Потресаващо. Майка с 9 деца обвинява държавата и обществвото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Потресаващо. Майка с 9 деца обвинява държавата и обществвото

Мнениеот anihilator » 15 сеп 2014 14:08

Как да коментирам освен да кажа , че по тв7 отново само простотии :!:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 15 сеп 2014 14:12

ivan56 написа:Аз не мога да разбера на автора на темата какъв му е проблема, че българка има 9 деца или че мангалите ходят голи , боси и сополиви.
Щом една такава жена според него трябва да се кастрира какво правим с мангалите?
Реве се постоянно ,че не се раждат деца,сега ми тя имал 9 деца.Еми жива и здрава да е,ще си ги изгледа.
Предпочитам държавата да помага на такива майки отколкото на сополивите циганки с ненам си колко циганета.

Проблем са ми всички подобни хора :!:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 15 сеп 2014 14:28

cska-632 написа:
ivan56 написа:Аз не мога да разбера на автора на темата какъв му е проблема, че българка има 9 деца или че мангалите ходят голи , боси и сополиви.
Щом една такава жена според него трябва да се кастрира какво правим с мангалите?
Реве се постоянно ,че не се раждат деца,сега ми тя имал 9 деца.Еми жива и здрава да е,ще си ги изгледа.
Предпочитам държавата да помага на такива майки отколкото на сополивите циганки с ненам си колко циганета.

Абе не се коси и толкова. Аз примерно предпочитам да съм от страната където плаща данъци, отколкото да се редя за социални(които стигали уж до 1100лв :lol: ). Такива нито ги съжалявам, нито ще им помагам, но нямам и против да взимат помощи, колкото държавата прецени -толкова, все ми е тая. Аз предпочитам заплатата да ми е висока и да съм от страната на тия дето плащат данъци. Много повече ме дразни примерно здравеопазването, отколкото социалната осигуровка. Защото ако ме съкратят ще си взимам пари от борсата. Но за тия 150 лв здравна осигуровка, които плащам всеки месец получавам едно голямо НИЩО.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 сеп 2014 14:49

galin56 написа:
cska-632 написа:

Абе не се коси и толкова. Аз примерно предпочитам да съм от страната където плаща данъци, отколкото да се редя за социални(които стигали уж до 1100лв :lol: ). Такива нито ги съжалявам, нито ще им помагам, но нямам и против да взимат помощи, колкото държавата прецени -толкова, все ми е тая. Аз предпочитам заплатата да ми е висока и да съм от страната на тия дето плащат данъци. Много повече ме дразни примерно здравеопазването, отколкото социалната осигуровка. Защото ако ме съкратят ще си взимам пари от борсата. Но за тия 150 лв здравна осигуровка, които плащам всеки месец получавам едно голямо НИЩО.

Напълно съм съгласен. Ако ДПС не съществуваше, нямаше да се обръща толкова внимание на мангалите.

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 15 сеп 2014 14:55

cska-632 написа:Вчера гледах ТВ7 и останах потресен от историята на Красимира. Забележете майка на 9 деца, на която държавата и обществото не и помагали да отгледа децата си и не й достигали парите. Въпросната е българка. Питам аз някой нормален човек ще тръгне ли да прави 9 деца в днешно време :?: Разбирам да притежава 100 дка земя, която да обработва и да се нуждае от работна сила
Човек с 1500 лв. месечна заплата не може да си позволи лукса да има 9 деца, та семейство с 550 лв. ли? Мислите ли, че на подобни хора трябва да се помага :?: Аз съм на мнение, че не трябва. Мисля, че подобни хора са за затвора и трябва да бъдат кастрирани. Те са безотговорни и търсят проблема в държавата и обществото, а не в себе си и своята потресаваща дебилност. Коя е тази държава, в която можеш да имаш 9 деца и да ги издържаш? 9 деца:!: Сметнете. 27 години тя не е стъпвала на работа и "добрите" хора й помагат.

Да ти имам мисленето ..... Аз имам 6 деца и сега очаквам публично да ме порицаеш !!! Леле колко съм гаден и лош. ..

После ходи пусни нова тема и там реви , че само циганите отбелязват прираст ....

