slash1912 написа:За случая в Бургас бяхме наказани и си изтърпяхме наказанието!Какво общо има това с 10 псувни по един неприятен мазник?
Има общо, защото доказва, че нямате намерение да спазвате правилата, дори и след като сте били сурово наказани.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slash1912 написа:За случая в Бургас бяхме наказани и си изтърпяхме наказанието!Какво общо има това с 10 псувни по един неприятен мазник?
diplomat написа:slash1912 написа:За случая в Бургас бяхме наказани и си изтърпяхме наказанието!Какво общо има това с 10 псувни по един неприятен мазник?
Има общо, защото доказва, че нямате намерение да спазвате правилата, дори и след като сте били сурово наказани.
diplomat написа:slash1912 написа:За случая в Бургас бяхме наказани и си изтърпяхме наказанието!Какво общо има това с 10 псувни по един неприятен мазник?
slash1912 написа:Покажи ми в кой правилник има забрана да псувам и какво е наказанието?
Бай Иван написа:slash1912 написа:Покажи ми в кой правилник има забрана да псувам и какво е наказанието?
Специално за slash1912, който винаги се прави на интересен.
Извадка от Наказателния Кодекс:
Раздел VII
Обида и клевета
Чл. 146. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.
diplomat написа:Явно тук никой не е запознат със българското законодателство, всеки един от вас може да бъде съден за накърняването на човешкото достойнство, както като псувате "ушевите" и те ви прибират. Капиш? А костенурката няма как да я коментирам, бих искал модераторите да го коментират, него и постоянните му лични обиди към потребителите тук.
Искам обаче да уточня, че не съм видял да ги плюят. Викаха и ги псуваха, но нищо повече. Ама псувните и обидите не са нарушаване на обществения ред. Все пак сме на мач, а не на театър
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост