Дунав, умен тип си, ама не знам какво толкова се вманиачаваш по тия ГЕРБ, все едно са някакви светци. ГЕРБ печелят основно, защото хората мразят БСП и гласуват против тях. Естествено, Бойко си има хора, които му вярват, но те са по- скоро малцинство от гласуващите за партията.
Аз например ненавиждам ГЕРБ, но за коя партия да си дам гласа като всички останали също са измамници? Вариантите ми са или да пусна недействителна бюлетина или ... май друг вариант няма. А ако се загледаш в изборната активност, която намалява все повече ще видиш, че на народа му е през оная работа за политиците като цяло и са загубили тотално доверие във всички тях.
Иначе, твойте хора направиха една камара поразии, а сега да не взема и да цитирам изказванията на Борисов, който през ден обиждаше народа. До един момент ми беше просто неприятен, но след изказването родителите на убитата Мирослава да се извинят ми стана тотално гнусен и противен.
България ще получи най-много пари в следващите 7 год. от ЕС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: България ще получи най-много пари в следващите 7 год. от ЕС
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Дали ще гласуваш с недействителна бюлетина, дали за някоя партия, която няма да влезе или няма да гласуваш е едно и също
Другият избор си го знаеш 
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
haha написа:Дунав, умен тип си, ама не знам какво толкова се вманиачаваш по тия ГЕРБ, все едно са някакви светци. ГЕРБ печелят основно, защото хората мразят БСП и гласуват против тях. Естествено, Бойко си има хора, които му вярват, но те са по- скоро малцинство от гласуващите за партията.
Аз например ненавиждам ГЕРБ, но за коя партия да си дам гласа като всички останали също са измамници? Вариантите ми са или да пусна недействителна бюлетина или ... май друг вариант няма. А ако се загледаш в изборната активност, която намалява все повече ще видиш, че на народа му е през оная работа за политиците като цяло и са загубили тотално доверие във всички тях.
Иначе, твойте хора направиха една камара поразии, а сега да не взема и да цитирам изказванията на Борисов, който през ден обиждаше народа. До един момент ми беше просто неприятен, но след изказването родителите на убитата Мирослава да се извинят ми стана тотално гнусен и противен.
Гласувай за малка партия тогава. Ако не, помагаш на ДПС.
-1914- написа:haha написа:Дунав, умен тип си, ама не знам какво толкова се вманиачаваш по тия ГЕРБ, все едно са някакви светци. ГЕРБ печелят основно, защото хората мразят БСП и гласуват против тях. Естествено, Бойко си има хора, които му вярват, но те са по- скоро малцинство от гласуващите за партията.
Гласувай за малка партия тогава. Ако не, помагаш на ДПС.
Да бе, ама по какъв начин ще промени съотношението в парламента и статуквото
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
И какъв е приноса на герб за това България да е в ЕС? Най-паразитната партия създавана някога от 1878 год.
rebel написа:И какъв е приноса на герб за това България да е в ЕС? Най-паразитната партия създавана някога от 1878 год.
А, да си дойдем на темата
Rafa написа:rebel написа:И какъв е приноса на герб за това България да е в ЕС? Най-паразитната партия създавана някога от 1878 год.
А, да си дойдем на тематаА ти да си ги видял тези пари някъде
Ще кажа , че предишния мандат на ЕС за градовете Пловдив, Варна, Бургас, Ст.Загора, Русе и Плевен бяха отпуснати по 50 мл.евро на град за градски транспорт. Аз в тези градове не съм видял тези пари да са усвоени. Чак сега запонаха тук там да се появяват нови тролейбуси. Просто герб управлята общините вече 6-7 години.
rebel написа:Rafa написа:rebel написа:И какъв е приноса на герб за това България да е в ЕС? Най-паразитната партия създавана някога от 1878 год.
Ще кажа , че предишния мандат на ЕС за градовете Пловдив, Варна, Бургас, Ст.Загора, Русе и Плевен бяха отпуснати по 50 мл.евро на град за градски транспорт. Аз в тези градове не съм видял тези пари да са усвоени. Чак сега запонаха тук там да се появяват нови тролейбуси. Просто герб управлята общините вече 6-7 години.
Ами дадоха се някакви пари на общини, в които управляват герберски кметове и толкова. Построиха се и някоя и друга магистрали и това е. Ама чак пък милиарди, без които не можем - едва ли
Rafa написа:rebel написа:Rafa написа:rebel написа:И какъв е приноса на герб за това България да е в ЕС? Най-паразитната партия създавана някога от 1878 год.
Ами дадоха се някакви пари на общини, в които управляват герберски кметове и толкова. Построиха се и някоя и друга магистрали и това е. Ама чак пък милиарди, без които не можем - едва лиДа не говорим, че Боко дето толкова се чукаше в гърдите за магистралите, накрая се оказа, че Орешарски трябва да се разплаща с фирмите и да му оправя бакиите
А картофа какво е правил през тези 4 години и къде са парите, никой и думичка не обелва. Та толкова и с парите за пътища. Само дето ни разбиха селското стопанство с тези квоти
Ами популизъм, това е. Хората си искат популизма. А все си мисля, че колкото е по-голям полулизма, толкова по-бедна и слаба държава.
rebel написа:Rafa написа:rebel написа:И какъв е приноса на герб за това България да е в ЕС? Най-паразитната партия създавана някога от 1878 год.
В Бургас идвал ли си , за да твърдиш , че не се усвояват или просто така си храчиш по навик.
Върни се в “Футбол - България”