Аман от ментори, аман от разбирачи !!!
То стадиона ни крив, то публиката не им харесвала, то играчите ни играели футбол, а не паднали на великия ЦСКА, то райето било зелено, а не синьо .... АМАН от столична комплексарщина. Айде каже ми за какъв чеп ви е първенство без интрига ? За какво ви е Черно Море, което да не може да мине центъра ?!?! За какво ви е ?!?! За какво ви е да леете помия срещу всеки отбор, срещу който играете ?!? Все ментори, все много знайковци ! АМАН !!
Уважаеми Фенове на ЦСКА, глупостите които се пишат за Вашия отбор са само и единствено заради ВАШЕТО недостойно отношение към противника, който и да е той ! Останете си със здраве !
Черно море - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - ЦСКА
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
BRF написа:Голяма селения в тая тема!Няма ни един моряк,който да не обижда!Потресен съм и разберете за вас може да е мача на сезона,за нас е поредния такъв!Само вие си мислите,че не можем да спим от това,че не сме били във Варна еди колко си години!
селянията я предизвикватващуте фенове с глупостите си за терена и, че не сме протестирали. Ама то е най-удобно за нашите затваряме очичките, а за другите говорим
Мляко с ориз написа:BRF написа:Голяма селения в тая тема!Няма ни един моряк,който да не обижда!Потресен съм и разберете за вас може да е мача на сезона,за нас е поредния такъв!Само вие си мислите,че не можем да спим от това,че не сме били във Варна еди колко си години!
селянията я предизвикватващуте фенове с глупостите си за терена и, че не сме протестирали. Ама то е най-удобно за нашите затваряме очичките, а за другите говорим
Селенията си е селения!Предизвикана,непредизвикана си остава селения!
Не знам какво е причината на този терен никога да не стават хубави мачове,но не казвам че това е главната причина за тази серия на вашият стадион!
Относно протеста,един трансперант започващ с Драго ръководство.........
-
- Контакти:
Което само завършен дебил не би усетил, че е жестока ирония. Виж сега, всеки си избира начините да протестира, нашите определено не са да хвърляме камъни и бомби или да направим масов уличен бой, или да потрошим собствения си град. Акъл и оценки от вас не сме искали, ТИМ не е в твоя ресор на интереси, ТИМ е изцяло наш....ПРОБЛЕМ и ние ще си го решим 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Което само завършен дебил не би усетил, че е жестока ирония. Виж сега, всеки си избира начините да протестира, нашите определено не са да хвърляме камъни и бомби или да направим масов уличен бой, или да потрошим собствения си град. Акъл и оценки от вас не сме искали, ТИМ не е в твоя ресор на интереси, ТИМ е изцяло наш....ПРОБЛЕМ и ние ще си го решим
Ти пък си най-тъпия селянин от всички!Протестирай се както искаш,все ми е тая!Проблемите с ТИМ никога няма да си ги решите,можеш да си сигурен!
BRF написа:ShooterMan написа:Което само завършен дебил не би усетил, че е жестока ирония. Виж сега, всеки си избира начините да протестира, нашите определено не са да хвърляме камъни и бомби или да направим масов уличен бой, или да потрошим собствения си град. Акъл и оценки от вас не сме искали, ТИМ не е в твоя ресор на интереси, ТИМ е изцяло наш....ПРОБЛЕМ и ние ще си го решим
Ти пък си най-тъпия селянин от всички!Протестирай се както искаш,все ми е тая!Проблемите с ТИМ никога няма да си ги решите,можеш да си сигурен!
Имали сме доста такива протести,даже доста дълго на оградата нямаше знамена а:Стадион,Школа,Адекватно управление!
BRF написа:Мляко с ориз написа:BRF написа:Голяма селения в тая тема!Няма ни един моряк,който да не обижда!Потресен съм и разберете за вас може да е мача на сезона,за нас е поредния такъв!Само вие си мислите,че не можем да спим от това,че не сме били във Варна еди колко си години!
Селенията си е селения!Предизвикана,непредизвикана си остава селения!
Не знам какво е причината на този терен никога да не стават хубави мачове,но не казвам че това е главната причина за тази серия на вашият стадион!
Относно протеста,един трансперант започващ с Драго ръководство.........
Оставям глупостите на страна, кажи какво точно не ти хареса на двубоя ? Беше абсолютно нормален мач. Да нямахте голови удари към вратата ни, освен 1 ама това прави ли мача лош ? Не видях грубата игра, което всичко гостуващи отбори постоянно повтарят. Даже бих казал че Тони Силва сложи нашия отбор в джоба си по груби отигравания. Какво му беше лошото на двубоя ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
-
- Контакти:
Селяни сте вие, всичките цървули довтасали във Варна да обиколят МОЛ-овете и пазарите и да отидат на мачО
.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Бургаски селянин да говори за селяни
? Иначе цялата тая дискусия за мача е само обиди и псувни от червени и зелени - повсеместна българска селяния

облак написа:Бургаски селянин да говори за селяни? Иначе цялата тая дискусия за мача е само обиди и псувни от червени и зелени - повсеместна българска селяния
Аз лично правя разлика между селянин и селяния!