Продават крайници?
Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ливърпуул стоят мноого зле, но продължавам да мисля, че ще спечелят. Най съм разочарован от феновете им.
[offtopic]Не гледах студиото, какво е направила леката жена Крумка Савова? Трябва ли да и напомним, една друга кетърингова журналистка Владимирка Заркова беше пребита в центъра на София тази година и в нашата агитка също има много хора, които биха разпорили Крумка от бой?[/offtopic]
[offtopic]Не гледах студиото, какво е направила леката жена Крумка Савова? Трябва ли да и напомним, една друга кетърингова журналистка Владимирка Заркова беше пребита в центъра на София тази година и в нашата агитка също има много хора, които биха разпорили Крумка от бой?[/offtopic]
-
love_hurtz
- Контакти:
ronnie написа:Ливърпуул стоят мноого зле, но продължавам да мисля, че ще спечелят. Най съм разочарован от феновете им.
Тих бъди !
Тия Разград някой път няма ли да играят срещу отбор, който може да рита топката във вратата? 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
love_hurtz
- Контакти:
Tommi написа:Тия Разград някой път няма ли да играят срещу отбор, който може да рита топката във вратата?
Да Левски, виж колко свършиха с тях !
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Tommi написа:Тия Разград някой път няма ли да играят срещу отбор, който може да рита топката във вратата?
София, 1 октомври, Реал Мадрид.

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
[offtopic]БЕРБАТОВ с асистенция, Монако повежда с 1:0 на Леверкузен с гол на Жоао Моутиньо.[/offtopic]

- Capitan Puyol
Крайно време е оня да се подхлъзне, да става 0-1 и мача да приключва. 
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти: