Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Има ли дузпа за Ливърпул срещу Лудогорец? (ВИДЕО)

Мнениеот angelco77 » 17 сеп 2014 00:34

subzero написа:
angelco77 написа:
MoNteSo написа:
familyjewels написа:
nikita 333 написа:Чиста дузпа за Лудогорец,и измислена такава за смешниците!!!

:shock: :shock: :shock:

Първото полувреме изблъскване с ръка. Не помня нито нашия, нито техния футболист. Положението беше дискусионно, в полза на Ливърпул сигурно ще ше да се свири!

Абсолютна дузпа за Лудогорец/.

Хубу,бе маа му стара. Колко такива дузпи срещу Лудогорец не са свирени??? И все казваме,ми съдията така е преценил.
Е,съдията така е преценил.

Така е,прав си.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот gacobacov » 17 сеп 2014 00:39

Съдията трябваше да покаже червен на вратаря и Лудогорец както нямаха повече смени, пак Моци щеше да пази и пак щеше да я хване според мен :mrgreen:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 17 сеп 2014 00:42

gacobacov написа:Съдията трябваше да покаже червен на вратаря и Лудогорец както нямаха повече смени, пак Моци щеше да пази и пак щеше да я хване според мен :mrgreen:

Ей тва е мнение! :mrgreen:

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 17 сеп 2014 00:42

gacobacov написа:Съдията трябваше да покаже червен на вратаря и Лудогорец както нямаха повече смени, пак Моци щеше да пази и пак щеше да я хване според мен :mrgreen:

В един момент и аз така си помислих, че ще стане :mrgreen:

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 17 сеп 2014 00:42

Той съдията им направи двойно зло по тоя начин ,не стига дузпата ,ами не изгони и вратаря тцтцтц .

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Има ли дузпа за Ливърпул срещу Лудогорец? (ВИДЕО)

Мнениеот защо » 17 сеп 2014 00:45

bubka написа:
batceko написа:Не се занимавайте с глупости .За Лудогорец са важни мачовете с Базел за 3-тото място ...другото е ала бала ..

Абе зависи. Като ги гледам тея докерчетата колко са нескопосани, може да се получи борба за второто място между тези три отбора. Базел ще ги разкрие напълно в следващия мач.

Те Ливърпул са си така от край време, с туткави и леко безсмислени разигравания, сума треньори се смениха и все така става. Много добре направиха с Балотели, той е футболист, който вкарва от нищо, като Суарес, та е подходящ за тях. Ама то с Балотели не се сещам някой да е спечелил нещо досега, та може Лудогорец и да му продължат традицията от лятото, да отпада в групите.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 сеп 2014 00:46

Val3ncia написа:

Той съдията им направи двойно зло по тоя начин ,не стига дузпата ,ами не изгони и вратаря тцтцтц .

Ван Гаал щеше да направи вътрешна смяна. :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 сеп 2014 00:58

kartago написа:
Tommi написа:
kartago написа:
Bobolin написа:Искам специално да поздравя модераторите, да кажа че много обичам Лудогорец и с разбиране подхождаме към изтриването на няколко стотин мнения показващи народната любов към отбора от разград. Но е хубаво за четящите - само спретнати коментари изпълнени със симпатия. Ех, Българино...

И аз те "поздравявам", този път вече дълъг поздрав, да, българин съм и не се срамувам от това! Научи правилата и пак заповядай след моя "поздрав"!

Може ли да се гледа реално на нещата или темата е само за възхвала на Лудогорец, както доста пъти се е случвало?

На тебе пък какъв ти е проблема? Някой нещо да е казал? Нещо за да е направено има защо, ти си плюй по правилата, не ни пречиш.....

Аз да си питам, защото точно заради Лудогорец, точно заради "плюене по правилата" съм отнасял бан точно от твоя милост. ;) Мерси за разрешението!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 сеп 2014 01:13

Tommi написа:
kartago написа:
Tommi написа:
kartago написа:
Bobolin написа:Искам специално да поздравя модераторите, да кажа че много обичам Лудогорец и с разбиране подхождаме към изтриването на няколко стотин мнения показващи народната любов към отбора от разград. Но е хубаво за четящите - само спретнати коментари изпълнени със симпатия. Ех, Българино...

И аз те "поздравявам", този път вече дълъг поздрав, да, българин съм и не се срамувам от това! Научи правилата и пак заповядай след моя "поздрав"!

Може ли да се гледа реално на нещата или темата е само за възхвала на Лудогорец, както доста пъти се е случвало?

На тебе пък какъв ти е проблема? Някой нещо да е казал? Нещо за да е направено има защо, ти си плюй по правилата, не ни пречиш.....

Аз да си питам, защото точно заради Лудогорец, точно заради "плюене по правилата" съм отнасял бан точно от твоя милост. ;) Мерси за разрешението!

Щото ми е зелен ника съм фен на "Лудогорец".......и на "Берое".....и на "Нефтохимик".....няма как да знаем, че искаш да отнасяш бан "не по правилата"....кажибе!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 17 сеп 2014 01:17

Дайте без нерви :) Силен и хубав мач за Лудогорец, съдийска победа за докерчетата 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Върни се в “Лудогорец”