Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли да има наказания заради системно хулиганско поведение от привърженици на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Мнениеот slash1912 » 15 сеп 2014 20:54

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев продилжи да плюе по Ботев и днес.

"Никога не съм мислил лошото на Ботев, не съм извършвал лоши неща срещу тях, даже им симпатизирах като клуб и публика. Лудогорец винаги в бил коректен към Ботев в трансфери, в плащания. Вчера даже ни поискаха безплатни билети за децата от школата и най-вероятно ще им дадем, защото искаме децата, които играят футбол в България да виждат подобни големи форуми, а не псувни, ругатни и малтретиране. Не мисля, че българският футбол ще върви напред, ако продължаваме да приемаме тези неща за нормални", каза Петричев на летище "София" на път за Ливърпул.

"Ръководството на клуба не трябва да бъде гордо от начина, по който бяхме посрещнати. Когато някой идва на гости в Разград, се опитваме да му осигурим максимален комфорт. Никой ръководител на клуб не бива да бъде плют, обиждан, псуван".

"Мачът протече нормално, съдийството беше на ниво. Нямаше никакви предпоставки за подобни действия. Зарадвах се на нашите два гола - нормално. Отишъл съм да подкрепям отбора, няма да се крия като мишка".

Запитан за условията, в които биват поставяни гостуващите агитки на "Лудогорец Арена" или по-точно за т.нар. клетка, Петричев отговори: "Знам, че не е подходяща, но ние вземаме мерки за сигурност, за да не попадат ракети върху деца в инвалидни колички. На нашите мачове идват много цени и деца и го правим за тяхната сигурност. Скоро обаче ремонтът на стадиона ще стигне и до т.нар. клетка и стадионът ще отговаря на всички изисквания".

Препоръчваме на Ангел Петричев да си гледа собствената къщичка, защото Ботев си е Ботев, а Лудогорец днес го има, но утре отново може да играе "супер" дерби с Доростол Силистра.

Къде е наказанието? :roll: :? :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 сеп 2014 20:58

Ръководството на Ботев засега няма да отговаря на нападките на шефовете на Лудогорец. Това информираха от управата на "канарчетата". Причината за това решение е да не се нагнетява допълнително напрежение между двата клуба. - See more at: http://plovdivskinovini.com/index.php/s ... vdMyE.dpuf
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 сеп 2014 22:07

volf написа: Трябва ли да има жестоки "Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?"?
Ще пишеш ли по темата или отново ще ни занимаваш с Лудогорец?!
Послепис:
В този форум аз съм употребил словосъчетанието "Лудогорец шампион" 10 пъти.
Ти си го употребил 110 пъти :!: :?: :idea:
"Лудогорец Разград" - 44 в мои мнения срещу няколко стотици в твои!
Думата Лудогорец присъства в 90% от мненията ти!

Продължаваш да лъжеш.
Едва ли съм употребил това словосъчетание повече от 10-20 пъти,аре 50. И то с уговорката,че използвам думи като Каузата и Недоразумението.
А пък Лудогорец Разград въобще не съм използвал.
Ти си уникален лъжец !!!
А що се отнася до темата. Казах още в първия си пост. След това го повторих.
Специално за тъпаци като теб,потретвам....Да,трябва да има наказание,ако има нарушение.
Както трябва да има наказания за бити фенове,смешен сектор за гости и вечери със съдии.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: "Патриотични" медии настояват за наказание на Ботев

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 сеп 2014 00:16

subzero написа:
danimann написа:Ботев ми е много симпатичен,но дано този път ги накажат с поне 4-5 мача..гледах целия мач и съм шокиран как в 80% от времето НЕ подкрепяха отбора си, а псуваха и викаха срещу Лудогорец и съдията (нищо че човека се справи с мача) !И много ме е яд после купените медии като почнат 'страхотните фенове' на Ботев....Онея плюят по Златински и утре пак ще са на мач!Че в една Англия за това си аут до края на живота си от стадионите..Докога ще държим такива измекяри,малоумници,животни по стадионите? После защо имало клетки като тази в Разград?! Е как да няма,като феновете ни са по-прости и от маймуните..Аз съм ЗА изхвърляне на Ботев от А група,както и за всеки друг тим,на който феновете се държат по този начин !!!

