014 23:25

emigo73 написа:Перловски,ако наистина си на около 50-те и използваш изрази,като "когато ти си бил още любовен блясък в очите на баща си",правиш лошо впечатление.

Ами кога да мрънкаме бе другарю разбирач?Когато изпаднем в Б група ли или когато отбори като Хасково,Марек и тем подобни започнат да си правят гаргара с нас на Герена.А господин разбирач,теб питам? Или на теб ти е кеф ,че кретен и малоумник като Гонзо ни е направил супер селски отбор с който всеки слаб отбор си прави гаргара с нас и идват на Герена с нагласа да си оправят головата разлика с нас и броят трите точки като най-сигурното нещо на този свят.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 18 сеп 2014 23:37

Kris_men2000 написа:
emigo73 написа:Перловски,ако наистина си на около 50-те и използваш изрази,като "когато ти си бил още любовен блясък в очите на баща си",правиш лошо впечатление.

Ами кога да мрънкаме бе другарю разбирач?Когато изпаднем в Б група ли или когато отбори като Хасково,Марек и тем подобни започнат да си правят гаргара с нас на Герена.А господин разбирач,теб питам? Или на теб ти е кеф ,че кретен и малоумник като Гонзо ни е направил супер селски отбор с който всеки слаб отбор си прави гаргара с нас и идват на Герена с нагласа да си оправят головата разлика с нас и броят трите точки като най-сигурното нещо на този свят.

Леле!!!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 19 сеп 2014 01:42

Защо имам чувството, че всеки път като играем без публика бием?!
Може и да бъркам, ако някой има повече инфо да сподели, моля.
...

Върни се в “Левски”