boabbb написа:Взели са поне милион от Лев Инс, бе, моля ти се![]()
Кой ще изпусне супермаркетинговия ход с boji86
Договора с Лев Инс е за 3 месеца и дават 300 000.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:boabbb написа:Взели са поне милион от Лев Инс, бе, моля ти се![]()
Договора с Лев Инс е за 3 месеца и дават 300 000.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:boabbb написа:Взели са поне милион от Лев Инс, бе, моля ти се![]()
Предполагах, че ще се сетите за Мтел, но явно доста съм надценил интелектуалния ви капацитет
boabbb написа:TristaNNN написа:boabbb написа:Взели са поне милион от Лев Инс, бе, моля ти се![]()
Предполагах, че ще се сетите за Мтел, но явно доста съм надценил интелектуалния ви капацитет
Вие ги сложете на гъза на играчите, пък чакайте пари ...По времето на Грашнов, Бог да го прости, може и да сте взимали, ама после ... Нищо особено, да не говориме за сега, вече като страничен спонсор ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
boabbb написа:Кое резили, нали знаеме всички как прибирате спонсорите, бе, господин "Честит рожден ден 18-ти "![]()
![]()
TristaNNN написа:boabbb написа:Кое резили, нали знаеме всички как прибирате спонсорите, бе, господин "Честит рожден ден 18-ти "![]()
![]()
Фактите сочат, че никой не иска да си резили марката, слагайки я на червената дреха! Оттам насетне си говори каквото пожелаеш
boabbb написа:TristaNNN написа:boabbb написа:Кое резили, нали знаеме всички как прибирате спонсорите, бе, господин "Честит рожден ден 18-ти "![]()
![]()
Фактите сочат, че никой не иска да си резили марката, слагайки я на червената дреха! Оттам насетне си говори каквото пожелаеш
Ей Богу, всички искат да рекламират при наци-стриптизьорите, така ли![]()
Даже и "Газпром"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта