"Червените" фенове с 10 фундаментални въпроса!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: "Червените" фенове с 10 фундаментални въпроса!

Мнениеот matador1 » 18 сеп 2014 14:36

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
boabbb написа:
7. Докога ЦСКА ще чака връщането на стадион Българска армия на клуба и базата към него?

Мен ме интересува само този въпрос.

Как да ви върнат нещо, което не е ваше и не е било никога ваше :roll:

Ами да, откраднатите и обсебени вещи не се придобиват и по давност дори - справка Закон за собствеността.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 сеп 2014 14:39

Пълният крах на акциите доказа какви фенове и колко сте :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 сеп 2014 14:42

Като се замисля тези въпроси наистина са фундаментални, фундаментални за мозъчния капацитет на авторите... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 18 сеп 2014 14:42

Мислителите на "декларацийката",да получат веднага ЗЛАТЕН СКУНКС :mrgreen:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 сеп 2014 14:47

djd написа:
W84me написа:Комунисти са наследници на царски офицери? :mrgreen: Това е комунистическото мислене, присвояване на всяко ниво!

Дали са царски, дали са комунистически или някакви други, офицерите са си офицери.
Ценностите в армията са едни и същи.

Ценностите в армията били едни и същи :lol: Как бе умнико като сте избили царските офицери ли ? Трябваше да ви закрият отдавна, защото сте комунистическо ГМО унищожаващо футбола ни до ден днешен !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 сеп 2014 15:08

stefani написа:
djd написа:
W84me написа:Комунисти са наследници на царски офицери? :mrgreen: Това е комунистическото мислене, присвояване на всяко ниво!

Дали са царски, дали са комунистически или някакви други, офицерите са си офицери.
Ценностите в армията са едни и същи.

Ценностите в армията били едни и същи :lol: Как бе умнико като сте избили царските офицери ли ? Трябваше да ви закрият отдавна, защото сте комунистическо ГМО унищожаващо футбола ни до ден днешен !

Стефке, не си мъчи акъла. Не са за тебе тези работи.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 сеп 2014 15:09

Гриша Ганчев не дължи, а гори с 200 млн. Евро, толкова има на сметки в КТБ, не виждам защо все ви е крив, щото и той като гела не иска да се занимава с ЦСКА и всичките глупости съпътстващи отбора.

Harka90
Контакти:

Мнениеот Harka90 » 18 сеп 2014 15:18

Чуден ми е въпросът " Докога ЦСКА ще чака връщането на стадиона и базата" - Ами първо никога не са били техни , били са на Армията която ги е дала на собствения си клуб за ползване. ЦСКА вече е частно дружество , което ползва чужд имот и затова е нормално да си плаща наем , така че Армията си казва че вие не сте вече клуб на армията , защо да ползвате безплатно имотите й, а на всичкото отгоре и да ви ги подарява.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 18 сеп 2014 15:33

GOLEADOR написа:
Кролик написа:
saract написа:Ако хипотетично утре Домусчиев или Ганчев купят ЦСКА колко бързо ще бъдат оттеглени точка 1 или точка 2.Ах колко жалко е да си чорбар.Никога не е звучало по актуално.

Нееееееееееееееееееее, лично GOLEADOR ще излезе с голи гърди и огромен транспарант против тях и селския им манталитет :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако това се случи с твоя отбор ти щеше да си първия с транспарант "Добре дошли Скъпи Мутри"!

Да бе ще пиша транспарант, направо ще се разплача и ще напиша декларация до БФС и футболната общественост !!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 18 сеп 2014 15:36

BRF написа:Въпросът с КТБ е прекалено важен(най-меката дума) за да се използва за каквото и да е било!Аз лично бих желал да знам кой я е източил(ако това е така) и съответно да възстанови парите.Ясно е ,че тази банка ще трябва да се спаси,защото иначе отиваме на кино(българите) и ако не се намерят миновните ще плащаме НИЕ!Който и да е замесен трябва да се разкрие и да се оправят нещата.Не смятам,че мястото за дискусия е в спортен форум или чрез декларация на фенове(на който и да е отбор,в случая моя),защото целта и е просто да се премести акцента на нещата!Сигурен съм за себе си(без да имам доказателства),че не само Домусчиев и Ганчев са в тази ОГРОМНА игра,а и най-важните ни политици.
Въпроса със заплати и финансиране трябваше отдавна да е поставен на масата за всички отбори,за да е ясно кой,какво прави!
На всички е ясно,че Батков няма как с адвокатските си хонорари да даде 40 000 000 лева на Левски,но не сме ние хората,които да държим сметка на опонентите си.
Въпросът с БАЗИТЕ или това,което е останало в тях в БЪЛГАРИЯ трябва спешно да се реши за ВСИЧКИ клубове(включително и моя).Разделяй и владей-това е мотото на днешните политици-далавераджии!Затова и разединяват нас-феновете,а докато се джафкаме ст.Нефтохимик(защото това му е името)скоро може да го няма!

Де да те слушаха софийските ти колеги - фенове на ЦСКА
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “ЦСКА”