ЦСКА пита: Има ли тенденция срещу нас? АНКЕТА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Има ли тенденция срещу ЦСКА, която в момента е на ПЪРВО МЯСТО?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Емигрант 45

Re: ЦСКА пита: Има ли тенденция срещу нас?

Мнениеот Емигрант 45 » 15 сеп 2014 20:10

кой ви брои за живи,че даже и задавте въпроси?"Комунизмът сеърши",още много ще имате да преживявате :)

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 15 сеп 2014 20:16

най големия смешник в този форум е русиа ли е червениа лие не знам ,но пише само тъпотии.
за сведение в момента БФС-то е ТЪМНО ЧЕРВЕНО факт че почти всички в изпълкома са фенове на цска а тези които се пишат за фенове на "Левски" като Боби перуката и Насо гъзо работят единствено и само срещу родния си клуб.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 сеп 2014 20:17

russia написа:...Благодаря за "мерси"-то! Прави впечатление голямата синя активност - blanco, Captain Stottlemeyer, Син до гроб, Mitko-Levskar, Neron :lol: , не че ги интересува ЦСКА, но да драснат по нещо, защото в тема за ЦСКА ще има кой "да ги чете"! :mrgreen:
Айде, до нови срещи в някоя друга тема! :)

Всъщност, аз по тази тема досега не бях "драскал", но явно съм ти бръкнал много дълбоко отзад под кръста, след като ме споменаваш с повод и без повод... :lol: Иначе темите, свързани с четирибуквената абревиатура от Борисовата градина, слабо ме интересуват - тук си напълно прав. Обикновено взимам отношение по тях само когато някой не особено добронамерен красноармеец намеси "Левски" - тогава действам на принципа "за око - две, за зъб - чене"... 8-) И така, щом си рекъл - до нови срещи и приятна вечер! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 15 сеп 2014 20:33

Коя пита кого? :lol:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 15 сеп 2014 20:34

Другари, почвате да ставате нагли и нахални като сините ви приятелки...поспрете се докато не е станало късно и не ви намразят всички...

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 15 сеп 2014 20:38

Я фак оф бе, тенденция. Скрийте се някъде и се срамувайте.
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 сеп 2014 20:38

Притеснително е, че за изминалите осем кръга на футболисти на ЦСКА са показани общо 27 жълти картона и 1 червен

Не става дума за това колко от картоните са заслужени според ръководството на ЦСКА. Щом са много - нередно е. А дали са заслужени 10 или 26.. карай да върви.
докато вторият и третия в класирането на А група имат сумарно по-малко - Литекс 13 жълти и Лудогорец 12 жълти картона.

Ръководството на ЦСКА не споменава нищо и по въпроса колко картона трябваше да имат Левски и Лудогорец според тях. Тревожи ги не тоя въпрос а факта, че са по-малко.

Така написано човек ще реши, че БФС има задължение да поддържа някакъв паритет в картоните и не го спазва.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 15 сеп 2014 20:49

А ЛУПИ защо не е в затвора ?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 сеп 2014 20:49

КАН написа:А ЛУПИ защо не е в затвора ?

Щото делото му се гледа или ще се гледа пак, демек за момента май присъдата му не е активна или нещо такова.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “ЦСКА”