Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Какъв е най-големият кошмар на русофобите

Мнениеот ivan56 » 14 сеп 2014 17:33

Rafa написа:
ivan56 написа:
Rafa написа:
Tommi написа:
Rafa написа:
ivan56 написа:
Вече е 37 рубли за долар ама това щяло да бъде стимул за икономиката им. :lol:

И е така 8-)

По-скоро не в конкретния случай. Въпреки че е според зависи ;)

Томи, много скоро никой няма да го интересува долара, колко рубли струва, всеки ще се интересува, една златна рубла колко долара е и един юан (може и златен), колко напечатани от еврейчетата хартийки струват 8-) Китайците и Аржентина вече дадоха тон за песен и извършват търговията помежду си в китайска и аржентинска валута, без да я приравняват и конвертират в долари. Руснаците имат още работа да свършат покрай този ЕАС, докато предприемат необходимите действия. Ако пък БРИКС пуснат обща валута, за което се носят слухове, нещата за доларчето отиват към крах 8-)

Г-н Инкогнито и с единия и с другия профил сте непоправим фантазьор.Както обича да казва форумната пача.Факт.

Ванка, спри се бе, момче :) http://www.investor.bg/drugi/338/a/arje ... ai,179627/

П.П. Това са го писали хора, разбиращи много повече от мен и теб взети заедно :)

Аре стига и ти бе,няма да живеем с орлите.Кво ти пука за долари,рубли,юани. :lol:
Важното е да върви бизнеса,мен примерно много ме кефят в Турция там валута не подбират каквото имаш това даваш.Само и само да ти вземат мангизите. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Разкриха най-голямата лъжа в историята на човечеството!

Мнениеот metodito » 14 сеп 2014 18:02

Ква Чехословакия 2001г. Тва да не е от "Дума"?

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Re: Разкриха най-голямата лъжа в историята на човечеството!

Мнениеот Levskifan1914 » 14 сеп 2014 18:32

По американски модел и тук политиците почнаха да проповядват страх у народа си. Не е случайно, че всички водещи медии са на хора от ДПС и че по новините ни информират само за смърт и човешки нещастия. В България обаче хората станаха по -злобни и алчни от американците, защото са и бедни, а процесът свързан със затъпяването ни е още една от черешките, които ни слагат докато ни потурчват морала и ценностите с турската си чалга и развратен рап непрестанно повтаряйки бате и брат както едно време го правеха само ромите. Нека спомена и мега новината от 6 месеца свързана с КТБ (КАТ ЕБЕ за нашите подсъзнания) Смешното, е че след изборите на Курбан Бейрян топ 4 партии ще бъдат тези, които никой българин не желаe ;D ГЕРБ, ДПС, БСП и ББЦ ... как става това ли ами като имаш всички медии и показваш, чрез фалшиви проучвания, че алтернатива няма и купуваш евтино гласове разходите по които си избиваш чрез субсидии... абе мани
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2014 00:56

Rafa написа:
dunavfc написа:Северна Корея бил в някакъв кораб :shock: Русия и Китай били заедно, нищо , че за Китай няма по важен пазар на света от американският. Китай ще навреди на САЩ, точно тогава, когато Божинов стане голмайстор на Световното първенство в Русия.

Момче, на теб развитието ти е спряло преди 25 години ;) Сега сме 2014-та година! Вземи се в ръце 8-)

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Chinaь

Има една графа отстрани Main import partners Искам да ми цитираш, кои са страните в които Китай изнася най-много стока си. И очаквам извинение за мнението ти в което ме критикуваш за нещо в което съм прав и го има черно на бяло.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 сеп 2014 10:46

Абе какви БРИКС-сове, какви миксове... Бразилия е в рецесия ( Дилма и се срина рейтинга, а от там и про-руската политика на Бразилия, след изборите ще иде в миманса ) ... Аржентина фалира, Китай са назад с ръстежа за 3-та поредна година.

