Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2014 13:39

Добре се подсилваме с негърчета, да идват още, за тях винаги има място :lol: :lol: :lol:

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 сеп 2014 13:43

boabbb написа:
ralka_levskarka написа:
boabbb написа:
Без име написа:Тройчо такива ги обича(защо ли?), не случайно в цска печките се купуват на килограм.

Я, па ти :lol: Ама тия от това лято комай всичките ги бива, а от вашата селекция освен Педро друг не виждам как ще остане в отбора ...

Наджиб 8-)

Съмнява ме :roll: Нищо особено не показа вчера ... Испанците са чисти пътници, особено тоя Бедоя - трагичен :x

Бедоя май пак не си игра на позицията, за пореден път :roll:
А на Амари какво му беше? Първи официален мач и честно казано само той шутираше отдалеч..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 сеп 2014 14:03

Тоя Ахил Анани е бил три пъти в групата на Олимпик Марсилия. преди две години.
Ако беше четири или пет , сигурно щеше да играе за Ман Юн. :lol:
Ей такива "звезди" ни трябват.

Едно ми е интересно-в момента продължава лятната селекция или започва зимната? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 сеп 2014 14:11

Мистри написа:Тоя Ахил Анани е бил три пъти в групата на Олимпик Марсилия. преди две години.

Едно ми е интересно-в момента продължава лятната селекция или започва зимната? :mrgreen:

До 22 септември се води лятна, а след това зимна до 22 март. След което отново ни почва лятната! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2014 14:13

Впрочем, като се замисля трезво над нещата, като нищо ще излезе, че тия перли си ги води Херо от неговите си канали неведоми :idea: Което ме кара да се усмихна и да помечтая, че в любимия ми син клуб се работи с някаква спортно-техническа перспектива :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 15 сеп 2014 15:13

Тоя Анани според мен направо да подписва, супер физика, на 19 години, от стабилна школа, бил и в стабилен отбор последно, да не му мислят, само да е тренирал с Ред Бул повече е научил отколкото, ако е играл 2 години в А група :) А сомалийчето, пардон малийчето :) да го пуснат в школата, не се знае от коя трънка ще изкочи заек, навремето Ричи така дойде, поигра малко в школата, дадохме го под наем веднъж, и после знаем ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 сеп 2014 15:38

Мистри написа:Тоя Ахил Анани е бил три пъти в групата на Олимпик Марсилия. преди две години.

Няма лятна и зимна, ние сме целогодишно в селекция :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 сеп 2014 15:40

rhaegar написа:

Няма лятна и зимна, ние сме целогодишно в селекция :lol:

Значи трябва да се радваме само- имаме пари бол 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 15 сеп 2014 15:52

Тодоре, кога пари?
Измеренията на безпаричието в Левски са достигнали ново ниво. Играчите на тима са отказали да тренират заради неполучените си заплати за два месеца, пише „Меридиан Мач".

Футболистите искали да преустановят работата си, докато собственикът на клуба Тодор Батков не се разплати с тях. Треньорът и спортен- директор Георги Иванов е успял временно да потуши напрежението до мача със Славия, който „сините" вчера спечелиха с 2:0.

Със сигурност ако днес или в следващите дни футболистите не получат парите си, те ще предприемат стачни действия и едва ли Гонзо ще успее отново да ги разубеди.

Тодор Батков през миналата седмица обеща да плати двете дължими заплати (12 септември) до петък или най-късно до вторник (16 септември). Той все още не се е разплатил с играчите.

http://topsport.ibox.bg/news/id_241261593

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 сеп 2014 15:59

Това го знаем вече. Нямаше нужда да се напрягаш ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”