dunavfc написа: Цял народ , трудно се лъже.
Добре казано. Остава да видим какъв брой гласове ще получи ГЕРБ на 05.10.2014г. и да ги сравним с гласовете от 2009г.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
dunavfc написа: Цял народ , трудно се лъже.
dunavfc написа:Ще спечелят изборите за пореден път, а това, че по всяка вероятност ще имат по-малко гласове от предходните избори не мисля, че е показател. Нормално е след всяко управление да има намаляване на подкрепата към дадената партия. Въпросът е мнозинството да не се отдръпне, а това за момента е малко вероятно. А защо , трябва да сравняваме с 2009, а не с 2013 ?
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
dunavfc написа:Ще спечелят изборите за пореден път, а това, че по всяка вероятност ще имат по-малко гласове от предходните избори не мисля, че е показател. Нормално е след всяко управление да има намаляване на подкрепата към дадената партия. Въпросът е мнозинството да не се отдръпне, а това за момента е малко вероятно. А защо , трябва да сравняваме с 2009, а не с 2013 ?
Rafa написа:dunavfc написа:Ще спечелят изборите за пореден път, а това, че по всяка вероятност ще имат по-малко гласове от предходните избори не мисля, че е показател. Нормално е след всяко управление да има намаляване на подкрепата към дадената партия. Въпросът е мнозинството да не се отдръпне, а това за момента е малко вероятно. А защо , трябва да сравняваме с 2009, а не с 2013 ?
Защо бе, кой бяга от хубавото
Tommi написа:dunavfc написа:Ще спечелят изборите за пореден път, а това, че по всяка вероятност ще имат по-малко гласове от предходните избори не мисля, че е показател. Нормално е след всяко управление да има намаляване на подкрепата към дадената партия. Въпросът е мнозинството да не се отдръпне, а това за момента е малко вероятно. А защо , трябва да сравняваме с 2009, а не с 2013 ?
Намаляване на подкрепата аз го разбирам като недоволство от управлението.Още повече, че не се е появила алтернатива, вдъхваща голямо доверие.
Няма проблем да сравниш и с 2013г., даже може да сравниш и 2009 с 2013г. Аз дадох 2009г. като базова, за да се види по-ясно кава подкрепа е имало преди да управляват и каква ще има след 20 дена.
Rafa написа:anihilator написа:В нещата които си написал има и истина но на 90 процента са лъжа . Да имаше съкращения в БДЖ и бяха наложителни според мен там кардинално и решително нещата трябва да се променят , нарекоха убийци лекари в Горна и те бяха такива , да каза че има лош материал и до голяма степен е правА ти съзнателно изричаш лъжи и аз няма да го забравя
Лека вечер .
Уоу, ще ми отмъстиш чрез други лъжиСлед като лекарите са убийци, защо Цв.Цв. им се извиняваше
Върху чужд гръб и сто тояги са малко, а
GOLEADOR написа:Rafa написа:anihilator написа:В нещата които си написал има и истина но на 90 процента са лъжа . Да имаше съкращения в БДЖ и бяха наложителни според мен там кардинално и решително нещата трябва да се променят , нарекоха убийци лекари в Горна и те бяха такива , да каза че има лош материал и до голяма степен е правА ти съзнателно изричаш лъжи и аз няма да го забравя
Лека вечер .
Уоу, ще ми отмъстиш чрез други лъжиСлед като лекарите са убийци, защо Цв.Цв. им се извиняваше
Цветанов се извини,защото експертизата оневини лекарите.Но ти мълчиш за мотивите на експертите да оневинят тези лекари - некомпетентност!Хорицата били некомпетентни да установят симптомите на заболяването и за това смятали трупчето за живо.Потресен съм от тяхното държание и как коментираха,че детенце е много жилаво и не искало да умира,но най-противно беше когато коментираха как да не викнат специалист от Плевен,защото щели да загубят 2 500 лева от пътеката и още 1 000 лева за линейката!Тези хорица оцениха живота на това детенце на 3 500 лева!Потресен съм!Тези "лекари" оставиха да умре едно детенце заради 3 500 лева.Ако това бе твоето дете ти как би нарекъл тези лица?Убийци?И щеше да бъдеш прав.Те правеха всичко възможно детенце да не е живо и изкараха луд късмет,че то е било мъртво при раждането.За това съда ги оневини и Цветанов им се извини.Това е все едно да бутнеш двама човека на пешеходна пътека и те да се окажат наркотрафиканти.И ти вместо да лежиш в затвора, да получиш медал за деянието си.За мен тези лекари трябваше да се разделят с дипломите си и никога повече да не упражняват професията лекар!
годе написа:GOLEADOR написа:Rafa написа:anihilator написа:В нещата които си написал има и истина но на 90 процента са лъжа . Да имаше съкращения в БДЖ и бяха наложителни според мен там кардинално и решително нещата трябва да се променят , нарекоха убийци лекари в Горна и те бяха такива , да каза че има лош материал и до голяма степен е правА ти съзнателно изричаш лъжи и аз няма да го забравя
Лека вечер .
Цветанов се извини,защото експертизата оневини лекарите.Но ти мълчиш за мотивите на експертите да оневинят тези лекари - некомпетентност!Хорицата били некомпетентни да установят симптомите на заболяването и за това смятали трупчето за живо.Потресен съм от тяхното държание и как коментираха,че детенце е много жилаво и не искало да умира,но най-противно беше когато коментираха как да не викнат специалист от Плевен,защото щели да загубят 2 500 лева от пътеката и още 1 000 лева за линейката!Тези хорица оцениха живота на това детенце на 3 500 лева!Потресен съм!Тези "лекари" оставиха да умре едно детенце заради 3 500 лева.Ако това бе твоето дете ти как би нарекъл тези лица?Убийци?И щеше да бъдеш прав.Те правеха всичко възможно детенце да не е живо и изкараха луд късмет,че то е било мъртво при раждането.За това съда ги оневини и Цветанов им се извини.Това е все едно да бутнеш двама човека на пешеходна пътека и те да се окажат наркотрафиканти.И ти вместо да лежиш в затвора, да получиш медал за деянието си.За мен тези лекари трябваше да се разделят с дипломите си и никога повече да не упражняват професията лекар!
Що не цунеш Цветанов по гъзо, като ти е толкова на сърцето?
Tommi написа:dunavfc написа:Tommi написа:dunavfc написа:Не ги увеличи, защото просто нямаше възможност за това. Сигурно и той можеше да изтегли, някой и друг заем и да увеличи пенсиите с 6- 10 лв. но това не е отговорна политика, това си е див популизъм. Кризата започна в края на 2008 . Мога да те уверя в това на база от личният бизнес на моето семейство. Такава криза ни прасна 2008-2010, че едвам ни оцеля малкият бизнес. И затова не бяха виновни, нито БСП, нито ГЕРБ, а ситуацията в света.
Рестриктивна политика в условия на криза си е една голяма глупост. Когато допълнително ограничаваш търсенето, потреблението и инвестиционната активност в условия на криза (вместо да ги стимулираш), няма как да постигнеш нищо по-различно от задълбочаване на кризата.
Това е в компетенцията на експертите. Аз и ти не можем да се ангажираме и да кажем, как е , трябвало да се постъпи най-добре. Дали да се теглят заеми, дали не , дали да се отпусне малко колана или обратното, това всичко са предположения.
Аз нищо не предполагам, а ти казвам как стоят нещата. Няма нищо кой знае колко експертно в това.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост