ШЛ групова фаза: Байерн Мюнхен - Манчестър Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fen na Slavia
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза: Байерн Мюнхен - Манчестър Сити

Мнениеот fen na Slavia » 18 сеп 2014 14:52

sunscres92 написа:
MCMXIII написа:
fen na Slavia написа:
Neron написа:Само да споменем, че от 3-те сблъсъка между немски и английски отбори в първия кръг от групите резултата е 7:1 точки в полза на германците, а единствената спечелена точка от Челси е след поредния им фалшив гол в ШЛ.

"Neron", това на практика доказва ,че германското първенство по футбол не отстъпва на прехваленото английско / на руски и други чуждестранни олигарси/.

Има голяма вероятност, някой да ти се сопне. Има менения, че ВЛ е по- силна от Шампионската лига :)

Иначе на Шалке 04 нещо им липсва. Не говоря за деветимата контузени, а че играя като наакани в Ойропата. Ако си повярват и с треньор, например Тухел, ще си минават групата на ходом, въпреки че са заедно с Абрамович в група.

Байерн и Борусия може да не отстъпват на топ отборите от ВЛ, но Бундеслигата е доста далеч от ВЛ във всяко едно отношение.Класата на отборите е различна. Иначе последните години Сити и Байерн си разменят победи, за това няма да се учудя на победа в Англия от Сити. А играта на Сити просто не беше игра. Те си бяха казали, дайте да не си даваме зор, този мач ще завърши на равно, повечето играчи дори не бягаха през големи етапи от мача.

"sunscres92",това твое виждане , че ВЛ е нещо по... от БЛ с какви факти можеш да го подкрепиш?.......Иначе с простащината на английските запалянковци наистина ВЛ превъзхожда всички първенства по футбол в цял свят.
Последна промяна от fen na Slavia на 18 сеп 2014 14:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 сеп 2014 14:55

Абе, и аз гледам ВЛ, ама чак пък толкова да е силна ... В последно време, а и по принцип, немските отбори бият английските като шкембе у дувар, така че ... :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 18 сеп 2014 15:07

fen na Slavia написа:
sunscres92 написа:
MCMXIII написа:
fen na Slavia написа:
Neron написа:Само да споменем, че от 3-те сблъсъка между немски и английски отбори в първия кръг от групите резултата е 7:1 точки в полза на германците, а единствената спечелена точка от Челси е след поредния им фалшив гол в ШЛ.

"Neron", това на практика доказва ,че германското първенство по футбол не отстъпва на прехваленото английско / на руски и други чуждестранни олигарси/.

Има голяма вероятност, някой да ти се сопне. Има менения, че ВЛ е по- силна от Шампионската лига :)

Иначе на Шалке 04 нещо им липсва. Не говоря за деветимата контузени, а че играя като наакани в Ойропата. Ако си повярват и с треньор, например Тухел, ще си минават групата на ходом, въпреки че са заедно с Абрамович в група.

Байерн и Борусия може да не отстъпват на топ отборите от ВЛ, но Бундеслигата е доста далеч от ВЛ във всяко едно отношение.Класата на отборите е различна. Иначе последните години Сити и Байерн си разменят победи, за това няма да се учудя на победа в Англия от Сити. А играта на Сити просто не беше игра. Те си бяха казали, дайте да не си даваме зор, този мач ще завърши на равно, повечето играчи дори не бягаха през големи етапи от мача.

"sunscres92",това твое виждане , че ВЛ е нещо по... от БЛ с какви факти можеш да го подкрепиш?

На първо четене, виж просто съставите, с които са отборите от ВЛ и то не само Топ примерно, а абсолютно всички и като изключим Байерн и може би Дортмунд, просто сравнението е излишно.Направих е една малка статистика за мачове от сезон 07/08 до сега и тя е 26 победи за английски отбори / 10 равнства / 11 победи за Германски отбори. Не казвам, че Германските отбори са слаби или нещо друго, просто са доста далеч от английските точно в този момент и тези победи нищо не означават, поне за сега.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 18 сеп 2014 15:52

MCMXIII написа:
Der Führer написа:
MCMXIII написа:За 7- та минута е жълт според мен. За щястие и според съдията. Това го помня, т.е. видял съм го.

Този който твърди, че Алонсо е лидер на Байерн, веднага да се извини! Баск- 2 няма да стане лидер в този отбор, просто е перфектното попълнение в момента. Беше взет на пожар, пък пасна като дялан камък.

Понеже бил "стар", тъкмо ще има мачове за Роде например.

