[offtopic]

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
boabbb написа:ralka_levskarka написа:boabbb написа:Без име написа:Тройчо такива ги обича(защо ли?), не случайно в цска печките се купуват на килограм.
Я, па тиАма тия от това лято комай всичките ги бива, а от вашата селекция освен Педро друг не виждам как ще остане в отбора ...
Наджиб
Съмнява меНищо особено не показа вчера ... Испанците са чисти пътници, особено тоя Бедоя - трагичен
Мистри написа:Тоя Ахил Анани е бил три пъти в групата на Олимпик Марсилия. преди две години.
Ако беше четири или пет , сигурно щеше да играе за Ман Юн.![]()
Ей такива "звезди" ни трябват.
Едно ми е интересно-в момента продължава лятната селекция или започва зимната?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Мистри написа:Тоя Ахил Анани е бил три пъти в групата на Олимпик Марсилия. преди две години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Мистри написа:Тоя Ахил Анани е бил три пъти в групата на Олимпик Марсилия. преди две години.
Няма лятна и зимна, ние сме целогодишно в селекция
Измеренията на безпаричието в Левски са достигнали ново ниво. Играчите на тима са отказали да тренират заради неполучените си заплати за два месеца, пише „Меридиан Мач".
Футболистите искали да преустановят работата си, докато собственикът на клуба Тодор Батков не се разплати с тях. Треньорът и спортен- директор Георги Иванов е успял временно да потуши напрежението до мача със Славия, който „сините" вчера спечелиха с 2:0.
Със сигурност ако днес или в следващите дни футболистите не получат парите си, те ще предприемат стачни действия и едва ли Гонзо ще успее отново да ги разубеди.
Тодор Батков през миналата седмица обеща да плати двете дължими заплати (12 септември) до петък или най-късно до вторник (16 септември). Той все още не се е разплатил с играчите.
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, DoSomethingDifferent, ElCochino, metodito, noo и 50 госта