Левски (София) - Славия (София) | 2-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Славия София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Левски (София) - Славия (София) | 2-0 FT

Мнениеот Син до гроб_ » 14 сеп 2014 23:07

sin4ec написа:Брей, две поредни победи... ако бием в Аскьой стават три и требе да се ходи на мача с резанбаба...Нема начин. :)

Ако не ни накажат пак.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 14 сеп 2014 23:12

Това за 5-тото място го каза Емо Спасов. По-известен като Емо чикията :roll:
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 14 сеп 2014 23:21

Роман трябва да е задължително на терена от 1вата минута. Не е Иниеста, обаче момчето има качества на фона на останалите ботушари (Р. Цонев също има място на терена). Всеки път се раздава на макс, всеки път ни вади (заедно с много плютият от "капацитетите" тук Педро), я с асистенция ( ботев пд), я с голове ( с Локо Сф и днес). Не мрънка, че глупостта на Гонзо го оставя на пейката всеки мач. Чува се, че е отказал много повече пари, за да остане в Левски и да помага колкото може. И никак не на последно място, на някой направи ли му впечатление перфектния български, на който говореше след мача ( класа над този на Домо, например)?! Дано Херо ги вижда тези неща и направи от Прохазка още по - качествен играч. Хубавото е, че въпреки бездарната и аматьорска игра, печелим точки. До зимата трябва това да е целта! Всички в хасково!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 сеп 2014 23:25

Aко трябва да се направи някакво сравнение с предишния сезон, откъм поведение на играчите, то този е много по-добър.
Само като си спомня за Туре, Бру, Макриев, Генков, Бастош и т.н, то сега поне на играчите им пука и се борят до последно.
Предишния сезон след всеки мач коментарите бяха, че са бездушници, сега поне това не може да се каже. Да, некадърни може, дървета и т.н, но желание и колективен дух показват.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 сеп 2014 00:21

На мен добро впечатление ми направи Амари,може да се окаже поапдение,той и в Черноморец играеше добре,а е и млад-22 години.
според мен имаме крещяща нужда от тежък централен нападател. Докато го намерим ,може да опитаме с Аниете на върха на атаката,определено е по-добра опция от Домо(той на 16-17 години беше много по-добре ,отколкото е в момента).
Чета доста мнения,че Прохазка трябва да започва титуляр вместо Сърмов- ами те не играят на една и съща позиция ,определено най-силната позиция на Прохазка е като десен външен халф(като такъв стана и титуляр в националния отбор на Словакия),може да се помисли дали да не започва на тази позиция като титуляр,но в такъв случай Амари ще трябва да мине зад нападателя. Проблем е че левия крак на Прохазка е много слаб и не може да си сменят местата с Педро ,нещо което е задължително за един съвременен външен халф.
Колкото и да бъде оплюван Сърмов,не че няма за какво-всеки мач прави по няколко ужасяващи грешки,но с него защитата ни определено е много по-сигурна отколкото без него-колко пъти друг отбор направи атака на скорост с числено превъзходство?- за 8 мача от началото на първенството,чистите положения пред нашата врата се броят на пръстите на едната ръка, миналата година далеч не беше така.Определено Сърмов върши много черна работа пред нашето поле,нещо което не се вижда.
За мен присъствието в Левски в момента на Бедоя, Пл.Крумов и Домо буди само недоумение.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 сеп 2014 00:30

Белаид е трагедия а Стойчев му приглася ...с тази централна двойка няма как да се надяваме на нещо . славия минаха 5 пъти центъра и 5-те пъти създадоха заплахи. За Крумов какво да кажа ... играч с лимитирани възможности.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 сеп 2014 00:34

