България ще получи най-много пари в следващите 7 год. от ЕС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: България ще получи най-много пари в следващите 7 год. от ЕС

Мнениеот Tommi » 15 сеп 2014 02:44

dunavfc написа: Цял народ , трудно се лъже.

Добре казано. Остава да видим какъв брой гласове ще получи ГЕРБ на 05.10.2014г. и да ги сравним с гласовете от 2009г. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2014 02:47

Ще спечелят изборите за пореден път, а това, че по всяка вероятност ще имат по-малко гласове от предходните избори не мисля, че е показател. Нормално е след всяко управление да има намаляване на подкрепата към дадената партия. Въпросът е мнозинството да не се отдръпне, а това за момента е малко вероятно. А защо , трябва да сравняваме с 2009, а не с 2013 ?

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 15 сеп 2014 02:50

dunavfc написа:Ще спечелят изборите за пореден път, а това, че по всяка вероятност ще имат по-малко гласове от предходните избори не мисля, че е показател. Нормално е след всяко управление да има намаляване на подкрепата към дадената партия. Въпросът е мнозинството да не се отдръпне, а това за момента е малко вероятно. А защо , трябва да сравняваме с 2009, а не с 2013 ?

Защо бе, кой бяга от хубавото ;)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 сеп 2014 02:51

dunavfc написа:Ще спечелят изборите за пореден път, а това, че по всяка вероятност ще имат по-малко гласове от предходните избори не мисля, че е показател. Нормално е след всяко управление да има намаляване на подкрепата към дадената партия. Въпросът е мнозинството да не се отдръпне, а това за момента е малко вероятно. А защо , трябва да сравняваме с 2009, а не с 2013 ?

Намаляване на подкрепата аз го разбирам като недоволство от управлението. :roll: Още повече, че не се е появила алтернатива, вдъхваща голямо доверие.
Няма проблем да сравниш и с 2013г., даже може да сравниш и 2009 с 2013г. Аз дадох 2009г. като базова, за да се види по-ясно кава подкрепа е имало преди да управляват и каква ще има след 20 дена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2014 03:24

Rafa написа:

Защо бе, кой бяга от хубавото ;)

Това е световна практика навсякъде по света. Трябва си управлявал почти перфектно за да очакваш, че можеш да подобриш резултата си от предходният път. Да не говорим, че срещу ГЕРБ, беше проведена ужасяваща, долнопробна , кампания през последната година от управлението, все от видни моралисти като Патрашкова, Ясен Дачков, Слави Трифонов, Слави Бинев, Мишо Шамара, разни там измислени организации като СИЛА, АФЕРА , онова джудже, което е някакъв антимафиот и още и още. Без малко да забравя и Капута, който се преобърна случайно или не , точно в последната година и започна да лапа на друго място и спретна една симпатична костинбродска афера от която не произлезе нищо. Нито обвинения, нито виновни, нито нищо, но важното е, че на Капута му свърши работа и ГЕРБ загубиха някой друг % в последният ден.

Tommi написа:

Намаляване на подкрепата аз го разбирам като недоволство от управлението. :roll: Още повече, че не се е появила алтернатива, вдъхваща голямо доверие.
Няма проблем да сравниш и с 2013г., даже може да сравниш и 2009 с 2013г. Аз дадох 2009г. като базова, за да се види по-ясно кава подкрепа е имало преди да управляват и каква ще има след 20 дена.

Ще се повторя, това е световен феномен в политика. Аз се сещам само за два случая в който една партия е увеличила своята подкрепа след управление - На Меркел и на Путин. Сигурно има и други случай, но на един такъв случай има 10 , които са точно в контекстът, който изразих. За да си увеличиш подкрепата, трябва наистина да си направил чудеса, особено при особен, балкански народ като нашият, който винаги ще бъде недоволен, особено когато правиш реформи.
ГЕРБ е единствената партия от 1990 насам, която е спечелила 2-ти поред Парламентарни избори, по всяка вероятност ще го направи и за 3-ти път. Това за мен не е случайно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 сеп 2014 04:06

Rafa написа:
anihilator написа:В нещата които си написал има и истина но на 90 процента са лъжа . Да имаше съкращения в БДЖ и бяха наложителни според мен там кардинално и решително нещата трябва да се променят , нарекоха убийци лекари в Горна и те бяха такива , да каза че има лош материал и до голяма степен е прав :!: А ти съзнателно изричаш лъжи и аз няма да го забравя :!: Лека вечер .

Уоу, ще ми отмъстиш чрез други лъжи :?: След като лекарите са убийци, защо Цв.Цв. им се извиняваше :?: Върху чужд гръб и сто тояги са малко, а ;)

Цветанов се извини,защото експертизата оневини лекарите.Но ти мълчиш за мотивите на експертите да оневинят тези лекари - некомпетентност!Хорицата били некомпетентни да установят симптомите на заболяването и за това смятали трупчето за живо.Потресен съм от тяхното държание и как коментираха,че детенце е много жилаво и не искало да умира,но най-противно беше когато коментираха как да не викнат специалист от Плевен,защото щели да загубят 2 500 лева от пътеката и още 1 000 лева за линейката!Тези хорица оцениха живота на това детенце на 3 500 лева!Потресен съм!Тези "лекари" оставиха да умре едно детенце заради 3 500 лева.Ако това бе твоето дете ти как би нарекъл тези лица?Убийци?И щеше да бъдеш прав.Те правеха всичко възможно детенце да не е живо и изкараха луд късмет,че то е било мъртво при раждането.За това съда ги оневини и Цветанов им се извини.Това е все едно да бутнеш двама човека на пешеходна пътека и те да се окажат наркотрафиканти.И ти вместо да лежиш в затвора, да получиш медал за деянието си.За мен тези лекари трябваше да се разделят с дипломите си и никога повече да не упражняват професията лекар!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

