Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот doktora25 » 17 сеп 2014 00:03

Смейте ми се и другия път на анализите. Малко им беше дето ги насолих преди мача ингилизите. Смешниии, смешни. И жалки. Не само Реал, ами и Базел ще им се нарадва. За Ралка само ми е съвестно, ама тепърва ще ги почвам. Великата им публика, от 5 години се готвили цял мач бяха надвиквани от нашите и това си беше направо резил да се чуват освирквания (от гостуващата агитка) когато домакините атакуват - това по нито един наш стадион не се наблюдава. А тоз Балотели може цяла година нищо да не прави и точно когато не трябва да се разпише, не да го псуваш, ами не знам какво да го правиш. За мен дузпата не беше спорна, но вината е на Александров, не на вратаря. Достойна, силна игра на Лудогорец, само ми се струва че връщаха повече отколкото трябва назад и не натиснаха достатъчно. Победата щеше да бъде напълно реална и заслужена. Иначе бавният, монотонен и накъсан ритъм беше в нас интерес и от такава гледна точка тактически стояхме добре. Анисе приятно ме изненада, но Безяк и Мисиджан трябва да получат почивка като титуляри, за сметка на Абало и Хамза. Принципно от тримата нападатели аз Кишада най го харесвам, ама май не е картотекиран.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 сеп 2014 00:03

Сега пак гледам повторенията и казвам крайното си мнение.
Грешка на вратаря с неспокосано повеждане (напълно нормално връщане на българския футболист), след това никаква дузпа.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 17 сеп 2014 00:05

Тая топка вратаря трябва така да я ритне, че да падне на Евертън на стадиона !!! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 17 сеп 2014 00:05

kartago написа:
MoNteSo написа:Дузпата си е дузпа. Грешките на отбора ги изядоха. Тея две топки се чистят на 30 метра напреде, вкарваш си едно от 3-те 100% положения, и си тръгваш с победа от Анфийлд. Ама като не си достатъчно голям да го направиш, се жалваш и разкайваш. Дузпата е 1000%-ва! Жалко, можеше да се земат точки, които щяха да помогнат много в борбата за третото място. Базел очевидно са на нивото на Лудогорец.

Ще споря до утре! Абсолютно никаква дузпа, даже вратаря умно прибра и колене, и вдигна ръце, и сляп щеше да види, че не ИГРАЕ, но ............съдията я чакаше тази дузпа! Грешката на Александров беше уникална, това в училище може само да се направи!

Дузпа е човек. Няма значение, че се опита да прибере краката, инерцията му го изпрати във футболиста на Ливърпул, и го закачи с колената. Ясно е, че Manquilo(или който беше там) само това и чакаше, ясно е че и съдията в обратната посока надали би свирил с такава решителност дузпа, ама това е нещо нормално за ШЛ. Отива някакъв нечуван отбор на Анфийлд и е ясно, че ще има по едно съдийско рамо за Пуул. Първото полувреме спести 3 жълти картона на играчи на Ливърпуул, и в трите случая спираха с фалове отзад бързи контри. Ама пак ти казвам, Лудогорец сами се биха. Жалко, много ме е яд.. а тоя канадец може да си се връща там отдето дойде. На Владо му изтича наказанието и не е нужен вече никому. Знае само да говори западняка прост.. нали беше тръгнал за победа на Анфийлд.. е постигна я де!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 17 сеп 2014 00:07

doktora25 написа:Смейте ми се и другия път на анализите. Малко им беше дето ги насолих преди мача ингилизите. Смешниии, смешни. И жалки. Не само Реал, ами и Базел ще им се нарадва. За Ралка само ми е съвестно, ама тепърва ще ги почвам. Великата им публика, от 5 години се готвили цял мач бяха надвиквани от нашите и това си беше направо резил да се чуват освирквания (от гостуващата агитка) когато домакините атакуват - това по нито един наш стадион не се наблюдава. А тоз Балотели може цяла година нищо да не прави и точно когато не трябва да се разпише, не да го псуваш, ами не знам какво да го правиш. За мен дузпата не беше спорна, но вината е на Александров, не на вратаря. Достойна, силна игра на Лудогорец, само ми се струва че връщаха повече отколкото трябва назад и не натиснаха достатъчно. Победата щеше да бъде напълно реална и заслужена. Иначе бавният, монотонен и накъсан ритъм беше в нас интерес и от такава гледна точка тактически стояхме добре. Анисе приятно ме изненада, но Безяк и Мисиджан трябва да получат почивка като титуляри, за сметка на Абало и Хамза. Принципно от тримата нападатели аз Кишада най го харесвам, ама май не е картотекиран.

+10000
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 17 сеп 2014 00:08

Добре играха Лудогорец, но накрая се изложиха. Трябваше с една идея по-офанзивно да се почне мача, тогава надали щеше да тежи ситуацията накрая. Дузпата е 100%, въпреки че не се видя на повторението по ТВ-то. Вижте я малко по-назад във форума и ще се убедите.

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 17 сеп 2014 00:08

Балкански Орел написа:Сега пак гледам повторенията и казвам крайното си мнение.
Грешка на вратаря с неспокосано повеждане (напълно нормално връщане на българския футболист), след това никаква дузпа.

Абсолютно съм съгласен, че вината е изцяло на вратаря. Вместо веднага да изчисти тръгна да показва майсторство....
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 17 сеп 2014 00:09

С тази игра третото място е напълно постижимо.

И между другото Хамза егати паса дето пусна на Абало. :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 сеп 2014 00:11

Да си спомним как съдията подмина дузпа срещу Фулам .Сега съдията също можеше да си затвори очите и да не я свири и да осигури победата на Ливърпул.
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 17 сеп 2014 00:11

Такива дузпи не трябва да се свирят!
Когато няма и 5% шанс за гол ти да дадеш едно 90% шанс, което е дузпата, си е много несправедливо.
Слаба игра от Ливърпул и добър мач за Лудогорец, представиха се напълно достойно и заслужаваха поне точка.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”