Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
visentii

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот visentii » 16 сеп 2014 23:45

russia написа:
visentii написа:
RedeviL написа:
Capitan Puyol написа:Борян няма акъл... :evil:

За убиване е!

Стига бе,Борян спаси мача,а и нямаше дузпа.

А бе "на кантар" си беше. Някои я свирят, други не! ;)

Ами прав си,ама в 92 минута - трудно....освен ако единия отбор не е Ливърпул,а другия Лудогорец...
Ама айде да не се вкарваме в конспирация....Лудогорец бяха страхотни и се плаша какво ги чака Базел и Ливърпул в София

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 16 сеп 2014 23:46

Невероятно представяне на Лудогорец! Смешна, несъществуваща дузпа! Но поне да видите, уважаеми фенове на Лудогорец, как се чувстват другите отбори и фенове в България когато дават подобни смешни дузпи по нашите терени за вас! Въпреки всички много силен мач на Разград. Дано имате повече късмет в следващите мачове!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 16 сеп 2014 23:48

България в момента има един истински гранд и той се нарича "Лудогорец"!

Вярно, че "Ливърпул" малко са слаби в последно време, но тази вечер се видя, че играха абсолютно равностойностно с "Лудогорец".

Новият вратар беше перфектен! Много глупава грешка накрая на Александров, но видяхме, че "Ливърпул" се озориха!

За тези, които мразят "Лудогорец" - е, нямаше турци с кренвирши и тениски тип "Turk telekom", но пък за сметка на това се чуваше само "Българи, юнаци!".

Успех на лудите в следващите мачове!
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 16 сеп 2014 23:49

Абсолютно незаслужена загуба.Никаква дузпа-100% .Съвременните съдии ги учат изрично за такива положения - топката е насочена към аутлинията след отиграването от нападателя с никакъв шанс за продължение на атаката - следва падане и нормалното отсъждане е аут !Да не говорим че петия съдия беше на 3 метра и не реагира въобще.А съприкосновение според мен нямаше.Просто съдийчето чакаше нещо подобно -самия той беше доста далеч от събитието.За мен това отсъждане е умишлено във вреда на Лудогорец от страна на съдията. Грешката на Сашо Александров си беше идиотска иначе...Много жалко!Очаквах Лудогорец да измъкнат точка или точки от този мач и нямаше да е незаслужено!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 16 сеп 2014 23:50

Дузпата си е дузпа. Грешките на отбора ги изядоха. Тея две топки се чистят на 30 метра напреде, вкарваш си едно от 3-те 100% положения, и си тръгваш с победа от Анфийлд. Ама като не си достатъчно голям да го направиш, се жалваш и разкайваш. Дузпата е 1000%-ва! Жалко, можеше да се земат точки, които щяха да помогнат много в борбата за третото място. Базел очевидно са на нивото на Лудогорец.

EuroGorets
Контакти:

Мнениеот EuroGorets » 16 сеп 2014 23:52

Къде сте хейтъри?! Къде са 3-4-те гола разлика? Скрили сте се в миша дупка и там ви е мястото! Предлагам на ултрасите на ЦСКА да влязат сред агитката на Ливърпул в София - това ще ни донесе късмет и ще можем да ги победим тук :mrgreen:
Full support: Levski, Ludogorets, Manchester UTD, Barcelona, Valencia

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 16 сеп 2014 23:52

Неискам да защитавам Сашо Александров, но според мен вината е по-скоро на вратаря. Защо не я изчисти бързо, а се засуети? А и ми прави и друго лошо впечатление - никои не упреква Козмин Моци за първия гол, а сега всички се нахвърляте на Сашо?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 16 сеп 2014 23:52

Всичко се връща, когото у дома подпират с измислени дузпи! Няма го Перуката... Горките делиромански картали!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 сеп 2014 23:53

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 сеп 2014 23:53

gzagorov написа:Аре малко по спокойно, вратарят няма НИКАКВА вина, не трябваше да му връщат топката.
Браво на Лудогорец, страхотен мач, макар и загубен. Успех по-нататък в Европа!

Какво значи "не трябва да му я връщат!?" Един вратар винаги трябва да е готов да играе като полеви играч, особено в съвременния футбол! Нищо не му пречеше да си спре топката много по-добре и да я изчисти.

Върни се в “Лудогорец”