годе

Мнениеот годе » 15 сеп 2014 05:44

GOLEADOR написа:
Rafa написа:
anihilator написа:В нещата които си написал има и истина но на 90 процента са лъжа . Да имаше съкращения в БДЖ и бяха наложителни според мен там кардинално и решително нещата трябва да се променят , нарекоха убийци лекари в Горна и те бяха такива , да каза че има лош материал и до голяма степен е прав :!: А ти съзнателно изричаш лъжи и аз няма да го забравя :!: Лека вечер .

Уоу, ще ми отмъстиш чрез други лъжи :?: След като лекарите са убийци, защо Цв.Цв. им се извиняваше :?: Върху чужд гръб и сто тояги са малко, а ;)

Цветанов се извини,защото експертизата оневини лекарите.Но ти мълчиш за мотивите на експертите да оневинят тези лекари - некомпетентност!Хорицата били некомпетентни да установят симптомите на заболяването и за това смятали трупчето за живо.Потресен съм от тяхното държание и как коментираха,че детенце е много жилаво и не искало да умира,но най-противно беше когато коментираха как да не викнат специалист от Плевен,защото щели да загубят 2 500 лева от пътеката и още 1 000 лева за линейката!Тези хорица оцениха живота на това детенце на 3 500 лева!Потресен съм!Тези "лекари" оставиха да умре едно детенце заради 3 500 лева.Ако това бе твоето дете ти как би нарекъл тези лица?Убийци?И щеше да бъдеш прав.Те правеха всичко възможно детенце да не е живо и изкараха луд късмет,че то е било мъртво при раждането.За това съда ги оневини и Цветанов им се извини.Това е все едно да бутнеш двама човека на пешеходна пътека и те да се окажат наркотрафиканти.И ти вместо да лежиш в затвора, да получиш медал за деянието си.За мен тези лекари трябваше да се разделят с дипломите си и никога повече да не упражняват професията лекар!

Що не цунеш Цветанов по гъзо, като ти е толкова на сърцето?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 сеп 2014 06:24

годе написа:
GOLEADOR написа:
Rafa написа:

Що не цунеш Цветанов по гъзо, като ти е толкова на сърцето?

Що не идеш при тези касапи да ти изродят детето , като ти са толкова на сърцето?Носи си и кофа,ще ти потрябва!
[offtopic]"Какво да го правим? В кофа ли да го удавим?... Аз се надявам до сутринта то да си е заминало..."[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 сеп 2014 09:01

Ако г-жа Георгиева следи харченето на всички евросредства до последния цент, както онези 500к за засяване на фиданки в едно село, които по-късно се оказа, че не били фиданки, а магарешки тръни, не се и съмнявам, че това ще доведе до по-добра динамика в икономиката ни! :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 сеп 2014 09:36

Tommi написа:
dunavfc написа:
Tommi написа:
dunavfc написа:Не ги увеличи, защото просто нямаше възможност за това. Сигурно и той можеше да изтегли, някой и друг заем и да увеличи пенсиите с 6- 10 лв. но това не е отговорна политика, това си е див популизъм. Кризата започна в края на 2008 . Мога да те уверя в това на база от личният бизнес на моето семейство. Такава криза ни прасна 2008-2010, че едвам ни оцеля малкият бизнес. И затова не бяха виновни, нито БСП, нито ГЕРБ, а ситуацията в света.

Рестриктивна политика в условия на криза си е една голяма глупост. Когато допълнително ограничаваш търсенето, потреблението и инвестиционната активност в условия на криза (вместо да ги стимулираш), няма как да постигнеш нищо по-различно от задълбочаване на кризата.

Това е в компетенцията на експертите. Аз и ти не можем да се ангажираме и да кажем, как е , трябвало да се постъпи най-добре. Дали да се теглят заеми, дали не , дали да се отпусне малко колана или обратното, това всичко са предположения.

Аз нищо не предполагам, а ти казвам как стоят нещата. Няма нищо кой знае колко експертно в това.

Не само, че е близко до акъла и не е толкова експертно, но и някои хора умишлено спекулираха с управлението на българския дълг като го представяха като трайно задлъжняване на децата ни! Същите тези сега искат 6 милиарда нов дълг без ясно разчетени условия за какво ще се харчат.
И само да вметна, че дълговете на НЕК достигнаха до 2.5 милиарда при управлението на ГЕРБ, които увеличиха мощността на ВЕИ централите от 9 на 1000 мегавата в рамките на само 1 година. На фона на най-бедната държава в ЕС това е чутовна глупост и некадърност. В комибнация със скъпия ток от американските тецове и назначаването на доказана калинка за директор на АЕЦ Козлодуй дълговете на НЕК достигнаха колосални цифри. Естествено най-лесният начин за решаване на проблемите е прехвърлянето им на крайния потребител, който има най-малка вина за състоянието, в което се намира енергетиката ни.

Върни се в “Футбол - България”