Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот Soulen » 17 сеп 2014 01:20

Rafa написа:Дайте без нерви :) Силен и хубав мач за Лудогорец, съдийска победа за докерчетата 8-)

Уникални бяха нашите. Кога български отбор ще играе като равен с равен със европейските колоси 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2014 01:25

Soulen написа:
Rafa написа:Дайте без нерви :) Силен и хубав мач за Лудогорец, съдийска победа за докерчетата 8-)

Уникални бяха нашите. Кога български отбор ще играе като равен с равен със европейските колоси 8-)

Играха като равен с равен защото и Ливърпул никакви ги няма. Хайде да си говорим честно, до днес на обяд 95% (поне) от хората са очаквали победа с 2-3 и нагоре гола разлика за Пуул. Като процента е бил подобен дори сред лудогорските фенове.

Аз също очаквах разгром някакъв, уж имаше всички причини Ливърпул да изиграе мача на кръв. Само дето друго стана.
Не знам имаше ли нямаше ли дузпа, но гледайки играта мисля, че Лудогорец заслужаваше точката. Само дето накрая се броят головете.

Ливърпул подцени мача или просто са наистина прекомерно слаби, не знам. Но за съжаление малко не стигна на Лудогорец да се възползва от това.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 17 сеп 2014 01:33

Betchualeng Arnaikem написа:
Soulen написа:

Играха като равен с равен защото и Ливърпул никакви ги няма. Хайде да си говорим честно, до днес на обяд 95% (поне) от хората са очаквали победа с 2-3 и нагоре гола разлика за Пуул. Като процента е бил подобен дори сред лудогорските фенове.

Аз също очаквах разгром някакъв, уж имаше всички причини Ливърпул да изиграе мача на кръв. Само дето друго стана.
Не знам имаше ли нямаше ли дузпа, но гледайки играта мисля, че Лудогорец заслужаваше точката. Само дето накрая се броят головете.

Ливърпул подцени мача или просто са наистина прекомерно слаби, не знам. Но за съжаление малко не стигна на Лудогорец да се възползва от това.

Не си прав. Всеки който гледа и следи английското първенство е наясно, че тези са нубове отвсякъде 8-) Това са им възможностите, толкова си могат 8-) Въпросът беше, Лудогорец да не глътнат бастуна и да си играят тяхната игра 8-) Сега ония се чукат в гърдите заради едно съдийско решение ;)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2014 01:39

Rafa написа:
Soulen написа:

Не си прав. Всеки който гледа и следи английското първенство е наясно, че тези са нубове отвсякъде 8-) Това са им възможностите, толкова си могат 8-) Въпросът беше, Лудогорец да не глътнат бастуна и да си играят тяхната игра 8-) Сега ония се чукат в гърдите заради едно съдийско решение ;)

Всъщност просто познавам играта на Лудогорец. Прекалено много слаби места имат. Прекалено много проблеми и с реализирането на голове. Прекалено много липса на концентрация на моменти и индивидуални грешки.

Всичко това трябва да направи отбор от първата половина на Висшата лига пълен фаворит срещу Лудогорец. Предполага се, че там квотите за Шампионска лига се взимат от отбори, които наказват грешките и пестенето на сили и дават малко шансове на противника.

Да ме прощавате ама в края на краищата да речем Партизан вкара 2 гола на Лудогорец като просто използва недоглеждането на разградчани. Нормално е да очаквам, че отбор като Ливърпул ще бъде способен да направи същото без да се озори.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 сеп 2014 01:43

Rafa написа:
Soulen написа:

Всъщност просто познавам играта на Лудогорец. Прекалено много слаби места имат. Прекалено много проблеми и с реализирането на голове. Прекалено много липса на концентрация на моменти и индивидуални грешки.

Всичко това трябва да направи отбор от първата половина на Висшата лига пълен фаворит срещу Лудогорец. Предполага се, че там квотите за Шампионска лига се взимат от отбори, които наказват грешките и пестенето на сили и дават малко шансове на противника.

Да ме прощавате ама в края на краищата да речем Партизан вкара 2 гола на Лудогорец като просто използва недоглеждането на разградчани. Нормално е да очаквам, че отбор като Ливърпул ще бъде способен да направи същото без да се озори.

Аз очаквах минимална победа с 0:1. Всичко вървеше добре, ама Безяк изпусна. След това съдията им подари победата, иначе трябваше Х ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 сеп 2014 02:00

Никаква дузпа, просто нямаше контакт, вратаря даже прибра краката. Всеки, който следи английското първенство, знае колко често се дават наказателни удари на скаусърите напоследък. А, и както каза акулата, великите фенове на Ливърпул бяха разкрити от 20-те фена на каузата!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
П.П.: Повечето хора в Англия също смятат, че с такава добра игра, Лудогорец са заслужавали точката, и ще бъдат тежък съперник за Базел и Ливърпул. Много им симпатизират, но и защото все пак това е Пуул. :mrgreen:

mpower343
Контакти:

Мнениеот mpower343 » 17 сеп 2014 02:33

Дузпата беше безспорна! Стига сте ревали. Уверете се сами от клипчето по долу:

https://www.youtube.com/watch?v=WNVg6NbfzmQ

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 сеп 2014 02:59

mpower343 написа:Дузпата беше безспорна! Стига сте ревали. Уверете се сами от клипчето по долу:

Специално треаше да се регистрираш в 3 през нощта, за да ни кажеш, пълно безумие! :shock: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2014 03:35

diplomat написа:
mpower343 написа:Дузпата беше безспорна! Стига сте ревали. Уверете се сами от клипчето по долу:

Специално треаше да се регистрираш в 3 през нощта, за да ни кажеш, пълно безумие! :shock: :lol: :lol:

Най-вероятно се вихри с друг ник по принцип, да се чуди човек защо не е писал от него.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 сеп 2014 03:52

Прав е човека,дузпа има.[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WNVg6NbfzmQ[/youtube]
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Лудогорец”