Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 23:10

Мляко с ориз написа:
Айде извинявай се мишле църкащо

Извинявам се на феновете на Морето които за 10 години са протестирали един (1) път срещу мутрите (макар да се обръщат уважително към тях) управляващи отбора им.Дано близките 10 години да съберат смелост и да протестират още веднъж срещу тях!
http://www.varna.utre.bg/2012/11/24/143949-agitkata_na_cherno_more_dokoga_bez_trenyor_selektsia_i_stadion
[offtopic]24 ноември 2012, 16:25 | Varnautre
Феновете на Черно море за първи път откакто това ръководство пое издръжката на моряците преди 8 години, изразиха публично недоволство срещу управлението на клуба. 15 минути преди края на мача между Черно море и Струмска слава (2:0) агитката на варненци издигна плакат, на който пишеше:
Драго ръководство, докога така?! Докога без треньор, селекция и стадион?!“ Останалите около 250 фенове на стадиона пък, посрещанаха с аплодисменти плаката.[/offtopic]
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 23:33

GOLEADOR написа:
Мляко с ориз написа:

Извинявам се на феновете на Морето които за 10 години са протестирали един (1) път срещу мутрите (макар да се обръщат уважително към тях) управляващи отбора им.Дано близките 10 години да съберат смелост и да протестират още веднъж срещу тях!
http://www.varna.utre.bg/2012/11/24/143949-agitkata_na_cherno_more_dokoga_bez_trenyor_selektsia_i_stadion
Феновете на Черно море за първи път откакто това ръководство пое издръжката на моряците преди 8 години, изразиха публично недоволство срещу управлението на клуба. 15 минути преди края на мача между Черно море и Струмска слава (2:0) агитката на варненци издигна плакат, на който пишеше:
Драго ръководство, докога така?! Докога без треньор, селекция и стадион?!“ Останалите около 250 фенове на стадиона пък, посрещанаха с аплодисменти плаката.[/offtopic]
Изображение
Избърса ли спермата на Лупи докато писа тоя коментар. Вие пък защото се скъсахте да протестирате срещу Илия Павлов хеле пък срещу черепа. Айде не на мен тия. Да не говорим, че както псувахте Титан така и спряхте рязко като щяхте да ставате шампиони срещу Лудогорец....

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 23:41

Мляко с ориз написа:
GOLEADOR написа:
Мляко с ориз написа:

Изображение
Избърса ли спермата на Лупи докато писа тоя коментар. Вие пък защото се скъсахте да протестирате срещу Илия Павлов хеле пък срещу черепа. Айде не на мен тия

Пич,Илия Павлов го изгони агитката и вие го приехте с широко отворени ртце и дупе!Браво,че за десет (10) години сте протестирали един (1) път и дано това десетилетие да съберете кураж за втори протест.Очаквам той да започва със "Скъпи ТИМ",все пак сте си станали близки след толкова много ми-ми които сте им направили за тези 10 години!
Последна промяна от GOLEADOR на 14 сеп 2014 23:42, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 23:42

Искам да кажа, че да започнеш да псуваш като простак изобщо не е никакъв протест. Чисто футболно какви претенции може да имаме към ТИМ? Ами пише ги на плаката - докога физкултурници, докога смешни играчи, докога тая картофена нива и натрошен стадион?! Какво друго ЧИСТО ФУТБОЛНО да искаме от тях? Не продават мачове, плащат заплати. Истински протест беше това на Пламен, Бог да го прости, от това, което направи мога да кажа, че всички мутри в града се бяха насрали, щом лично Баша ходил до болницата да се интересува как е. Само, че те имат коминистическо политическо лоби(чорбарите), а ние? Политиците забравиха Варна, те я подариха на мутрите да правят каквото си искат, това е държавна политика във Варна, а ТИМ - те просто не са някакви си ТИТАН, за съжаление (казвам го със загриженост) дотам са проникнали и разпрострели се, че и на политическо ниво е невъзможно да им се свият сърмите вече, те управляват половин България и най-важните сектори - храни, транспорт, банки :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 23:51

GOLEADOR написа:
Мляко с ориз написа:
GOLEADOR написа:
Мляко с ориз написа:

Изображение
Избърса ли спермата на Лупи докато писа тоя коментар. Вие пък защото се скъсахте да протестирате срещу Илия Павлов хеле пък срещу черепа. Айде не на мен тия

Пич,Илия Павлов го изгони агитката и вие го приехте с широко отворени ртце и дупе!Браво,че за десет (10) години сте протестирали един (1) път и дано това десетилетие да съберете кураж за втори протест.Очаквам той да започва със "Скъпи ТИМ",все пак сте си станали близки след толкова много ми-ми които сте им направили за тези 10 години!

Ти си неспасяем изгонила го агитката ви снях в залата... Тая агитка ли дето бяха на една софра на празниците ви. Че точно оттам се пръкна кликата на Дучето. Спермояди сте и такива ще си останете. Нас не ни мисли. За разлика от вас ние поне не сме блузки с всяко ръководство и не си даваме гъзс както ти сега го даваш на Лупи

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 сеп 2014 00:01

ShooterMan написа:Искам да кажа, че да започнеш да псуваш като простак изобщо не е никакъв протест. Чисто футболно какви претенции може да имаме към ТИМ? Ами пише ги на плаката - докога физкултурници, докога смешни играчи, докога тая картофена нива и натрошен стадион?! Какво друго ЧИСТО ФУТБОЛНО да искаме от тях? Не продават мачове, плащат заплати. Истински протест беше това на Пламен, Бог да го прости, от това, което направи мога да кажа, че всички мутри в града се бяха насрали, щом лично Баша ходил до болницата да се интересува как е. Само, че те имат коминистическо политическо лоби(чорбарите), а ние? Политиците забравиха Варна, те я подариха на мутрите да правят каквото си искат, това е държавна политика във Варна, а ТИМ - те просто не са някакви си ТИТАН, за съжаление (казвам го със загриженост) дотам са проникнали и разпрострели се, че и на политическо ниво е невъзможно да им се свият сърмите вече, те управляват половин България и най-важните сектори - храни, транспорт, банки :arrow:

Протеста си е точен,но е само един за 10 години.За това и не съм разбрал за него.Титан наистина не са мутри-селски тарикати са , които използват мутри.Но това е най-голямото зло застигало ЦСКА!Няма нещо лошо което да не са причинили на клуба ми.За това и протестите срещу тях бяха най-продължителни и люти.Не ти пожелавам отбора ти да го оглавят боклуците.ТИМ ще ви се видят като пионерчета.Толкова мръсни и подли хорица не съм виждал.Честно!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 сеп 2014 00:12

Всички собственици на клубове в България са отрепки! Няма нито един нормален, боклуци от до. Това е така, защото хората с парите в България са назначени за такива, някакви креатури на партиите, мутри, олигарси. Ще изгониш един - друг ще дойде. Има ли клуб в България, който да е имал нормален президент? Мутра след мутра, олигарх-мутра-олигарх, това са схемите. Единствено Видима-Раковски бяха нормален отбор :mrgreen: и сега Берое - те пък са държавен, но всички останали се управляваха и се управляват от мутри и престъпници. Изгонили сте ТИТАН, ОК, браво, но Лупи е абсолютно същото ла*но, някакво партийно леке, дето доведе един индуски циганин да ни ликвидира металургията, на 10 000 човека хляба отне тоя изрод Митал :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 сеп 2014 00:35

ShooterMan написа:Всички собственици на клубове в България са отрепки! Няма нито един нормален, боклуци от до. Това е така, защото хората с парите в България са назначени за такива, някакви креатури на партиите, мутри, олигарси. Ще изгониш един - друг ще дойде. Има ли клуб в България, който да е имал нормален президент? Мутра след мутра, олигарх-мутра-олигарх, това са схемите. Единствено Видима-Раковски бяха нормален отбор :mrgreen: и сега Берое - те пък са държавен, но всички останали се управляваха и се управляват от мутри и престъпници. Изгонили сте ТИТАН, ОК, браво, но Лупи е абсолютно същото ла*но, някакво партийно леке, дето доведе един индуски циганин да ни ликвидира металургията, на 10 000 човека хляба отне тоя изрод Митал :idea:

Тук тотално обърка нещата.Лупи е демагог,за това две мнения няма,но не е мутра!Човека е бивш вицепремиер на България и преподавател в СУ.Далеч е от всякакви мутренски похвати на Титаните.Това не е неговата среда.Но виж , стане ли въпрос за нещо свързано с пари той лъже.Просто няма ресурс да покрие нещата които е обещал.За това са и нашите протести срещу него.Що се отнася до Кремиковци май Лупи ще излезе прав.Поне така се изказа българският съд до сега.Отделно не той искаше да затворят Кремиковци.Поне в това не може да го обвиниш.Но ако съда присъди,че е виновен,да ходи да търка нара в ЦСЗ!Ние няма да го защитим.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 сеп 2014 07:59

GOLEADOR написа:
зеления написа:
GOLEADOR написа:
зеления написа:
GOLEADOR написа:
ShooterMan написа:Ох като се сетя какви шамари ви биха мутрите на Божков, насред Армията хахахахаха, а за показния побой на измисления Г сектор(целия), който ви теглиха Цимбика и сие какво да кажем? После имаше простест срщеу Титан...идва Цимбика?! и всички цвър-цвър :lol:

Да,ние се борим с мутрите и си плащаме за тази борба.А вие сте мишки и не смеете нищо да им кажете.Цър-цър-цър!

Абе смешник, ние не сме женски полови органи като вас! Виж ми подписа и тогава плямпай!

Един единствен фен на морето който в интернет протестира срещу ТИМ,но на стадиона е по-тих и от водата и нарича армейците "женски полови органи" щото цесекарите не правили като него,а протестирали и на стадиона.Точно за това ви казах,че сте мишки!Църкате срещу хора които протестират срещу мутрите и не смеете да си изкажете мнението на стадиона.Мишки!

Ти верно си ТЪП боклук! Хамав, нали по АР адреса ТИМ могат да ме намерят и да ми видят сметката, бе галош смотан! Ама на мен не ми пука! Аз не съм червен педал като теб!!! Имам си достойнство и позиция!

Пич,мишка си!Църкаш.Но съм готов да оттегля мнението си ако вдигнеш плакат против ТИМ на Тича.Иначе всеки може да протестира срещу ТИМ в интернет!Ето:Вън ТИМ от Черно море-Варна!Мутрите на съд!
Не ме е страх,че по АР адреса ТИМ могат да ме намерят и да ми видят сметката, галош смотан! Ама на мен не ми пука! Аз не съм зелен педал като теб!!!

Ей хюненце долно, заври си мненията в спермолясалата си уста и изчезни от нашия форум! Боклук!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 сеп 2014 09:33

Голяма селения в тая тема!Няма ни един моряк,който да не обижда!Потресен съм и разберете за вас може да е мача на сезона,за нас е поредния такъв!Само вие си мислите,че не можем да спим от това,че не сме били във Варна еди колко си години!

Върни се в “Черно море”