Еййй,явно ти е било кеф като биха вашите в Разград. ;)

Или е обективен? Знам, че трудно приемате обективните мнения, понеже не сте свикнали да ги давате.
На стадионите разни животни нямат място. Ама съдията ги порязал за Суперкупата? Ами да не би Петричев да е свирил мача?

Знам, че самия Петричев е дебил и провокатор, той е първата персона от Лудогорец, която ме е подразнила.
Но разни тъпанари по стадиона да решават когато си искат да плюят, псуват или както понякога става да налитат на бой? Аре нема нужда. Това там не ви е зверилник. Или трябва да изчистят подобни елементи от стадионите или на съответните стадиони просто да не се допускат хора докато ръководството се осъзнае само да си реши проблема.

Вместо изцепки по стадионите е редно да се лепят глоби на хора, които провокират, говоря за официални лица.
И глобата да не е за отбора а за самото длъжностно лице. Да не плаща Домуса глобата на Петричев (примерно) а той самия.. от джоба си. Пък и Домуса да я плати.. белким даде някой лев на БФС-то, доколкото чух парите от глоби се разпределяли между отборите от шампионата, екстра.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 сеп 2014 00:19

subzero написа:А ве много патриоти,бе !!!
Къде бяхте като биха фенове на ЦСКА в Разград ???
Ся голяма драма станало,че напсували мангала. Бахти хората !!!

Точно за феновете на ЦСКА жал няма да ми стане. Помня заканите им, че ще подпалят стадиона и "сринат селото".
Помня и плановете им да нахлуят на терена, както и плановете да се намърдат в другите сектори на групички за да могат да създадат безредици. Може би ти не помниш и бомбичките и ракетите?

Заканите им започнаха сигурно месец преди мача, какво очаквате после?

Против тази клетка съм, но докато такива виреят по стадионите май тя е нужна за всеки стадион.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 сеп 2014 01:12

Betchualeng Arnaikem написа:
subzero написа:А ве много патриоти,бе !!!
Къде бяхте като биха фенове на ЦСКА в Разград ???
Ся голяма драма станало,че напсували мангала. Бахти хората !!!

Точно за феновете на ЦСКА жал няма да ми стане. Помня заканите им, че ще подпалят стадиона и "сринат селото".
Помня и плановете им да нахлуят на терена, както и плановете да се намърдат в другите сектори на групички за да могат да създадат безредици. Може би ти не помниш и бомбичките и ракетите?

Заканите им започнаха сигурно месец преди мача, какво очаквате после?

Против тази клетка съм, но докато такива виреят по стадионите май тя е нужна за всеки стадион.

Те са си маймуни, така че най-добре е да са в клетка. :? :lol:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 16 сеп 2014 09:50

Какво толкова го разисквате. Ако има провинение трябва да има наказане, ако няма - не бива. Сега който разследва да разследва. Тук във форума разследване не може да се направи.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2014 10:33

Лудогорец няма как да получи подобно наказание - познайте защо :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 сеп 2014 18:46

БФС не взе под внимание рева на Лудогорец. Дисциплинарната комисия на БФС явно не се впечатли от оплакванията на Ангел Петричев, че е бил плют след мача с Ботев в Коматево.
Така пловдивското дерби не е заплашено да остане без публика или отново да е извън града. Срещата между Ботев и Локо е на 27 септември от 16:00 часа в Коматево.

Айде всички разбирачи-в дивия!

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 17 сеп 2014 19:13

slash1912 написа:БФС не взе под внимание рева на Лудогорец. Дисциплинарната комисия на БФС явно не се впечатли от оплакванията на Ангел Петричев, че е бил плют след мача с Ботев в Коматево.
Така пловдивското дерби не е заплашено да остане без публика или отново да е извън града. Срещата между Ботев и Локо е на 27 септември от 16:00 часа в Коматево.

Айде всички разбирачи-в дивия!

Недей бе, те лично са правили проекти на поне 2-3 тренировъчни бази и още толкова стадиони. Ако ги бутнеш насън ще започнат да ти пеят нормативните изисквания, как така ще им кажеш? Пък и все пак очевидно се оказаха прави, че Алекс Колев сам си е направил дупка в крака, за да ги заблуди, че е имало фал- как може да си помислиш сега, че не разбират от нещо толкова тясно специализирано :lol: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Върни се в “Ботев”