Любо Пенев със забрана да напуска България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: ЦСКА без Л.Пенев в Англия

Мнениеот niki87 » 01 дек 2009 13:33

POPCORN написа:мене вече не ми прави впечатление.от години ЦСКА е на това ниво, постоянно проблеми , не плащат и такова и вече ми е като всекидневие!Няма един полусезон в ЦСКА да е мирно и тихо!Ама ние сме виновни , защото махнахме Божков!А с него нямахме такива проблеми.

Според мен симного прав за Бошков!Наистина счупихте тъпомера с изгонването му.И то заради една загубена титла,все едно че си нямате достатъчно.А за мача,дали с Пенев или без него,ЦСКА най-вероятно ще загуби мача.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 дек 2009 13:37

niki87 написа:
POPCORN написа:мене вече не ми прави впечатление.от години ЦСКА е на това ниво, постоянно проблеми , не плащат и такова и вече ми е като всекидневие!Няма един полусезон в ЦСКА да е мирно и тихо!Ама ние сме виновни , защото махнахме Божков!А с него нямахме такива проблеми.

Според мен симного прав за Бошков!Наистина счупихте тъпомера с изгонването му.И то заради една загубена титла,все едно че си нямате достатъчно.А за мача,дали с Пенев или без него,ЦСКА най-вероятно ще загуби мача.

все ми е едно мача, така , че нямаме шанс за нищо!въпроса е друг, че няма ден без да има гафове в ЦСКА!То вече си стана всекидневие!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 дек 2009 13:43

POPCORN написа:
niki87 написа:

все ми е едно мача, така , че нямаме шанс за нищо!въпроса е друг, че няма ден без да има гафове в ЦСКА!То вече си стана всекидневие!

Прав си.Не е нормално в Цска,пък и в Левски постоянно да се излагат.Аз вече имам чувството,че никога няма да видя двата отбора да съществуват нормално,без постоянните дивотии на собствениците им!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 дек 2009 13:59

Офф с тия новини отвратяват хората от футбола :evil:
То не спряха тия гафове срещу нас е*и му майката братче!Тоя п*едерастп*тляк Лупи може да си ходи където си иска с милиони дългове,а пък Любо не може за един ден да напусне страната!
Ние сме егаси долната корумпирана държава!
Последна промяна от delqnski47 на 01 дек 2009 14:10, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 01 дек 2009 14:09

И с Божков беше така накрая. Просто това е положението, и в двата отбора. В тях не си струва да се влагат пари и в момента феновете не си даваме сметка колко сме зле и колко нереални са представите и амбициите ни. И ще става по-зле, защото в целия български футбол, на всички нива, решенията се вземат от олигофрени.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Мимо Домиров
Контакти:

Мнениеот Мимо Домиров » 01 дек 2009 14:11

Аз като заклет Левскар искам Любчо Пенев да остане тренер на цска ...... това си е в наш интерес, както и да го погледнем !!!!!
Д.М. - даже червеите в екарисажа биха се погнусили от него !!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 дек 2009 14:12

Аааа па точно Божков не ми говори за него!Тая мутра първо ни съсипа отбора,след това и направи неверотни усилия за да не спечелим титлата!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 01 дек 2009 14:14

Може да съм от Левски, но Пенев го уважавам, защото е мъжкар. Не му пука нито от футболисти, нито от ръководители, нито от журналисти, нито от фенове. Човека се опитваше да работи в една ненормална обстановка и донякъде успяваше. Проблема му е, че с действията и думите си явно засегна доста хора, които се опитват по всякъкъв начин да му подливат вода. Сега не знам кой е прав и кой е крив по казуса, но ако действително е обезпечил дълга си чрез недвижим имот, няма абсолютно никакво правно основание да го наказват. Ако пък това е лъжа от негова страна, не виждам причина да обжалва. Някой по-горе каза,че това е опит на титаните да го отстранят, възможно е. Но е възможно също, някой недоборжелател да се опитва да очерни името му.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 01 дек 2009 14:17

Цирка на Европа сме ние 8-) Каква жалка гледка сме :x

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 дек 2009 14:43

поредната идиотщина на Бургаския окръжен съд. ако сте прочели внимателно му отказват да вдигнат забраната,защото банката не е разгледала документите му!!!!!
идиотщина е,защото престъпникът Любо Пенев можеше да бъде охраняван по време на престоя му в Англия, както се полага на известен човек като него. Разбира се,ако беше убиец, щеше да е по време на целия си престой на острова и с белезници!!! Нямам думи. да не забравяме,че това е съдът, който дава глоба 2500 лева за непредумишлено убийство, оправда категорично Максим Ставитски, както години наред раздава леки присъди на доказани криминални елементи като Ивайло Дражев, ваклин стойновски или митю очите....
Жалко за Любо,не е заслужил такава гавра от група идиоти набедени за държавни юристи! :evil:

Върни се в “ЦСКА”