ШЛ групова фаза: Байерн Мюнхен - Манчестър Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза: Байерн Мюнхен - Манчестър Сити

Мнениеот matador1 » 17 сеп 2014 22:43

HoUs4oOL написа:Доста добра игра,но и доста пропуски.
Твябва гол, второто полувреме се надявам да пусне Робен за Бернат,ако пропуските продължават.

Робен мисля, че няма да играе, нали е контузен.

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 17 сеп 2014 22:44

Като чета някои хора тук имам чувството че в омразата си към Гуардиола не само че казват на бялото черно, ами желаят Байерн да загуби след да кажем 15 чисти голови положения 5 греди и накрая една контра да направят ония за 0-1, че след края на мача да се изтъпанят тук и да кажат как за всичко е виновен Пеп (не играчите изпуснали головете) и как е време да си ходи тоя гаден испански (каталунски) циганин, който развалил хубавия отбор на Хайнкес, с когото и Вили Вуцов ще печели требъл и квадрипъл всеки сезон! :lol: :shock: :roll:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 сеп 2014 22:48

Capitan Puyol написа:Като чета някои хора тук имам чувството че в омразата си към Гуардиола не само че казват на бялото черно, ами желаят Байерн да загуби след да кажем 15 чисти голови положения 5 греди и накрая една контра да направят ония за 0-1, че след края на мача да се изтъпанят тук и да кажат как за всичко е виновен Пеп (не играчите изпуснали головете) и как е време да си ходи тоя гаден испански (каталунски) циганин, който развалил хубавия отбор на Хайнкес, с когото и Вили Вуцов ще печели требъл и квадрипъл всеки сезон! :lol: :shock: :roll:

Аз не виждам някой да е казал, че Байерн играят под всякаква критика и че Сити ги смазва. Напротив - Байерн играят доста по-комбинативно, макар на моменти и безплодно, но имаха доста повече чисти положения и само кривия мерник на Мюлер (веднъж) и добрите намеси на Харт пазят двете нули..

Какво те подтикна да пишеш този пост?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 сеп 2014 22:50

И аз мисля, че малко се прекалява с критиките. Каквото и да си говорим Байерн има страхотен отбор и съответно играе много добър футбол. Успехите също са налице, така че към този момент не виждам какво повече могат да искат феновете, освен да се радват на момента. ;)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2014 22:50

Пак си джиткаме 3-4-3 ... Пеп показва че може да паркира и автобуса когато се налага ( макар и за 10-15 минути ) . Маа е равностоен , Байерн имаха по-чистите положения . Но пък и Харт днес е решил да прави МАЧ . Съдията е пълен олигофрен . Абсолютен двоен аршин в отсъжданията . Очаквам дузпа за Байерн или червен картон за Сити ( или и двете ).
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2014 22:51

RedeviL написа:И аз мисля, че малко се прекалява с критиките. Каквото и да си говорим Байерн има страхотен отбор и съответно играе много добър футбол. Успехите също са налице, така че към този момент не виждам какво повече могат да искат феновете, освен да се радват на момента. ;)

Поне финал в ШЛ ... другото може да се постигне с който и да е треньор . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 17 сеп 2014 22:58

Имам чувството, че и 2-та отбора въобще не си дават зор. Особено Сити едвам се движат по терена.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 сеп 2014 22:59

sunscres92 написа:Имам чувството, че и 2-та отбора въобще не си дават зор. Особено Сити едвам се движат по терена.

Аз кво ви казвам, че мачът буквално си минава в тренировъчно темпо. :mrgreen:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 сеп 2014 23:34

Време беше да вкарате най-после. Просто ги надиграхте категорично и само късмета ги спасяваше до този момент.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”