Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот bilyaletdinov » 16 сеп 2014 23:53

Такава дузпа само в България няма да бъда дадена ;) Защо в Европа дават през мач дузпи срещу Лудогорец, а у нас няма кой да покаже топки и да свири срещу Парахода е съвсем отделен въпрос.
Жалко, Лудогорец играха добре, но в ШЛ всяка грешка се заплаща скъпо.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 16 сеп 2014 23:54

Много кратко... Браво на Лудогорец! Зрелищно начало на приключението СЪРВАЙВЪР - ШАМПИОНСКА ЛИГА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Bobolin
Контакти:

Мнениеот Bobolin » 16 сеп 2014 23:54

Да ме извиняват патриотите но ако нямок ми каже, че само понеже съм Българин трябва да подкрепям Лудогорец да сменя спорта. Напатилите се фенове от бг съдии отсъдили невиждани дуспи за Лудигорец и несвирили безброй такива срещу тях (за да станат феномена на отбора срещу който не беше свирена дуспа) са истински щастливи. Ливърпул бяха жалки и фирмения отбор ще си повярва че наистина може, но Реал .... ох. Щастлив съм от загубата на Лудогорец. Боли ли в последната минута с измислена дуспа. Боли ли - нормалният фен ликува!

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 16 сеп 2014 23:54

Ливърпул бяха изключително слаби. Не знам дали подцениха Лудогорец, но бяха далеч от обичайната си класа. Не може и да се отрече добрата игра на българския отбор и ги поздравявам, че се бориха докрай. Признавам, че ме изненадаха и не заслужаваха да загубят срещата. Но понякога във футбола става точно така. Дузпа имаше. Вратарска грешка, грешка и на защитника, който върна топката към него. Излишно действие, което коства едната точка.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 сеп 2014 23:56

MoNteSo написа:Дузпата си е дузпа. Грешките на отбора ги изядоха. Тея две топки се чистят на 30 метра напреде, вкарваш си едно от 3-те 100% положения, и си тръгваш с победа от Анфийлд. Ама като не си достатъчно голям да го направиш, се жалваш и разкайваш. Дузпата е 1000%-ва! Жалко, можеше да се земат точки, които щяха да помогнат много в борбата за третото място. Базел очевидно са на нивото на Лудогорец.

Ще споря до утре! Абсолютно никаква дузпа, даже вратаря умно прибра и колене, и вдигна ръце, и сляп щеше да види, че не ИГРАЕ, но ............съдията я чакаше тази дузпа! Грешката на Александров беше уникална, това в училище може само да се направи!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 сеп 2014 23:56

Тази минимална загуба от Ливърпул си е голямо постижение за Лудогорец за това им го честитя.Както казах преди,всичко под 3:0 на "Анфийлд" си е успех за разградчани.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 сеп 2014 23:57

kartago написа:
MoNteSo написа:Дузпата си е дузпа. Грешките на отбора ги изядоха. Тея две топки се чистят на 30 метра напреде, вкарваш си едно от 3-те 100% положения, и си тръгваш с победа от Анфийлд. Ама като не си достатъчно голям да го направиш, се жалваш и разкайваш. Дузпата е 1000%-ва! Жалко, можеше да се земат точки, които щяха да помогнат много в борбата за третото място. Базел очевидно са на нивото на Лудогорец.

Ще споря до утре! Абсолютно никаква дузпа, даже вратаря умно прибра и колене, и вдигна ръце, и сляп щеше да види, че не ИГРАЕ, но ............съдията я чакаше тази дузпа! Грешката на Александров беше уникална, това в училище може само да се направи!

Абсолютно точно казано.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 16 сеп 2014 23:59

RedeviL написа:
gzagorov написа:Аре малко по спокойно, вратарят няма НИКАКВА вина, не трябваше да му връщат топката.
Браво на Лудогорец, страхотен мач, макар и загубен. Успех по-нататък в Европа!

Какво значи "не трябва да му я връщат!?" Един вратар винаги трябва да е готов да играе като полеви играч, особено в съвременния футбол! Нищо не му пречеше да си спре топката много по-добре и да я изчисти.

А дали ако Александров беше изхамалил топката накъдето и да е, щеше да се получи гол? Винаги съществува възможност вратарят да се размине с топката и оттам дори автогол да се получи. Затова в последните минути и когато зад гърба има "залепен" противников играч, топката се чисти, по възможност към противниковата врата, в тъч или в краен случай дори в корнер. Но никога в очертанията на вратата, т.е. към вратаря.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 сеп 2014 00:00

kartago написа:

Споко бе, ако наистина са машини ще вземат шест точки от Базел. ;)
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 сеп 2014 00:00

Няколко неща.
Първо,за пръв ме баннват щото казах нещо срещу Ливърпул.
Второ,мразя Лудогорец,но днес не заслужаваха да загубят. Играха добре и няма да ме учуди евентуално и спечелването на точка или три.
Все пак се радвам,че загубиха.
Трето,такава дузпа дали има или няма щеше да се свири за Лудогорец в България.
Четвърто,продължавам да съм против пеенето на химна за отбор с чужденци. Без значение дали е Лудогорец,Левски,ЦСКА или Черноморец.
Пето,ако има нов рекорд няма да е много : 1. Предричам да вкарате на Базел. Добре ще е,ако не вземете точки,ама..........
Лека нощ.
Само да добавя,Ливърпул игра посредствено,а публиката им беше разкрита от 20-те фена на Каузата.

Надявам се,че така формулирано,последното изречение ще се хареса на модераторите.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Лудогорец”