С Ахил, Аякс, Зевс или без тях до Нова Година ще сме в четворката. Аз не виждам някой супер по-силен. ОК де, аргументи срещу Литекс и ЦСКА засега нямаме, с които да ги бием - по-слаби титуляри, никаква скамейка, без стил на игра (макар и може да има наченки за нещо, ама... далеч сме). "Лудите" до Нова година ще мислят за ШЛ. Ако не го правят са глупаци. А те не са... Та от нас единствено зависи, дали ще сме четвърти или не. Нито пловдивските отбори, нито Локо Сф, Марек или Хасково ще са ни грижа. С моряците ще е доста любопитно. Там може и да стъпим накриво, но Гонзо доскоро бе там. Знае им силните и слаби страни. Големият проблем за атаката ни се казва Китанов. Слабото им място ще е целия им отбор, на който според мен Гонзо им спечели доверието. И публиката, която ще е с еедна нота по-малко враждебна. Хиксът на "Тича" не е невъзможен. Лично аз се надявам, че до фаталният 13-ти кръг ще сме на трето или четвърто място, защото ноември е месеца на истината. Ноември ще реши съдбата на този отбор като тим, според мен.
Локо Сф, Берое - задължително трябва да ги бием... даже не, да ги удушим на Герена, Литекс и Ботев. Именно това са мачовете на истината за нас, а не тези с Лудогорец и ЦСКА. За съжаление. А с Херо... не го разбирам това. Този сезон ще имаме трима треньори и се чудим що играят така? А Херо явно и той като Гонзо не смята юношите за живи. С какво Луис Педро е по-добър от Мисяк? С какво Бедоя или Сърмов от Цоневите?
Не знам защо Берое толкова хора ги изкарват като някакво страшилище. Играта на т.нар. ни вратар в Стара Загора, сори ама смърдеше.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Локо София не ги ли бихме на Герена с 2:0 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Локо София не ги ли бихме на Герена с 2:0
1:0 - Прохазка

Леевски, оле

- metodito
- Контакти:
Там, де имах предвид. Сега, като гледам съм го написал с краката си целия пост.
- ralka_levskarka
- Контакти:
boabbb написа:ralka_levskarka написа:Локо София не ги ли бихме на Герена с 2:0
1:0 - Прохазка
Вярно, ние нападахме тогава много, ама що ми е останало в главата 2:0, не знам..
Avanti_Ragazzi написа:boabbb написа:Планът на Аванти е стабилен, единственото слабо място е защо ще си мислят Лудогорец за мача с Реал![]()
Мислили, не мислили, тоя уй тех ги чака
![]()
![]()
Щото кренвиршите играят с нас на 27-ми в събота, а на 1-ви в сряда с Реал! И трябва да пуснат резервите на Герена, това имах предвид!
То общо взето няма значение с какъв състав ще излезнат, нито срещу нас, нито срещу Реал. Вече с каква мотивация и настроение ще са е друга работа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Чак пък МНОГО да сме нападали 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
rhaegar написа:Avanti_Ragazzi написа:boabbb написа:Планът на Аванти е стабилен, единственото слабо място е защо ще си мислят Лудогорец за мача с Реал![]()
![]()
![]()
Щото кренвиршите играят с нас на 27-ми в събота, а на 1-ви в сряда с Реал! И трябва да пуснат резервите на Герена, това имах предвид!
То общо взето няма значение с какъв състав ще излезнат, нито срещу нас, нито срещу Реал. Вече с каква мотивация и настроение ще са е друга работа.
Аз мисля, че ще е обратното.Срещу нас-титулярите,срещу Реал-резервите.
Така всички ще са изненадани.

Мистри написа:rhaegar написа:Avanti_Ragazzi написа:boabbb написа:Планът на Аванти е стабилен, единственото слабо място е защо ще си мислят Лудогорец за мача с Реал![]()
![]()
![]()
Аз мисля, че ще е обратното.Срещу нас-титулярите,срещу Реал-резервите.
Така всички ще са изненадани.
Не мога да разбера какво им се плашите на лудогорци. Отборът им далеч не е това, което се опитват да го изкарат по медиите. Локо София заслужаваха да ги бият с минимум 3 гола разлика и ако не бяха пропуснали 3-4 пъти кажи-речи на празна врата резултата определено щеше да е такъв.
- ralka_levskarka
- Контакти:
W84me написа:Чак пък МНОГО да сме нападали
По- добре беше от мача с ЧМ, например