Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот HoUs4oOL » 09 сеп 2014 21:28

MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:
Иначе на Крамер и аз съм му фен,даже последните слухове са,че зимата Ливърпул ще се пробва за него! :)

Неодобрявам!!! Крамер да си остава у Бундеслигата, пък ако ще в Хофе, Волфсбург или Леверкузен да е :) Издадох се кои са ми "любимите' отбори в Германия :oops:
Успокояващото е, че Гладбах май ще го купуват за 15 млн. Ойро от Леверкузен.

Ще видим,но според мен ще напусне,въпреки че Леверкузен може да започнат да го налагат.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 09 сеп 2014 21:48

HoUs4oOL написа:
MCMXIII написа:
Der Führer написа:Посредствена Германия ...Липсата на Швайнщайгер , Кедира , Хумелс и Йозил не може да бъде компенсирана . Нито Гроскройц , нито Руди имат качества да заменят Лам на десния бек . Тотална безидейност в атака , два случайни гола ( добре че Мюлер се оказа на правилното място ) . Гьотце продължава с трагичното си представяне . Двуомях се кой измежду него и Руди е най-слабия на терена ... но все пак Руди направи асистенция . Освен на Нойер и Мюлер , трудно може да се даде положителна оценка на някой друг играч в бяло.

Честно казано, не гледах баш мача, щото се наливахме :oops: Обаче в последно време съм фен на Крамер. Добре че не ти е попаднал в списъка с издънките!

Снощи трима играчи на Байерн са вкарали 7 гола. Не е идеално зле.

Не че нещо,ама Йозил е пълна дупка напоследък,откакто отиде в Арсенал никакъв го няма,лично аз предпочитам да гледам Дракслер вместо него.
Иначе за десния бек си прав,то в момента не се сещам за десен бек изобщо,който да се доближава поне малко до качествата на Лам.
Не съм гледал мача и не знам къде е играл Гьотце,но на него силата му е зад нападателя(типична десетка),докато Пеп го мъчи на крилото едва ли ще покаже истинската си класа.
Иначе на Крамер и аз съм му фен,даже последните слухове са,че зимата Ливърпул ще се пробва за него! :)

Дори половин Йозил е повече от един Гьотце ( който в Дортмунд играеше най-вече на левия фланг ) ... А Лаоьв и Гуардиола са се вманиачили да го правят втори Меси ... ама друг Меси няма .
Колкото до Крамер ... Ливърпул вече купи Емре Чан , който играе на същия пост ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 сеп 2014 23:28

Der Führer написа:Дори половин Йозил е повече от един Гьотце ( който в Дортмунд играеше най-вече на левия фланг ) ... А Лаоьв и Гуардиола са се вманиачили да го правят втори Меси ... ама друг Меси няма .
Колкото до Крамер ... Ливърпул вече купи Емре Чан , който играе на същия пост ;)

Йозил е много слаб,откакто е в Арсенал едва ли има повече от 7-8 добри мача,изключително мързелив футболист е станал.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 11 сеп 2014 10:13

Няма тема за мача в Събота срещу Щутгарт, затова пиша тук.
Очаква ли се някой от контузените, Рибери, Робен или Швайни да са на линия за мача, за Алкантара знам че е до края на Октомври извън терените.
Без някой от горните 3ма ни очаква поредния, мъчен мач. :|

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 сеп 2014 10:28

motg написа:Няма тема за мача в Събота срещу Щутгарт, затова пиша тук.
Очаква ли се някой от контузените, Рибери, Робен или Швайни да са на линия за мача, за Алкантара знам че е до края на Октомври извън терените.
Без някой от горните 3ма ни очаква поредния, мъчен мач. :|

Цъкни!

Рибери требе да е готоФ.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 11 сеп 2014 13:32

То в момента Робен ни е най-необходим, но и на Рибери съм доволен :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 сеп 2014 15:21

Баварецът на четвърт век! Да иляди и да радва хората!

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sc2zI1VCGbM[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 14 сеп 2014 15:16

Жалко, вчера изгубихме най-добрия си защитник за 3 месеца. Сега ще гледаме балерините Данте и Бенатия. Като цяло има подобрение в играта, но се вижда че заместниците на Швайни, Робен, Рибери и Кроос не са ниво за момента.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 сеп 2014 18:53

motg написа:Жалко, вчера изгубихме най-добрия си защитник за 3 месеца. Сега ще гледаме балерините Данте и Бенатия. Като цяло има подобрение в играта, но се вижда че заместниците на Швайни, Робен, Рибери и Кроос не са ниво за момента.

Ами когато се изнасилят нещата , така се получава ... Тук е ролята на треньорското ръководство , кондиционния специалист и медицинските лица , които трябваше да дозират натоварването на Бадщубер , за да не стига до контузии .
Бенатия е загадка засега ... пристигна съвсем здрав , но не играе . Дано не излезе , някой много специален сорт абанос или друг вид скъпа дървесина ... защото Гуардиола хвърли за трансфери вече над 110 млн , без някои от играчите да е показал че си заслужава парите .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 сеп 2014 09:57

Фюрер, няма как да отречеш, че Гьотце я отигра много майсторски в събота 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Байерн”