honda написа:На мен добро впечатление ми направи Амари,може да се окаже поапдение,той и в Черноморец играеше добре,а е и млад-22 години.
според мен имаме крещяща нужда от тежък централен нападател. Докато го намерим ,може да опитаме с Аниете на върха на атаката,определено е по-добра опция от Домо(той на 16-17 години беше много по-добре ,отколкото е в момента).
Чета доста мнения,че Прохазка трябва да започва титуляр вместо Сърмов- ами те не играят на една и съща позиция ,определено най-силната позиция на Прохазка е като десен външен халф(като такъв стана и титуляр в националния отбор на Словакия),може да се помисли дали да не започва на тази позиция като титуляр,но в такъв случай Амари ще трябва да мине зад нападателя. Проблем е че левия крак на Прохазка е много слаб и не може да си сменят местата с Педро ,нещо което е задължително за един съвременен външен халф.
Колкото и да бъде оплюван Сърмов,не че няма за какво-всеки мач прави по няколко ужасяващи грешки,но с него защитата ни определено е много по-сигурна отколкото без него-колко пъти друг отбор направи атака на скорост с числено превъзходство?- за 8 мача от началото на първенството,чистите положения пред нашата врата се броят на пръстите на едната ръка, миналата година далеч не беше така.Определено Сърмов върши много черна работа пред нашето поле,нещо което не се вижда.
За мен присъствието в Левски в момента на Бедоя, Пл.Крумов и Домо буди само недоумение.

Сърмов ми къса нервите всеки път, но не мога да не се съглася, че тактически е в час. В краката обаче хич го няма...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 15 сеп 2014 00:39

honda написа:На мен добро впечатление ми направи Амари,може да се окаже поапдение,той и в Черноморец играеше добре,а е и млад-22 години.

Има много резон в написаното от теб, но специално за сърмата, все си мисля, че поне малко от малко вътрешен (макар и дефанзивен) халф на Левски трябва да е на "ти" с топката. На Сърмов му е трудно спирането, движението с топка в крака, тромав е, прави гадни грешки всеки мач, след които следват и картони. Един Ричи преди време пак вършеше брилянтна работа във фаза защита, но определено пипаше топката и знаеше какво да я прави, когато градим атака. Амари и на мен ми хареса, има футбол в него и когато е готов физически на 100%, би трябвало да е постоянна заплаха за провитника. До момента играхме всеки мач само с едно крило в лицето на Педро.. от другата страна мъчехме кой ли не ( Мисяк нещо не ми допада). Аниете спокойно може да почва вместо Домовчийски.. Имам наблюдения, че на Крумов много му падна формата.. направи силни първи мачове и в последствие е дупка.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 сеп 2014 01:13

Поредния сив и безличен мач. Нека не се заблуждаваме заради 3те точки - пак бяхме трагедия. Да,желание има,но умение и идея не. За целия мач я имахме 1-2 положения ,я не. Първото полувреме загатнаха,че могат да играят и по-бърз футбол, но второто направо ме приспаха. Сърмов провали поне 5-6 атаки с пасовете си. Не знам защо Минев и Крумов не се включваха в този мач - явно беше някаква тактика на гонзо. Явно го беше страх да не загубим от една контра. Бедоя и Сърмов спокойно могат да си купят абонаментна карта и да се качат на трибуните. И без това нищо не играят. Имаме крещяща нужда от разиграващ халф. Далеч по-голяма от тази за нападател. Без идея няма как да стане. Иначе защитата в този мач беше малко неориентирана на моменти. Има и там какво да се желае,но по мое мнение всичко идваше от слабата халфова линия. Педро не върши никаква работа в защита,Сърмов е дупка,Бедоя няма какво да го обсъждаме. Гаджев играе-не играе пак е по-добър от тях,но само той не стига.
110 години любов!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 сеп 2014 09:31

groti написа:Поредния сив и безличен мач. Нека не се заблуждаваме заради 3те точки - пак бяхме трагедия. Да,желание има,но умение и идея не. За целия мач я имахме 1-2 положения ,я не. Първото полувреме загатнаха,че могат да играят и по-бърз футбол, но второто направо ме приспаха. Сърмов провали поне 5-6 атаки с пасовете си. Не знам защо Минев и Крумов не се включваха в този мач - явно беше някаква тактика на гонзо. Явно го беше страх да не загубим от една контра. Бедоя и Сърмов спокойно могат да си купят абонаментна карта и да се качат на трибуните. И без това нищо не играят. Имаме крещяща нужда от разиграващ халф. Далеч по-голяма от тази за нападател. Без идея няма как да стане. Иначе защитата в този мач беше малко неориентирана на моменти. Има и там какво да се желае,но по мое мнение всичко идваше от слабата халфова линия. Педро не върши никаква работа в защита,Сърмов е дупка,Бедоя няма какво да го обсъждаме. Гаджев играе-не играе пак е по-добър от тях,но само той не стига.

Мисля си, че Минев е бил изморен от националния отбор, затова се пестеше в тоя мач...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”