ЦСКА пита: Има ли тенденция срещу нас? АНКЕТА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЦСКА пита: Има ли тенденция срещу нас? АНКЕТА!
Не, момчета, тенденция против вас няма! Просто при Вас, при нас и навсякъде другаде от "непосветените" се свири по устав и така трябва да е! Но, тъй като има и един отбор, на който всеки мач се правят маса компромиси, точната свирка при Вас, я взимате за тенденция. Там Ви е грешката.
- the_blue_fan
- Контакти:
Има, разбира се, естествено, евентуално, може би, едва ли не.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Анкетата е категорична-тенденция нЕма
Има тенденция на всички срещу нас 17
Няма тенденция 74
Общо гласове : 91
Ключ за темата и позор за автора й

Няма тенденция 74

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Анкетата е категорична-тенденция нЕма![]()
![]()
Няма тенденция 74
Авторът е за позор още с оригиналното заглавие на темата:
Има ли тенденция срещу ЦСКА, която в момента е на ПЪРВО МЯСТО?
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
mistreated написа:Почти всички картони, показани на играчи на ЦСКА са ЗАСЛУЖЕНИ! Проблемът не е в това, че се показват картони на наши играчи, а че се спестяват нарисувани такива на други отбори. И това е факт неоспорим!
Само дето това променя сериозно въпроса. Вече става не: защо дават толкова картони на ЦСКА, а: защо спестяват картони за другите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Popokatepetal написа:pafkata написа:Popokatepetal написа:Така се прави, бе хора. Не виждате ли, че благодарение на тази декларация, сега никой не говори за бруталната съдийска помощ за чорбата. Не виждатели как елегантно се измества темата към лошите Литекс и Лудогорец, само и само да не се коментира съдийския подарък за харизмата и да не лъсне голия, лицемерен задник на вечно онеправданите и търсещи справедливост измекяри.
Къде го видя ти тоя съдийски подарък? В една неотсъдена дузпа срещу нас ли? Нима мача щеше да завърши различно? Можеше и да ги бием даже. Дори и да не сме ощетени, то други отбори са подпирани и това няма как да не дразни червената общност.
Да разбирам ли, че съдията ви е ощетил, като не даде дузпа за Морето? И как изчисли, че сте щели да вкарате два гола. Звездите ли ти го говорят?
Не, не може да считаш това, че съдията не е дал дузпа за Черно море като ощетяване на ЦСКА. Но определено мачът нямаше да завърши 1-1. И да, звездите ми говорят. Звезди като Карачанаков, който незнайно защо не се появи в игра. Ако беше станало 1-1, Стойчо нямаше да пази резултата. А когато ЦСКА играе атакуващо този сезон, победите идват

- Love in blue
- Контакти:
pafkata написа:Popokatepetal написа:pafkata написа:Popokatepetal написа:Така се прави, бе хора. Не виждате ли, че благодарение на тази декларация, сега никой не говори за бруталната съдийска помощ за чорбата. Не виждатели как елегантно се измества темата към лошите Литекс и Лудогорец, само и само да не се коментира съдийския подарък за харизмата и да не лъсне голия, лицемерен задник на вечно онеправданите и търсещи справедливост измекяри.
Къде го видя ти тоя съдийски подарък? В една неотсъдена дузпа срещу нас ли? Нима мача щеше да завърши различно? Можеше и да ги бием даже. Дори и да не сме ощетени, то други отбори са подпирани и това няма как да не дразни червената общност.
Да разбирам ли, че съдията ви е ощетил, като не даде дузпа за Морето? И как изчисли, че сте щели да вкарате два гола. Звездите ли ти го говорят?
Не, не може да считаш това, че съдията не е дал дузпа за Черно море като ощетяване на ЦСКА. Но определено мачът нямаше да завърши 1-1. И да, звездите ми говорят. Звезди като Карачанаков, който незнайно защо не се появи в игра. Ако беше станало 1-1, Стойчо нямаше да пази резултата. А когато ЦСКА играе атакуващо този сезон, победите идват
" И да, звездите ми говорят. Звезди като Карачанаков, който незнайно защо не се появи в игра."
................
- Ами може би защото споменатата звезда която споменаваш вече не свети!
Последна промяна от Love in blue на 16 сеп 2014 19:25, променено общо 1 път.
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Love in blue написа:pafkata написа:Popokatepetal написа:pafkata написа:Popokatepetal написа:Така се прави, бе хора. Не виждате ли, че благодарение на тази декларация, сега никой не говори за бруталната съдийска помощ за чорбата. Не виждатели как елегантно се измества темата към лошите Литекс и Лудогорец, само и само да не се коментира съдийския подарък за харизмата и да не лъсне голия, лицемерен задник на вечно онеправданите и търсещи справедливост измекяри.
И да, звездите ми говорят. Звезди като Карачанаков, който незнайно защо не се появи в игра. Ами може би защото звездата която споменаваш вече не свети!
Да, затова вкарва от пряк свободен, когато си поиска

-
- Контакти:
pafkata написа:Popokatepetal написа:pafkata написа:Popokatepetal написа:Така се прави, бе хора. Не виждате ли, че благодарение на тази декларация, сега никой не говори за бруталната съдийска помощ за чорбата. Не виждатели как елегантно се измества темата към лошите Литекс и Лудогорец, само и само да не се коментира съдийския подарък за харизмата и да не лъсне голия, лицемерен задник на вечно онеправданите и търсещи справедливост измекяри.
Още ли сме в темата за ЦСКА. Извинявай, но за момент реших, че коментираме някой еврогранд, макар, че дори те не побеждават всеки път, когато играят атакуващо. Нито през този, нито през който и да е друг сезон.
А Карачанаков е още толкова далече от определението "звезда", колкото е стадион "Българска армия" от това да домакинства мач от групивата фаза на ШЛ.
-
- Контакти:
Спокойно и тази година няма да сте шампиони. Отборът на Лудогорец е поне 3 пъти по-добър от вашия и те ще са шампиони. Бийте ги в директен мач и говорете за гранда ЦСКА.....съвсем обективно мнение без заяждане.
Време е да се играе в футбол в България. Нали не искате да твърдите, че заради съдийските ощетявания не играте в Европа..........Зимбру........Мура и т.н.
Играйте футбол без непрекъснато да търсите под вола теле и резултатите ще дойдат
Време е да се играе в футбол в България. Нали не искате да твърдите, че заради съдийските ощетявания не играте в Европа..........Зимбру........Мура и т.н.
Играйте футбол без непрекъснато да търсите под вола теле и резултатите ще дойдат