Русия, само до тук, заради санкциите, вече е назад с 500 млрд. рубли.
До края на годината, загубите и ще са над трилион... Това са реалните, а косвените - инфлация, безработица, срив на цели региони ( тези неща са в 3 пъти по-голям размер, от преди санкциите ) ... Е трудно да се сметнат.

В момента Русия се бори за оцеляване, не да прави конкурентни Алианси на ЕС и НАТО.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 сеп 2014 10:49

Само Щатите са цъфнали, та вързали :lol: :lol: :lol: Интересно ми е как слагаш кръста на всички с лека ръка :mrgreen: Тоя умрял, оня затънал, само Щатите са изплували със 17 трилиона дълг and counting, както се казва :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 сеп 2014 10:52

boabbb написа:Само Щатите са цъфнали, та вързали :lol: :lol: :lol: Интересно ми е как слагаш кръста на всички с лека ръка :mrgreen: Тоя умрял, оня затънал, само Щатите са изплували със 17 трилиона дълг and counting, както се казва :lol:

Ами по-добре са, за всеки случай.

Да, щото крадът ресурсите на другите, ама кой-как се уреди, нали знаеш.

Те са с дълг от как са създадени... И винаги слуховете за тяхната смърт, се оказват силно преувеличени.
Вече към 300 години е така ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 15 сеп 2014 10:55

THE G.A.M.E написа:Абе какви БРИКС-сове, какви миксове... Бразилия е в рецесия ( Дилма и се срина рейтинга, а от там и про-руската политика на Бразилия, след изборите ще иде в миманса ) ... Аржентина фалира, Китай са назад с ръстежа за 3-та поредна година.

Русия, само до тук, заради санкциите, вече е назад с 500 млрд. рубли.
До края на годината, загубите и ще са над трилион... Това са реалните, а косвените - инфлация, безработица, срив на цели региони ( тези неща са в 3 пъти по-голям размер, от преди санкциите ) ... Е трудно да се сметнат.

В момента Русия се бори за оцеляване, не да прави конкурентни Алианси на ЕС и НАТО.

Само стой та гледай как тези "фалиралите" държави бръкнат в дупенцето на "процъвтяващите" САЩ 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 сеп 2014 10:59

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:Само Щатите са цъфнали, та вързали :lol: :lol: :lol: Интересно ми е как слагаш кръста на всички с лека ръка :mrgreen: Тоя умрял, оня затънал, само Щатите са изплували със 17 трилиона дълг and counting, както се казва :lol:

Те са с дълг от как са създадени... И винаги слуховете за тяхната смърт, се оказват силно преувеличени.

Навсякъде са добре тия, дето имат пари :!: Е, това е положението :lol: Ако ще и на остров Тимбукту да си, имаш ли пари, те боли к*ра за Европейския съюз, както се казва :mrgreen: Хората, дето бачкат на по 2-3 места и черните, дето никъде не бачкат са много добре, няма що :roll: Гледай сериала Shameless, вече и филмите им излязоха от заблудата ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 15 сеп 2014 11:05

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:Само Щатите са цъфнали, та вързали :lol: Интересно ми е как слагаш кръста на всички с лека ръка :mrgreen: Тоя умрял, оня затънал, само Щатите са изплували със 17 трилиона дълг and counting, както се казва :lol:

Игра, за пореден път си неинформиран 8-) Пак ме караш да ти правя наказателна акция :lol:

Дългът на САЩ започва да расте от 1913-та година, когато се отказват от суверенитета си и дават на еврейчетата от ФЕД да определят валутната им политика и да печата парите им 8-) Иначе тези "умрелите" държави държат близо 30% (малко повече са) от дълга на "процъфтяващите" САЩ 8-) САЩ на кого от тях притежава дълг :roll: И всъщност, какви дългове имат тези държави :roll:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1% ... 0%90%D0%A9
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Върни се в “Свободна зона”