Левски-Виляреал 02.12 20:00 Официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Левски-Виляреал 02.12 20:00 Официална тема

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 01 дек 2009 00:38

DukeUnv написа:
Белгийският съдия Пол Алертс ще ръководи двубоя от Група G Лига Европа между Левски и Виляреал в сряда, а негови помощници ще бъдат сънародниците му Дани Хюенс, Йоел Де Брюн, Йохан Вербист и Петер Вервекен, като последните двама ще наблюдават отблизо голлините.

Алертс е добре познат на сините, а и на българския футбол. свири двубоя от групите на Шампионската лига между Вердер Бремен и Левски, когато начело на сините е настоящият национален селекционер Станимир Стоилов.

Белгиецът е водил и още един мач на български отбор в евротурнирите - срещата от първия кръг на Купата на УЕФА между Хамбургер и Литекс през 2007 година. Той свири и мача Кипър - България наскоро, който бе загубен с 1:4 от нашите.

Любопитен е и четвъртият съдия на Герена – именитият белгиец Франк Де Блеекере. Наблюдател на реферите е Адонис Прокопиу от Кипър, а делегат на УЕФА е Жан Лемер от Люксембург.

Срещата от Група Е на Лига Европа между Фулъм и ЦСКА ще бъде свирена от румънска съдийска бригада, начело с неособено известния 38-годишен Кристиан Балаж.

Асистенти на Балаж на Крейвън Котидж ще бъдат Золтан Шекели, Георге Видан, Аугустус Константин и Ищван Ковач. Четвърти рефер е Мугурел Драганеску.

И при червените има белгийска връзка, като това е делегатът на УЕФА Жан-Мари Филипс. Холандецът Маринус Коопман пък е съдийски наблюдател.

Надявам се, че съдиите в сряда на Герена, няма да бъдат главните действащи лица с грешни отсъждания. Иска ми се да видя как ще играят 22-мата футболисти на терена, а не подпирания от страна на рефера, за който и да е отбор.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 дек 2009 11:52

calzature написа:Време е нашето нападение да се реваншира за тая голова разлика 0:7...

Това 0:7 го покажи на онези, които веднага омекнаха и започнаха да ми защитават Жоро Христов след един гол срещу Монтана. Покажи го и на тези, които все още защитават Йовов.
В Левски трябва да има коренни промени на върха на атака през зимата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 дек 2009 13:57

Дано вземат някаква точка,ама едва ли?90% мача е двойка.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Campione!
Контакти:

Мнениеот Campione! » 01 дек 2009 15:13

На оглед мега-слабата форма на Виляреал трябва да измъкнем нещо :) САМО ЛЕВСКИ !
Blue Heart

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 01 дек 2009 15:38

Само се моля Гонзо да не сглупи подведен от оптимистичните възгласи на някой и да пусне Христов титуляр вместо Еньо. Според мен Еньо заслужава да е титуляр до края на този сезон ако е здрав и не е наказан.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 дек 2009 16:20

YoTheReal написа:Във Виляреал беше доскоро криза, нямат шанс за продължаване напред и доколкото знам всичко в Испания ще вложат. Нека дойдат с резервите, е така да се поизкефим... :D

1 „Залцбург" - 12 т.
2 „Виляреал" - 6
3 „Лацио" - 6
4 „Левски" - 0
Откъде разбра,че нямат шанс за класиране?

zippy
Контакти:

Мнениеот zippy » 01 дек 2009 18:48

УТРЕ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ДА НАПРАВИМ АДА ЗА ВИЛЯРЕАЛ

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 01 дек 2009 18:53

ehh написа:
calzature написа:Това 0:7 го покажи на онези, които веднага омекнаха и започнаха да ми защитават Жоро Христов след един гол срещу Монтана. Покажи го и на тези, които все още защитават Йовов.
В Левски трябва да има коренни промени на върха на атака през зимата.

Напълно съм съгласна с теб за мнението ти за Христов и Йовов. аз също не защитавам и не величая метъла като отбеляза гол от май месец насам. Бижутера пък все 1 не е футболист на терена, а е все 1 страничен наблюдател.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 01 дек 2009 19:40

comandosa1 написа:Само се моля Гонзо да не сглупи подведен от оптимистичните възгласи на някой и да пусне Христов титуляр вместо Еньо. Според мен Еньо заслужава да е титуляр до края на този сезон ако е здрав и не е наказан.

За мен Христов е с класи над Енъо и ако нямаме друг нападател трябва да играе той.Енъо е най-голямата дупка в отбора и все едно играем с човек по-малко.Извинявай,ама футболист на Левски да не може да обработи топката като професионалист,а да ми се мъчи да я спре с колена,с нос и ..... значи не става за Левски.Кога сте виждали нападател на Левски да е като дърво,такива са тези на панчаревци,но ние трябва да играем добър футбол и да мачкаме.За мача мисля,че ако откраднем Х ще е много добре,но предпочитам Левски да загуби,но да атакува и да се бори,отколкото да се крие и да се затвори с 10 човека отзаде.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 01 дек 2009 19:47

Bully_Blue написа:
comandosa1 написа:Само се моля Гонзо да не сглупи подведен от оптимистичните възгласи на някой и да пусне Христов титуляр вместо Еньо. Според мен Еньо заслужава да е титуляр до края на този сезон ако е здрав и не е наказан.

За мен Христов е с класи над Енъо и ако нямаме друг нападател трябва да играе той.Енъо е най-голямата дупка в отбора и все едно играем с човек по-малко.Извинявай,ама футболист на Левски да не може да обработи топката като професионалист,а да ми се мъчи да я спре с колена,с нос и ..... значи не става за Левски.Кога сте виждали нападател на Левски да е като дърво,такива са тези на панчаревци,но ние трябва да играем добър футбол и да мачкаме.За мача мисля,че ако откраднем Х ще е много добре,но предпочитам Левски да загуби,но да атакува и да се бори,отколкото да се крие и да се затвори с 10 човека отзаде.
Ти не си добре 8-) С какво Хирстов заслужава повече титулярно място от Еньо-с головете си,с асистенциите си,с великолепната игра или с пропуските си :!: Еньо може да е всякакъв ама видя какво стана като му се гласува 4-5 мача доверие.За тези мачове колко гола вкара Еньо и колко въобще е вкарал Христов

Върни се в “Левски”