А,да ... имам се за достатъчно нормален, макар че бих искал да чуя твоята дефиниция на думата "НОРМАЛЕН ЧОВЕК"

Ела да ме кастрираш и после за ръчичка и към затвора! Накара ме да се чувствам най-големият престъпник в тази държава :( ... дано затворите се напълнят с такива като мен и тази жена, та да се оправи държавата !!!!!!!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 15 сеп 2014 14:57

След време , като стана премиер/министър , съм замислил да пусна в сила един закон. Чрез него , живота в България тотално ще подобри. Ще има пенсии за всички и големи заплати. Законът се състои в това, че се слага таван на популацията. 5 000 000. Така бюджета ни ще стига за всички. Новите семейства , които искат да си родят челяд, ще трябва да подават молби и да стоят на опашка. Когато умре някои и населението стане 4 999 999 , тези които са най-отгоре в списъка ще им бъде разрешено да се плодят. Ако случайно им се родят близнаци , едното дете (по избор) ще бъде затваряно в общежитие и ще си чака реда , като резерва. Ще бъде вкарано в обществото, чак когато се случи някаква масова трагедия и измрат мн хора накуп. С тези "резерви" ще стабилизираме отново популацията.

Гласувайте за мен! Бюлетина номер 936.

way
Контакти:

Мнениеот way » 15 сеп 2014 15:01

James Beattie написа:След време , като стана премиер/министър , съм замислил да пусна в сила един закон. Чрез него , живота в България тотално ще подобри. Ще има пенсии за всички и големи заплати. Законът се състои в това, че се слага таван на популацията. 5 000 000. Така бюджета ни ще стига за всички. Новите семейства , които искат да си родят челяд, ще трябва да подават молби и да стоят на опашка. Когато умре някои и населението стане 4 999 999 , тези които са най-отгоре в списъка ще им бъде разрешено да се плодят. Ако случайно им се родят близнаци , едното дете (по избор) ще бъде затваряно в общежитие и ще си чака реда , като резерва. Ще бъде вкарано в обществото, чак когато се случи някаква масова трагедия и измрат мн хора накуп. С тези "резерви" ще стабилизираме отново популацията.

Гласувайте за мен! Бюлетина номер 936.

Имаш малка грешка когато се раждат близнаци винаги едното излиза първо то ще бъде номер 5 000 000 а второто което е излчзло по-бавно реално номер 5 000 001 трябва да чака ред или да се пребира обратно от където е дошло и да чака или в специалните общежития
Даже може да направиш цял град изолиран от България някаде в планината и когато стамен 4 999 999 един да излиза и да идва в обществото

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 сеп 2014 15:03

Абе и мангалите плащат данъци.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 15 сеп 2014 15:07

way написа:Имаш малка грешка когато се раждат близнаци винаги едното излиза първо то ще бъде номер 5 000 000 а второто което е излчзло по-бавно реално номер 5 000 001 трябва да чака ред или да се пребира обратно от където е дошло и да чака или в специалните общежития
Даже може да направиш цял град изолиран от България някаде в планината и когато стамен 4 999 999 един да излиза и да идва в обществото

Да, имам някой пропуски все още. Закона все още не е формулирован както трябва.
Да , добра идея ще е вместо молби за заченване , направо да се направи един общ катун за резерви. Всяко новородено ще бъде пращано там и , когато станем 4 999 999 , най-възрастният ще бъде освобождаван. За да не харчим пари за този отпадъчен човешки материал , там ще си имат земеделски парцели и ще си отглеждат само храната. Е , ще има и платен персонал, който да им помага или най-удачно е всички цигани да се затворят там и да оглеждат и хранят резервите. Който не иска да си изпулнява задълженията в отглеждането и възпитанието на бъдещите членове на обществото , директно отива в пещта , за претопяване в перилни препарати.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 15 сеп 2014 17:07

Прегледах някой мнения и не бях много очуден от умственото развитие на повечето "форумци".Задавам си въпроса:Какво се цели с публикуването на подобни теми.Не съм сигурен ,дали и МОДЕРАТОРА е наясно какво е въздействието,оставяйки подобни теми?!

Върни се в “Свободна зона”