Помощ за Смарт ТВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- локофанатик
- Контакти:
Помощ за Смарт ТВ
Привет! Имам Смарт ТВ, Сони. Как мога да гледам стриймове на мачовете направо от телевизора / напр. от live-tv, futbol-tv и тнт/ ? Има си интернет, влизам си навсякъде с браузъра, но линковете на мачовете не тръгват. Таблета също го виждам на като устройство на телевизора, гледам филми от него, но не мога да подкарам стрийм, вероятно трябва програма за гледане. Някакви идеи?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Re: Помощ за Смарт ТВ
Защо не си вържеш компютъра към телевизора с HDMI кабел и да ги пускаш през PC-то?
(освен ако не искаш да избегнеш цялата тази процедура разбира се)
(освен ако не искаш да избегнеш цялата тази процедура разбира се)
Телевизора ти няма flashplayer !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Мойто Сони също има интернет , но не мога да го подкарам , все ми дава някаква грешка ... не знам защо . Кажете как да си подкарам интернета , ще съм благодарен . Хич ме няма по тези неща . Не го подкарвам през рутер , а директно с кабела в ТВ - то .
Смарт телевизорите не поддържат flash player. Единственото близо до гледане на телевизия от интернет е приложението Sportal TV. Там ако хванеш някой мач дето го дават те(примерно контроли пускаха) можеш да го зяпаш. А иначе неща от сорта на Sopcast няма.
Вариант ти остава да свържеш тв-то към компютъра с hdmi кабел.
Вариант ти остава да свържеш тв-то към компютъра с hdmi кабел.
MoNteSo написа:Смарт телевизорите не поддържат flash player. Единственото близо до гледане на телевизия от интернет е приложението Sportal TV. Там ако хванеш някой мач дето го дават те(примерно контроли пускаха) можеш да го зяпаш. А иначе неща от сорта на Sopcast няма.
Добре де , а примерно you tube би трябвало да тръгне .. Аз обаче не мога да подкарам интернета на ТВ - то .
viroglav написа:MoNteSo написа:Смарт телевизорите не поддържат flash player. Единственото близо до гледане на телевизия от интернет е приложението Sportal TV. Там ако хванеш някой мач дето го дават те(примерно контроли пускаха) можеш да го зяпаш. А иначе неща от сорта на Sopcast няма.
Добре де , а примерно you tube би трябвало да тръгне .. Аз обаче не мога да подкарам интернета на ТВ - то .
Ютуб е с флаш плеър.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
За Youtube и Vbox7 си има приложения. Или поне на моя Самсунг. Със Сони не знам каква е работата.
Един приятел има същия телевизар като моя и си гледа you tube . Но на него настройките му ги направиха от булсатком . Аз обаче не съм се занимавал досега , а понякога се сещам и се чудя как да стане . Вкарвам адресите и другите там неща , ама все ми изписва грешка ...
MoNteSo написа:За Youtube и Vbox7 си има приложения. Или поне на моя Самсунг. Със Сони не знам каква е работата.
То самия интернет не ми тръгва на мене .. Иначе на самия телевизор има лепенка на you tube и би трябвало да тръгне . От 4 години се мъча понякога , не че ми е толкова зор , ама ще ми е интересно да стане .
Последна промяна от viroglav на 16 сеп 2014 18:39, променено общо 1 път.
Върни се в “Игри и забавления”