Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот Eminem » 16 сеп 2014 18:34

doktora25 написа:Най-важното за Лудогорец е да стартират мача без грам страх и респект, като истински орли срещу някакви пилета (съдейки по емблемата им) и със самочувствието на отбор, отстранил 2 еврошампиона (ПСВ и Стяуа). Кои са тия Ливърпул, като изключим името им? Най-известните им играчи са Балотели, който е всичко друго, но не и футболист, в Италия още празнуват заминаването му, дано само започне титуляр и Джерард, когото аз принципно уважавам, но си е пенсийка вече и негови грешки водят до доста противникови голове, това се видя и на световното. Останалите им играчи са някакви английски национали (безсмислено е да коментирам, че английският национален отбор през последните няколко години е обект само на подигравки и който не го е хванал, той не го е бил: Коста рика, Хърватия, Черна гора и мн.др.) и някакви нови чужденци, които за пръв път ги чувам и за които самите фенове на отбора се изказват доста противоречиво, доколкото чета тук. С 2 думи няма абсолютно нищо страшно. Нито имат звезда като Моци, нито имат хищници като Дяков и Кайсара, нито мозък като Марселиньо, нито централният им нападател ще е сънародник на съдията. А и напрежението ще им е в пъти по-голямо. Щом ЦСКА може, значи и Лудогорец може. А и Моци е побеждавал в Ливърпул преди години. Прогноза: 0/1 - 1/2

:lol: :lol: :lol:
Ливърпул въобще да не излиза на терена, че голям бой ще яде. :lol: :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 сеп 2014 18:41

Eminem написа:
doktora25 написа:Най-важното за Лудогорец е да стартират мача без грам страх и респект, като истински орли срещу някакви пилета (съдейки по емблемата им) и със самочувствието на отбор, отстранил 2 еврошампиона (ПСВ и Стяуа). Кои са тия Ливърпул, като изключим името им? Най-известните им играчи са Балотели, който е всичко друго, но не и футболист, в Италия още празнуват заминаването му, дано само започне титуляр и Джерард, когото аз принципно уважавам, но си е пенсийка вече и негови грешки водят до доста противникови голове, това се видя и на световното. Останалите им играчи са някакви английски национали (безсмислено е да коментирам, че английският национален отбор през последните няколко години е обект само на подигравки и който не го е хванал, той не го е бил: Коста рика, Хърватия, Черна гора и мн.др.) и някакви нови чужденци, които за пръв път ги чувам и за които самите фенове на отбора се изказват доста противоречиво, доколкото чета тук. С 2 думи няма абсолютно нищо страшно. Нито имат звезда като Моци, нито имат хищници като Дяков и Кайсара, нито мозък като Марселиньо, нито централният им нападател ще е сънародник на съдията. А и напрежението ще им е в пъти по-голямо. Щом ЦСКА може, значи и Лудогорец може. А и Моци е побеждавал в Ливърпул преди години. Прогноза: 0/1 - 1/2

:lol: :lol: :lol:
Ливърпул въобще да не излиза на терена, че голям бой ще яде. :lol: :lol:

Мани, мани. :) Доктора по принцип е доста адекватен, ама с тва мнения изби рибата. "Някакви английски национали"... :) ми то по тая логика Лудогорец имат "някакви БГ национали", които ги бие кой ги хване и за разлика от английските такива не са играли на голямо първенство от 100 години. Балотели не бил футболист... Балотели верно не го слуша главата, ама си е футболист та дрънка, не случайно игра в ебати отборите, че е и "някакъв" италиански национал. Че нямали звезда кат Моци... тва направо незнам как да го коментирам. Може да е имал предвид, че нямат толкова некадърна звезда. :mrgreen:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 16 сеп 2014 18:44

Прогнозите на доктора доста често са обективни и в последствие се доближават до истината. Може би малко е пресилил нещата тук, но... дано излезе прав :)

И аз не мисля, че Балотели и Джералд са "козовете" на Ливърпул. И двамата се представят зле напоследък.

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 16 сеп 2014 19:01

BRF написа:
angelco77 написа:
BRF написа:
demarkos написа:
BRF написа:Реалната ми лична цел в това участие на Лудогорец в ШЛ е да отида на мача с Ливърпул!Повечето ще кажете "Ами то е лесно".Така е,лесно е,но трябва да отида без да троша пари ;) !Не,че не мога да си го позволя,но това не е за ЦСКА!Добре е,че мача е последен от групата и ще е през зимата.Тогава на "феновете" на отбора от Разград въобще няма да им е до футбол :lol: ,особено ако са натрупали 4-5 загуби.И тогава изскачам с безплатна екскурзиика и безплатен билет :mrgreen: !Все пак някой трябва да отиде на стадиона,познавайки мисленето на олигарха :lol: !

Сам казваш, че симпатизираш на Ливърпул и личната ти цел е да отидеш да ги гледаш-защо намесваш тогава ЦСКА и ги сравняваш с Лудогорец?!

:shock: Къде съм ги намесил или още повече сравнил :? ?
Ще го напиша по друг начин,дано този път разбереш!Ходи ми се на мач на Ливърпул,но не и на цена 50лв,бих ги дал за мач на ЦСКА,но не и на друг отбор!Имам достатъчно пари за такова нещо,но не ми се дават!Затова ако натрупат 4-5 загуби(понеже мача е последен и това е напълно възможно) и при студено време,предполагам,че ще се отпуснат още повече безплатни автобуси с безплатни билети за този мач!Така по-лесно ще се сдобия с билет без да плащам!

