HoUs4oOL написа:Доста добра игра,но и доста пропуски.
Твябва гол, второто полувреме се надявам да пусне Робен за Бернат,ако пропуските продължават.
Робен мисля, че няма да играе, нали е контузен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
HoUs4oOL написа:Доста добра игра,но и доста пропуски.
Твябва гол, второто полувреме се надявам да пусне Робен за Бернат,ако пропуските продължават.
Capitan Puyol написа:Като чета някои хора тук имам чувството че в омразата си към Гуардиола не само че казват на бялото черно, ами желаят Байерн да загуби след да кажем 15 чисти голови положения 5 греди и накрая една контра да направят ония за 0-1, че след края на мача да се изтъпанят тук и да кажат как за всичко е виновен Пеп (не играчите изпуснали головете) и как е време да си ходи тоя гаден испански (каталунски) циганин, който развалил хубавия отбор на Хайнкес, с когото и Вили Вуцов ще печели требъл и квадрипъл всеки сезон!![]()
![]()
RedeviL написа:И аз мисля, че малко се прекалява с критиките. Каквото и да си говорим Байерн има страхотен отбор и съответно играе много добър футбол. Успехите също са налице, така че към този момент не виждам какво повече могат да искат феновете, освен да се радват на момента.
sunscres92 написа:Имам чувството, че и 2-та отбора въобще не си дават зор. Особено Сити едвам се движат по терена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта