john barnes написа:тренер,аз също не съм искал да продаваме суарес.колкото до лудогорец-не са лош отбор,аз не им завиждам,ама се помислиха за голямата работа и ореваха цялата държава,че трябва да ги подкрепя като националния отбор.това ме дразни,защото са изкуствен отбор,създаден с парите на киро парахода.ловрен си изтърва човека,така е...ама миноле за къв *** ми излиза неразчетено? ако си беше стоял на вратата,можеше и да не влезе тая топка.иначе дузпата беше чиста,сега гледах повторенията.зле сме в момента,доста сме зле...това ме притеснява мене,не създаваме положения и се мъчим.
Глупости ,всички искахте да продавате НЕЗАМЕНИМИЯ .
Защо да не ги подкрпя държавата ? Какъв е проблема ? И не са ли голяма работа ? За мен са .Какво е значението кой ги е създал и дали са изкуствен отбор ? Не разсъждавайте така .
Втори гол на Ловрен отчитам аз .Миноле е ясен .Млад е още за вратар. Ще расте .
Дузпата наистина е чиста. Вижда се много ясно .Положения не създаваме ,защото го няма най добрия ни нападател и защото имаме нови играчи в офанзивен план-Лалана и Балотели ,които трябва да се сработят с останалите .И защото Коутиньо не е във форма. Всичко ще си дойде на мястото с можещите футболисти .Щом са можеюи ,рано или късно ,ще влязат в час. Лошото е с неможещите,като Данчо стреса .Видя ли го пак ква муха е ? Играчите на Лудогорец му я навряха в гъзъ .И имаше едно чисто положение с глава дето не го вкара .Ами за какво ми е тогава ? Ай да си ебе майката дърводелска.Малко остана да станем за смях .Балотели трябва повече да движи ,повече да търси топката ,да гони ,да пробва удари.Има добър удар ,но стреля много рядко . А Джерард нацяло спря да стреля ?! Все търси паса .Каква тежка тупалка има ,но не стреля .Радвам се ,че Балотели се отпуши ,но трябва още да вдигне класата ,оборотите .Малко на забавен каданс играе .Ех ,тая контузия на Стъридж бе дееба майка му дееба ,кога ни е вървяло на нас..
Незнам,ти знаеш ,че аз съм оптимист. Според мен ,ще си върнем формата от миналата година до един два месеца. Сега трябва да мислим мач за мач .Идва труден мач с чуковете .Гледах ги срещу Хъл .Направиха добър мач. Тоя Валенсия е опасен .Вкара ебати гола .Имат и други нови .По добри са от миналата година .Ще бъде много трудно,но трябва да спечелим . ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.