България ще получи най-много пари в следващите 7 год. от ЕС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: България ще получи най-много пари в следващите 7 год. от ЕС

Мнениеот ivan56 » 15 сеп 2014 15:19

rebel написа:
Rafa написа:
anker1878 написа:
rebel написа:
Rafa написа:
rebel написа:И какъв е приноса на герб за това България да е в ЕС? Най-паразитната партия създавана някога от 1878 год.

А, да си дойдем на темата :lol: А ти да си ги видял тези пари някъде :)

Ще кажа , че предишния мандат на ЕС за градовете Пловдив, Варна, Бургас, Ст.Загора, Русе и Плевен бяха отпуснати по 50 мл.евро на град за градски транспорт. Аз в тези градове не съм видял тези пари да са усвоени. Чак сега запонаха тук там да се появяват нови тролейбуси. Просто герб управлята общините вече 6-7 години.

В Бургас идвал ли си , за да твърдиш , че не се усвояват или просто така си храчиш по навик.

От коя партия е кмета на Бургас :?:

Да идвам често в Бургас, градския транспорт вярно че се подмени с нови автобуси, но това бе преди години и едва ли са усвоени тези 50 млн. за които говоря. Тогава кмет не беше сегашния. А ти ходил си в изброените градове, или просто си защитаваш новото БКП. Всъщност за теб ново-страо няма значение, едва ли знаеш какво е било да те управлява една партия -БКП. Та ако можеш да отговориш- какъв е приноса на герб България да е в ЕС? И както казах тези пари трябваше да бъдат усвоени преди 5-6 години, чак сега започнаха да се появяват тук там нови тройлейбуси

Пишеш пълни глупости в частност за Бургас.И кмета си беше същия,и парите са усвоени на 90% и сроковете се спазват.

Проектът "Интегриран градски транспорт" между другото е и най-големият, финансиран със средства от оперативните програми, които общината изпълнява. Общата му стойност е 130 млн. лв., а средствата са по оперативна програма "Регионално развитие". Одобрен е в края на 2010 г. и трябва да бъде завършен през пролетта на 2015 г.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 сеп 2014 19:06

ivan56 написа:Пишеш пълни глупости в частност за Бургас.И кмета си беше същия,и парите са усвоени на 90% и сроковете се спазват.

Проектът "Интегриран градски транспорт" между другото е и най-големият, финансиран със средства от оперативните програми, които общината изпълнява. Общата му стойност е 130 млн. лв., а средствата са по оперативна програма "Регионално развитие". Одобрен е в края на 2010 г. и трябва да бъде завършен през пролетта на 2015 г.

Направи хубави неща, на доста места и се е осрал.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 сеп 2014 21:06

Тая тема още ли не е преместена в правилния раздел?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2014 23:29

Rafa написа:
diplomat написа:Станко (Рафа), в момента какво се опитваш да направиш, да покажеш истината на зле информираните, или просто да дискредитираш ГЕРБ, спомагайки с агитациите за БСП? Определено не съм гербаджия, далече съм от техните глупости, но ти за мен си един популист, псевдо-социалист, вярващ на идеали, съществуващи само в твоята тиква. :roll:

Къде ме видя да напиша и една думичка за БСП, за да твърдиш че агитирам в тяхна полза :?: Напротив, агитацията е точно обратна :) Не го ли виждаш дунавският шаран? Дадеш му малко факти и цифри и той веднага захапва и започва да агитира, как ГЕРБ са най-добрите и е невъзможно картофа да е откраднал и едно левче от тези фондове и как те трябва да разполагат с тези пари, макар реалната цифра да няма нищо общо с реалната сума, която ни отпускат ;) Авторчето на темата какво иска да ми каже? Че Полша или Германия ще вземат по-малко пари от България ли? Да, да ;)

Ти си бил, много тъпо парче, бе приятелю....Дунавският шаран, спомена ли някъде ГЕРБ при създаването на темата ?

diplomat написа:
Rafa написа:
diplomat написа:Не си споменал БСП, по една или друга причина, ако промениш това, може би повече хора ще те взимат на сериозно. В момента, колкото и клиширано да звучи, приличаш на платен агитатор (няма да използвам по-тежки епитети, не е коректно) за определена партия. Почни да мериш с един аршин, ще помогнеш и на себе си. ;)

Че аз съм си го казал много ясно, толкова ли е сложно да се разбере 8-) Едните мошеници са по-некадърни от другите мошеници :!: Това е. Кой, както иска да ме разбира, кой за когото иска да агитира и да гласува ;) Иначе аз и думичка не съм казал за БСП, ама аз съм бил агитатор и платен трол, а оня се скъса да лиже герберастките, ченгеджийски гъзове, но той е безпристрастен ;)

И той агитира, но поне е очевидно, мисля че всеки го е разбрал.

Къде съм агитирал, бих искал да знам ? Някъде споменах ли ГЕРБ в началото на темата ? Това, че не съм съгласен с лъжите и манипулациите и отстоявам позицията, агитатор ли ме прави. Карам някой да гласува за ГЕРБ ли ?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 сеп 2014 01:52

Просто темата показва,че си с манталитет на просяк.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 сеп 2014 11:05

Колко забавна статия. България ще получи. Не е сигурно, че ще получи и 1 млрд. камо ли 16. Като ни ударят с още едни 14 млрд. глоби и благодартя ти ЕС, че ни прие да ти пълним хазната.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 сеп 2014 14:12

[quote="ivan56

Пишеш пълни глупости в частност за Бургас.И кмета си беше същия,и парите са усвоени на 90% и сроковете се спазват.

Проектът "Интегриран градски транспорт" между другото е и най-големият, финансиран със средства от оперативните програми, които общината изпълнява. Общата му стойност е 130 млн. лв., а средствата са по оперативна програма "Регионално развитие". Одобрен е в края на 2010 г. и трябва да бъде завършен през пролетта на 2015 г.[/quote]

Във Варна също сменихме основно автобусите и тролейте, кмета е гербераст но и предния беше но нещата бяха много по-зле

Върни се в “Футбол - България”