Като ти се ходи на мач с Ливърпул,цецка да влезе в групите на ШЛ. :mrgreen:

Тъп ловешки селяндур!
Аз съм ходил на мач на ЦСКА и Ливърпул в ШЛ!
Това,че изписваш ЦСКА подигравателно,доведе ли те до ерекция(ако знаеш какво е)?

Ще ни кажеш ли как свърши после този мач???
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 16 сеп 2014 19:16

ЦСКА победи на анфийлд доколкото си спомням,шалварите ще отнесат 5 6 парцала и киро гела ще разпусне отбора на другия ден.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 сеп 2014 20:05

BRF написа:
angelco77 написа:
BRF написа:
demarkos написа:
BRF написа:Реалната ми лична цел в това участие на Лудогорец в ШЛ е да отида на мача с Ливърпул!Повечето ще кажете "Ами то е лесно".Така е,лесно е,но трябва да отида без да троша пари ;) !Не,че не мога да си го позволя,но това не е за ЦСКА!Добре е,че мача е последен от групата и ще е през зимата.Тогава на "феновете" на отбора от Разград въобще няма да им е до футбол :lol: ,особено ако са натрупали 4-5 загуби.И тогава изскачам с безплатна екскурзиика и безплатен билет :mrgreen: !Все пак някой трябва да отиде на стадиона,познавайки мисленето на олигарха :lol: !

Сам казваш, че симпатизираш на Ливърпул и личната ти цел е да отидеш да ги гледаш-защо намесваш тогава ЦСКА и ги сравняваш с Лудогорец?!

:shock: Къде съм ги намесил или още повече сравнил :? ?
Ще го напиша по друг начин,дано този път разбереш!Ходи ми се на мач на Ливърпул,но не и на цена 50лв,бих ги дал за мач на ЦСКА,но не и на друг отбор!Имам достатъчно пари за такова нещо,но не ми се дават!Затова ако натрупат 4-5 загуби(понеже мача е последен и това е напълно възможно) и при студено време,предполагам,че ще се отпуснат още повече безплатни автобуси с безплатни билети за този мач!Така по-лесно ще се сдобия с билет без да плащам!

Като ти се ходи на мач с Ливърпул,цецка да влезе в групите на ШЛ. :mrgreen:

Тъп ловешки селяндур!
Аз съм ходил на мач на ЦСКА и Ливърпул в ШЛ!
Това,че изписваш ЦСКА подигравателно,доведе ли те до ерекция(ако знаеш какво е)?

Умен варненски гражданино! :lol:
Цска НЕ Е играл в групите на ШЛ.
Изписвам Цска така,както феновете на червените изписват името на моя отбор

Re: За ЦСКА

bub написа:Това да водиш спор с фен на литекс е скандално. Хората знаят, че има такива, но никой не ги е виждал :?

Много си остроумен. :lol:
Една забележка-изписвай името на отбора ми с главна буква,както е редно.Надали има нужда да напомням вие как се сърдите,ако сбъркат името ЦСКА.

Да не кажеш че си измислям.Тъпанар.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 сеп 2014 20:23

terata написа:Мани, мани. :) Доктора по принцип е доста адекватен, ама с тва мнения изби рибата. "Някакви английски национали"... :) ми то по тая логика Лудогорец имат "някакви БГ национали", които ги бие кой ги хване и за разлика от английските такива не са играли на голямо първенство от 100 години. Балотели не бил футболист... Балотели верно не го слуша главата, ама си е футболист та дрънка, не случайно игра в ебати отборите, че е и "някакъв" италиански национал. Че нямали звезда кат Моци... тва направо незнам как да го коментирам. Може да е имал предвид, че нямат толкова некадърна звезда. :mrgreen:

Надъхване трябва. Мач се печели с психика и с чувство на превъзходство над противника. Ако ги нямаме, по-добре да не излизаме. Имам и някакво хубаво предчувствие за тази вечер. Колкото до Моци, исках да кажа, че ако не друго той поне стана по-известен от всички играчи на Ливърпул взети заедно (може би без Джерард и Балотели). Той има всички качества да се превърне и в лидера на отбора, който да ги поведе към нови успехи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 сеп 2014 20:35

Тука гледам някакви прогнози от по 5:0/6:0 и вътрешно се подхилвам леко. :)
Ливърпул със Суарез от миналия сезон най-вероятно щеше да е способен на такъв резултат, но не и този отбор в момента. За мен мачът е ГОЛ/ГОЛ и победа за Ливърпул с до 2 гола разлика, в краен случай и 3 гола. Най-вероятен резултат 3:1.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 сеп 2014 20:41

Зарадвайте ни с една огромна победа над ''изкуственото отроче'' мърсисайдци! 8-)

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 сеп 2014 20:45

Teo написа:Зарадвайте ни с една огромна победа над ''изкуственото отроче'' мърсисайдци! 8-)

''Изкуствено отроче'' сте вие Тео.Ммм,не си силен в прогнозите. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”