Берое играе много силно в момента и напълно заслужено е в топ 3.
Очаквам интересен мач.Дано Локо(Пд) по-скоро влезе в правилния коловоз.
"А" Група, 9 кръг: Локомотив (Пловдив) - Берое (Ст.Загора)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "А" Група, 9 кръг: Локомотив (Пловдив) - Берое (Ст.Загора)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
- Контакти:
Берое са сериозен съперник, но по принцип играят трудно на Лаута. Дано вземем нещо от мача, че иначе положението става прекалено тежко.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- trokadero_
- Контакти:
plan-2012 написа:Победа за Берое и Неделчо не получава зимна шуба с клубните цветове и емблема
Пламенчо, този път си прав! Падне ли сега от Берое, си заминава!
Берое са много хубав отбор, но не мисля, че имат манталитет за нещо повече от 5-6 място. Победа за Локо! Трябва да вярваме в ХОРАТА от Бъдеще за Локомотив! Имаме и добри футболисти. Само някой, трябва да ги пусне да играят. Много съм щастлив със Сандански и Дяков от вчерашния мач. Карагерен, Де Фрийзе и аржентинеца, също трябва да се появят. Продължаваме да ВЯРВАМЕ в Локо!
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
ЦСКА вече се оплакаха от съдийството, така че, в този мач ще очакваме поне 1 червен картон на ключов играч от Берое- залагам на Елиаш.
1916
Колкото и изненадващо да звучи от моите уста, аз прогнозирам твърда победа за гостите
До сега имах надежда, вярвах и на треньора, но вече съм почти убеден, че с този треньор и тази игра нищо няма да се получи! Нямаме стил, нямаме психиката,която е присъща за черно-белите! За физическата издръжливост знаем, но там причината е повече от обективна!
В момента "Берое играе трудно на Лаута" не важи! Вкара ли ни някой първи гол .........и нашите рухват!
Съжалявам за "черната" си прогноза, но на този етап мисля така!
Дано да не позная! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! НАЙ-ИСТИНСКИЯ КЛУБ С НАЙ-ИСТИНСКАТА ПУБЛИКА!

До сега имах надежда, вярвах и на треньора, но вече съм почти убеден, че с този треньор и тази игра нищо няма да се получи! Нямаме стил, нямаме психиката,която е присъща за черно-белите! За физическата издръжливост знаем, но там причината е повече от обективна!
В момента "Берое играе трудно на Лаута" не важи! Вкара ли ни някой първи гол .........и нашите рухват!
Съжалявам за "черната" си прогноза, но на този етап мисля така!
Дано да не позная! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! НАЙ-ИСТИНСКИЯ КЛУБ С НАЙ-ИСТИНСКАТА ПУБЛИКА!
1:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
plan-2012 написа:Победа за Берое и Неделчо не получава зимна шуба с клубните цветове и емблема
"plan-2012"-името на някаква нова синтетика ли е?
Берое са по-стойностния отбор като класа , но трудно правят серии от победи.
Локо ще се докопат до точка , дадоха на Стойчо , плуваха при гигов , сега вече трябва да играят.
Локо ще се докопат до точка , дадоха на Стойчо , плуваха при гигов , сега вече трябва да играят.