Съдията с огромно неудоволствие отсъди нарушение в ситуацията ;) ... ама картон не показа . Картоните въобще ги показваше избирателно и по известен само на него критерий . Като добавим и неотсъдените дузпи ( по една и за двата отбора ) ... беше жива трагедия .
За Алонсо да се правят някакви оценки е прекалено рано в момента ... засега едиственото му предимство пред Роде и Хьойберг е по-големият му опит , но все още не е направил някое решаващо отиграване . Статистиката показва , че Роде е по-полезният играч за отбора ;)
Иначе като трансфер , Алонсо е тотална щета - след 2 години няма да струва нищо , а Байерн ще е изхарчил покрай него 30-на млн евро ( трансферна сума , заплати и премии )

Дълбоко съм несъгласен, но няма значение :mrgreen: Когато се контузи Баскът, на пожар взеха не един, а двама играчи- Баск 2 и 26 - те милиона. Трябваше да действат от ръководството. Ще видим дали са се справили. За сега изглежда, че го направиха. За зла участ Бадката се контузи, та и 26- те милиона са от полза.

Как пък ги сметна тези 30 милиона за Алонсо, не зная :) Особено със заплатите и премиите.

Че ние разбираме от футбол, е факт. Ама в Байерн са Кале Румениге, Матиас Замер. До май бе и Ули Хьонес. Та тези хора толкова са видели и преживяли, та освен глупости могат да вземат и правилни решения. Няма да споменавам треньора, какво е печелил, че ще заприличам на Тарзан :oops: Президентът на Байерн разбира и от бизнес поне малко, ще се съгласиш. Та са сметнали какво, на кой и по колко да дават. Който не е доволен, прав му път. Его е, двама са в Мадрид вече.

П.С. Байерн са на плюс от трансферното лято.

Парите за Алонсо - 10 млн евро трансферна сума + 18 млн евро заплати за 2 години ( с данъците ) . ето ти ги 28 млн. + стандартните бонуси като играч на Байерн ( за титла , купа , ШЛ и т.н )
Това за "пожарните варианти" ... не че не се случва , ама аз го разбирам като Мануел Фридрих в Дортмунд миналата година . И с Алонсо и с Бенатия е преговаряно преди контузията на Мартинес ... като и с Кедира между другото . То още от май месец се знаеше , че Байерн иска да купува защитник . Мисълта ми е , че за 36 млн можеше да се вземат Кедира и Манолас например ( пък и щеше да остане някое евро ) . Което щеше да е добра бизнес сделка за президента . Алонсо не е добра , защото няма ликвидност :lol:
Ръководството на Байерн редува глупости с много добри решения .
Рибери , Робен , Мартинес , Ван Гаал , Нойер , дедо Юп от една страна
Клинсман вместо Клоп , Брено вместо Хумелс , освобождаването на Ван Гаал и Хайнкес , недалновидността по отношение на Йозил , Ройс и Кедира от друга страна ...
Иначе си прав - клуба е милион и шестотин хиляди евро на печалба . Което си е добре . От тази гледна точка , Кроос е добър счетоводен баланс ;) В сравнение с предишни години си е направо супер
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 сеп 2014 15:54

Излишен е спорът за първенствата според мен, всичко е въпрос на лично мнение.. Аз пък ще ви кажа, че не знам кое е най-силно, но най-силен футбол се играе в Испания, напук на приказките, че там видите ли имало само два отбора и тн. Не смятам, че ми трябват кой знае какви аргументи за това мое мнение - който гледа - вижда ;)
Изображение

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 18 сеп 2014 16:21

CSKA69 написа:Излишен е спорът за първенствата според мен, всичко е въпрос на лично мнение.. Аз пък ще ви кажа, че не знам кое е най-силно, но най-силен футбол се играе в Испания, напук на приказките, че там видите ли имало само два отбора и тн. Не смятам, че ми трябват кой знае какви аргументи за това мое мнение - който гледа - вижда ;)

Това е по-скоро въпрос на вкус, аз примерно трудно гледам някой мач на отборите извън топ 6 на Испанското.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 сеп 2014 17:49

Der Führer написа:
MCMXIII написа:
Der Führer написа:
MCMXIII написа:За 7- та минута е жълт според мен. За щястие и според съдията. Това го помня, т.е. видял съм го.

Този който твърди, че Алонсо е лидер на Байерн, веднага да се извини! Баск- 2 няма да стане лидер в този отбор, просто е перфектното попълнение в момента. Беше взет на пожар, пък пасна като дялан камък.

Понеже бил "стар", тъкмо ще има мачове за Роде например.

Съдията с огромно неудоволствие отсъди нарушение в ситуацията ;) ... ама картон не показа . Картоните въобще ги показваше избирателно и по известен само на него критерий . Като добавим и неотсъдените дузпи ( по една и за двата отбора ) ... беше жива трагедия .
За Алонсо да се правят някакви оценки е прекалено рано в момента ... засега едиственото му предимство пред Роде и Хьойберг е по-големият му опит , но все още не е направил някое решаващо отиграване . Статистиката показва , че Роде е по-полезният играч за отбора ;)
Иначе като трансфер , Алонсо е тотална щета - след 2 години няма да струва нищо , а Байерн ще е изхарчил покрай него 30-на млн евро ( трансферна сума , заплати и премии )

Дълбоко съм несъгласен, но няма значение :mrgreen: Когато се контузи Баскът, на пожар взеха не един, а двама играчи- Баск 2 и 26 - те милиона. Трябваше да действат от ръководството. Ще видим дали са се справили. За сега изглежда, че го направиха. За зла участ Бадката се контузи, та и 26- те милиона са от полза.

Как пък ги сметна тези 30 милиона за Алонсо, не зная :) Особено със заплатите и премиите.

Че ние разбираме от футбол, е факт. Ама в Байерн са Кале Румениге, Матиас Замер. До май бе и Ули Хьонес. Та тези хора толкова са видели и преживяли, та освен глупости могат да вземат и правилни решения. Няма да споменавам треньора, какво е печелил, че ще заприличам на Тарзан :oops: Президентът на Байерн разбира и от бизнес поне малко, ще се съгласиш. Та са сметнали какво, на кой и по колко да дават. Който не е доволен, прав му път. Его е, двама са в Мадрид вече.

П.С. Байерн са на плюс от трансферното лято.

Парите за Алонсо - 10 млн евро трансферна сума + 18 млн евро заплати за 2 години ( с данъците ) . ето ти ги 28 млн. + стандартните бонуси като играч на Байерн ( за титла , купа , ШЛ и т.н )
Това за "пожарните варианти" ... не че не се случва , ама аз го разбирам като Мануел Фридрих в Дортмунд миналата година . И с Алонсо и с Бенатия е преговаряно преди контузията на Мартинес ... като и с Кедира между другото . То още от май месец се знаеше , че Байерн иска да купува защитник . Мисълта ми е , че за 36 млн можеше да се вземат Кедира и Манолас например ( пък и щеше да остане някое евро ) . Което щеше да е добра бизнес сделка за президента . Алонсо не е добра , защото няма ликвидност :lol:
Ръководството на Байерн редува глупости с много добри решения .
Рибери , Робен , Мартинес , Ван Гаал , Нойер , дедо Юп от една страна
Клинсман вместо Клоп , Брено вместо Хумелс , освобождаването на Ван Гаал и Хайнкес , недалновидността по отношение на Йозил , Ройс и Кедира от друга страна ...
Иначе си прав - клуба е милион и шестотин хиляди евро на печалба . Което си е добре . От тази гледна точка , Кроос е добър счетоводен баланс ;) В сравнение с предишни години си е направо супер

Последно, че ме заболяха пръстите да чатя. На дядо Юп му свърши договорът, никой не го е освобождавал. Има разлика. Имам чувството, че след сребърният требъл през 2012, ако имаха възможност, още тогава щяха да го освободят. За щастие не го направиха.

Йозил, Ройс, Кедира- не винаги могат да вземат всеки талант. Пък и не е нужно. От тези тримката съм тотален фен на Ройс, но той почти сам си избра, да иде в Дортмунд.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 18 сеп 2014 18:06

Ако бях фен на Байерн щях да си удрям гъза в тавана от кеф как с резервен отбор почти сме навряли в кучи гъз шампиона на Англия с всичките им титуляри и 500милионна селекция...вие тука пак сте тръгнали на дребно да търсите кусури в отбора и в тоя мач. :shock:
И защо ненавиждате схема с 3ма в защита, без значение дали е 3-5-2 или 3-4-3 ? Хитцфелд 2001г. именно като заигра 3-4-3 пролетния полусезон спечели ШЛ и Бундеслигата накуп, нещо което не бяхте правили от средата на 70те. 8-)
Системата се променя според обстоятелствата и това е правилния вариант защото противника никога няма да е сигурен в каква постройка ще излезеш. ;)

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 18 сеп 2014 19:22

Capitan Puyol написа:Ако бях фен на Байерн щях да си удрям гъза в тавана от кеф как с резервен отбор почти сме навряли в кучи гъз шампиона на Англия с всичките им титуляри и 500милионна селекция...вие тука пак сте тръгнали на дребно да търсите кусури в отбора и в тоя мач. :shock:
И защо ненавиждате схема с 3ма в защита, без значение дали е 3-5-2 или 3-4-3 ? Хитцфелд 2001г. именно като заигра 3-4-3 пролетния полусезон спечели ШЛ и Бундеслигата накуп, нещо което не бяхте правили от средата на 70те. 8-)
Системата се променя според обстоятелствата и това е правилния вариант защото противника никога няма да е сигурен в каква постройка ще излезеш. ;)

Така е, пич, защото истинският Байерн можеше да ги бие тия с 7:1 :) Ние феновете на Байерн искаме истинският Байерн обратно!

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 18 сеп 2014 19:29

Тъй, тъй...затова паднахте с 0-2 на Етихада преди няколко години по времето на истинския Байерн! 8-)

Върни се в “Байерн”